Dodaj do ulubionych

Na blogach: Tex i ja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 19:55
OMG! Ta gra to było coś
Obserwuj wątek
    • Gość: ZOMG! Re: Na blogach: Tex i ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 20:20
      OMG! OMG! CO TO BĘDZIE! ZOMG!
    • Gość: speQ Re: Na blogach: Tex i ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 22:47
      Pierwsza gra jaką odpaliłem na swoim pierwszym PeCecie, rok '99.
      Ale legendarna to bym nie powiedział bo prócz styczności w roku '99 i informacji tutaj nie słyszałem o grze wcale.
    • simplex Re: Na blogach: Tex i ja 17.06.09, 11:07
      W 1994 roku 4 plyty CD to naprawde byl totalny szok, w Polsce wtedy malo kto mial w ogole naped CD.
      Ja pamietam recenzje z Secret Service w ktorej zachwycali sie gra, pamietam tez screena porownawczego jak gra wyglada z 4, a jak z 16 mb ram (16 mb ram to bylo wtedy niedoscignione marzenie kazdego pecetowca).
      No a jak w jakims "escape" czy innym telewizyjnym programie o grach (pamietam tylko, ze lektorem byl tomasz knapik) zobaczylem te sceny FMV to w ogole odlecialem. Pamietam ze tex tanczyl z jaka kobieta, a ja pomyslalemk "OMG! to wyglada zupelnie jak film!"

Jak na ironie, mam oryginalne Pandora Directive (z kumplami kupilismy w liceum we trzech na spółkę) oraz Overseer, a w Under a Killing Moon nigdy nie grałem.

I jeszcze jedna ciekawostka - w okolicach 2005-2006 gry z Texem Murphy (UAKM, Pandora, Overseer) na allegro chodzily po grubo ponad 100zl.
    • Gość: josemichus Re: Na blogach: Tex i ja IP: 195.116.115.* 17.06.09, 17:02
      ja mam pudelkowa wersje na pólce suspicious
    • truten_org Re: Na blogach: Tex i ja 17.06.09, 18:17
      Pochwalę się, że oryginały pierwszych wydań "Under A Killing Moon" i "Pandora Directive" stoją dumnie na półce smile Świetne gierki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka