3.14-roman 17.06.09, 23:31 Dziecko Mileny Franceski i Pabla Federico Dziecię Marii Esmeraldy i Jarolecha Dziecię Hrabiny i Engelberta Jest jednak jeden problem- ja tego nie przeniosę, musicie sami to zrobić albo kogoś ponękać. Jak ktoś reflektuje, proszę napisać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rennya Re: Oddam w dobre ręce- odcinek 2 18.06.09, 08:13 przyjmę oba splity jak na razie mam 5 samców Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Oddam w dobre ręce- odcinek 2 18.06.09, 12:05 Ok Przerzucisz sama, czy będziemy nękać Edycję? Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: oczywiście, ze nękać:) 18.06.09, 14:55 Już zwerbalizowałem swoją wolę w wątku przyszpilonym. Pamiętaj że, jeden z bliźniaków ma tylko 3 dni do wyklucia, będziesz musiała zaprowadzić go do dr. House'a. Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: oczywiście, ze nękać:) 18.06.09, 15:19 gdyby wpadł w ręce House'a to pewnie wcześniej padłby niż by go wyprowadził na ludzi znaczy się na smoki Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: oczywiście, ze nękać:) 18.06.09, 19:48 paseczkowego z czerwonym oddam. a złotych nikt na zbyciu nie ma? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: oczywiście, ze nękać:) 21.06.09, 10:13 vifxen napisała: > paseczkowego z czerwonym oddam. > a złotych nikt na zbyciu nie ma? > ;D Ja bym chętnie wzięła, ale złotego w zamian nie dam niestety, bo nie mam. Nawet srebrny okazał sie mizoginem i mnożyć się nie ma ochoty jak dotąd. Ale tracę dostęp do netu na być może nawet 2 tygodnie, wiec gdyby Edycja była tak miła a Ty gotowa oddać, to bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: oczywiście, ze nękać:) 21.06.09, 15:00 vifxen napisała: > paseczkowego z czerwonym oddam. > a złotych nikt na zbyciu nie ma? > ;D Vifxen, Ty przenosisz sama czy korzystasz z dobroci Edycji? Odpowiedz Link Zgłoś
vifxen Re: oczywiście, ze nękać:) 21.06.09, 16:00 ja niestety takic zawansowanych umiejętnści nie osągnęłam i pewnie w życiu nie osiągnę.. Odpowiedz Link Zgłoś