Dodaj do ulubionych

Pro Evolution Soccer 2010

• domekmag Re: Pro Evolution Soccer 2010 22.06.09, 20:06
      pes jest 2 razy lepszy niż fifa mówcie co chcecie
    • Gość: xxx Re: Pro Evolution Soccer 2010 IP: *.128.26.56.static.crowley.pl 22.06.09, 20:16
      hez PES 06 A PES 6 To jednak cholerna różnica... a który fifa to symulacja - mówimy o wersjach na pc teraz - bo jeśli wyskoczysz ze nowe albo starsze to będzie to najlepszy joke jaki słyszałem ever ^ ^
    • Gość: pastus Re: Pro Evolution Soccer 2010 IP: *.tktelekom.pl 22.06.09, 20:49
      fifa zawsze byla i jest gorsza od pesa ludziki jak w grze animowanej pfff.... zero realizmu ... w strzalach juz nie mowiac ... kazdy wolny zakonczony braka to dopiero jest realne hahaha ;p;p a jeszcze nie jeden przezuci sie na pesa
    • Gość: .asd Re: Pro Evolution Soccer 2010 IP: *.piastlan.net 22.06.09, 21:23
      Jak grasz na poziomie "Liga podwórkowa" to nawet z autu strzelisz 3 bramki pod rząd. Spinka Pes vs Fifa nadal żywa.
    • hezron Re: Pro Evolution Soccer 2010 22.06.09, 22:57
      @xxx taa, zajebista różnica.... 0 sie przez przypadek wcisnelo... noobie
    • Gość: Rakshia Re: Pro Evolution Soccer 2010 IP: *.aster.pl 23.06.09, 10:37
      Aby strzelić gola w Fifie trzeba zrobić jakąś ładną składną akcje, żeby strzelić gola w PES'ie strzelasz z połowy albo biegniesz sam przez całe boisko i strzelasz...
    • Gość: .... Re: Pro Evolution Soccer 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:26
      Według mnie pod względem graficznym to PES góruje.. Jest bardziej realistyczny.. FIFA ma jedynie więcej funkcji.. Myślą że jeśli dadzą podczas ładowania tryb treningowy to już ludzi mają.. A ty hezron nie grałeś w PES 09 więc się nie odzywaj.. Zagraj sobie w pes 09 i w fife 09.. Jak to zrobisz to dopiero zacznij porównywać bo z głupich gameplayów nic nie widać.. Według mnie PES poprostu niszczy FIFE bez porównania.. a kolesie typu hezron to są kolejni "pseudo kibice" <- można tak to nazwać.. grający tylko w fife.. ja też na początku myślałem że fifa jest lepsza bo nie zagrałem w PES! hah.. Widzę kopię sporu PS3 vs xbox 360.. ;d
    • Gość: SOBIS Re: Pro Evolution Soccer 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 14:07
      I love this game PES THE BEST ON BEST
    • Gość: szylson Re: Pro Evolution Soccer 2010 IP: *.chello.pl 23.06.09, 18:45
      A mnie to w ogóle dobijają te kłótnie, że fifa jest lepsza od pes-a, a pes jest lepszy od fify. I tak w kółko. Obie gry to dno, ale gdyby EA Sports i Konami stworzyli wspólnie jakiś symulator piłki to może wtedy, by wyszło coś sensownego ;]
    • Gość: kak'a Re: Pro Evolution Soccer 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 21:21
      ps6 jest nawet fajne a reszta - szajsen

• Gość: tekla Re: Pro Evolution Soccer 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 21:24
      mam fife 07 jest lepsza od wszystkich
    • Gość: borcz Re: Pro Evolution Soccer 2010 IP: 188.33.41.* 21.08.09, 15:23
      tekla super, że się z nami podzieliłeś ta informacja, ale najpierw zagraj w PES, a później oceniaj gry.

hezron żyj dalej w swoim zakłamanym świecie gdzie fifa jest najlpeszą grą na świecie

Najlepszą SYMULACJA piłki nożnej na PC jest bez najmniejszych wątpliwości PES, jest on dla osób które przede wszystkim cenią sobie realizm.
      Natomiast FIFA jest gra zręcznościową, jest bardziej przystępna dla szerszego grona odbiorców po przez przyjemniejszą mechanikę gry tj łatwiejsza jak dla mnie typowa komercja.

Problem zwolenników FIFY najczęściej tkwi w tym, że jakieś 90% z nich nigdy nie grało w PES'a, a dalej usilnie starają się wszystkich przekonać, że to właśnie gra od EA jest lepsza.
      Natomiast 99% fanów PES'a kiedyś grało w FIFE i mogą bardziej obiektywnie ocenić, która gra jest lepsza dlatego ich zdanie w pewnym sensie cenie bardziej.

A oto kilka argumentów przemawiające za PES'em:
      -rozgrywka -realistyczna, dynamiczna, szybka, często nie przewidywalna(w FIFIE góruje schematyzm)
      -animacje, system kolizji, ruchy zawodników bardziej realne niż w FIFIE
      -taktyka, a raczej mnogość opcji taktycznych niemal jak w managerze(w FIFIE kilka ustawień na krzyż, w PESie dziesiątki ustawień do wyboru, które można dowolnie modyfikować, ustawiać bardziej ofensywne/defensywne zachowania poszczególnych zawodników itp. itd. ect.)
      -nawet graficznie PES wypada lepiej
      jedyny argument przemawiający za FIFA to licencje ale przecież to nie o nie chodzi tylko o grywalność.
    • Gość: Adam Re: Pro Evolution Soccer 2010 IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.09, 12:10
      Podzielam zdanie Rocky połowa nie grała w PESA i nawet nie wiecie jaką ma świetną grafikę. A ty hezron grałeś w stare wersje więc się nie wymądrzaj. Zagraj sobie w PESA 09 albo jak wyjdzie w 10 to wtedy zobaczysz czy na pewno FIFA jest lepsza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka