Dodaj do ulubionych

Max Payne 3 jest bardzo łysy

• Gość: arbolitox Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.net.brewet.pl 24.06.09, 12:13
      łysy mięśniak o imieniu Bruce. tyle.

"...i znowu jęki chłopaków, których ktoś właśnie okrada z legendy z ich dzieciństwa." - to po cholerę nazywają to kontynuacją Maksa Payne'a? dlaczego nie potrafią stworzyć własnego bohatera, tylko wolą odcinać kupony od legendy stworzonej przez inne studio?

gdyby producenci tak nie myśleli, mielibyśmy więcej świeżych tytułów, a nie same sequele, prequele, remaki...
    • Gość: Latexx Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 12:16
      Wiekszosc z was mowi ze nie kupi tej gry
      Ba nawet w nia nie zagra
      A znajac zycie jak gra juz wyjdzie i okaze sie dobra bedziecie pisac ze od razu wiedzieliscie ze bedzie to hit i od dawna zbieraliscie kase
    • simplex Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy 24.06.09, 12:19
      Gdzie wy na tych zdjęciach widzicie Maksa Payne'e?
      Widać tam tylko jakiegoś łysego brodacza w podkoszulce.
    • raffyxxx Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy 24.06.09, 12:30
      głos powinien podkładać Janusz Rewiński big_grin albo Ferdek Kiepski big_grin z cycem big_grin

nie ma się co podniecać poczekamy jak wyjdzie.
    • goku94 Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy 24.06.09, 12:38
      Może oni nam tylko kit wciskają, że to Max Payne 3, a tak naprawdę to Szklana Pułapka 4? ;>

A tak na serio - gra może wyjść fajna, ale jeśli potraktujemy ją jako osobną grę, a nie część serii.
    • Gość: theRage Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.net.pulawy.pl 24.06.09, 12:47
      Czytając niektóre komentarze mam wrażenie, że kupili byście każdy tytuł wydany pod nazwą Max Payne. Jak dla mnie panowie z Rockstar stworzyli grę, która nie ma nic wspólnego z oryginalnym Max'em prócz właśnie nazwy. Wiadomo, że każdą historyjkę można napisać tak żeby pasowała do poprzedniej ale w tym przypadku nie liczy się numerek 3 tylko coś więcej, można powiedzieć, że "dusza" tytułu, której ten z całą pewnością miał nie będzie...
    • Gość: ssn4k3 Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 12:48
      Jakbyście mi nie powiedzieli, że to max payne 3 to bym pomyślał, że widzę Splinter Cella: Double agenttongue_out
    • z8k Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy 24.06.09, 12:52
      @Latexx
      "A znajac zycie jak gra juz wyjdzie i okaze sie dobra bedziecie pisac ze od razu wiedzieliscie ze bedzie to hit i od dawna zbieraliscie kase"

Przy falloucie też tak mówili "e tam dobra gra będzie, nie może być ciągle jak jedynka i dwójka, narzekacie a i tak będziecie się jarać" i co? i Wyszła kicha... Z Maxem wygląda mi na to samo... jeśli zmieniają wszystko co w 1 i 2 było najlepsze to po jaką cholerę zostawiają tytuł a nie stworzą nowej gry o byłym gliniarzu w Brazylii?
    • m4jkel Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy 24.06.09, 12:54
      A ja tam w Rockstar wierzę i myślę, że nowy Max może być całkiem niezły... ale mogę się łudzić...
    • goku94 Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy 24.06.09, 13:12
      @z8k
      "jeśli zmieniają wszystko co w 1 i 2 było najlepsze to po jaką cholerę zostawiają tytuł a nie stworzą nowej gry o byłym gliniarzu w Brazylii?"

Jak zawsze - chodzi o kasę wink. Więcej ludzi kupi grę nazwaną "Max Payne 3" mimo że z poprzednimi częściami nie będzie miała nic wspólnego niż grę pod jakimś nowym tytułem.
    • mathiuss Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy 24.06.09, 13:46
      Kolejna legenda umiera. Ale tak to juz jest w tym swiecie.
    • Gość: tian Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 13:51
      znowu jakas afryka... pierw Resident Evil a pozniej to... kuzwa co to ma byc
    • Gość: Kopsnij dropsa Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 14:04
      Zapomnieli zrobić z niego murzyna. Zresztą mogli go chociaz w jakiś dres ubrać, a tu taka wtopa...
    • Gość: ha Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: 91.197.155.* 24.06.09, 14:19
      extra. to napwno nie bedzie max payne
    • Gość: maga Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.ghnet.pl 24.06.09, 14:20
      no ku*wa. w jakies dzungli skacze i walczy z piratami. calkowicie ich po*****. szkoda ze czolgiem nie smiga po palmach. AAAA musieli i te gre zniszczyc! nie ma juz poszanowania dla rzeczy swietych na tym swiecie. :[[ %#@*!?&*
    • Gość: ww Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.06.09, 14:35
      Max Payne? Akcja w biały dzień? No nieee, kochani smileMax był cool, gdyż był bardzo noir.
    • Gość: Michi16 Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 14:58
      Wtf te screeny już od kilku tygodni w necie są uncertain
    • Gość: Aha Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: 80.50.235.* 24.06.09, 15:02
      Jak zwykle dla graczy za oceanu: zero szyi, same miesnie, lysa glowa. Glos obstawiam bedzie z chrypka, dudniacy jak z beczki - kto chce sie zalozyc? Slabo mi.
    • Gość: Polakslowian Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: 89.137.226.* 24.06.09, 15:18
      Wyglada jak Sam Fisher w Double Agent, tylko z broda.
    • Gość: woltron Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 15:20
      Proponuję następujące tytuły dla tej gry:

Mad Santa Clause Attack: Brazil lub
      Revenge of the Grandfather.

A do wszystkich,którzy narzekają na tych którzy oburzają się na to co zrobił Rockstar z Maxem Payn'em. Właśnie za mroczny klimat, zaśnieżony Nowy Jork, mroczny romans i chore akcje w hotelach i innych znanych lokalizacjach NY polubiłem serię Max'a Pyan'a i po to kupuję s
    • Gość: woltron Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 15:22
      A do wszystkich,którzy narzekają na tych którzy oburzają się na to co zrobił Rockstar z Maxem Payn'em. Właśnie za mroczny klimat, zaśnieżony Nowy Jork, mroczny romans i chore akcje w hotelach i innych znanych lokalizacjach NY polubiłem serię Max'a Pyan'a i po to kupuję sobie część 3, 4 by pograć sobie w Max'a, a nie świętego mikołaja w Brazylii. O!

• Gość: :) Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.astral.lodz.pl 24.06.09, 15:40
      ja grałem tylko w 1 czesc i była fajna big_grin o 2 nawet nie wiedziałem big_grin a tu mamy dziewulskiego w bahamkah big_grin hmmm big_grin moze tez bedzie fajne big_grin tylko zeby te bahamki były wytrzymałe big_grin w koncu musi sie gdzies i panzerfaust zmiescić big_grin
    • hezron Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy 24.06.09, 15:46
      Jesteście wsyscy jak banda rozwrzeszczanych dzieciaków, którym zabrano z piaskownicy grabki i wiaderka!!!!!!

Nowy Max ma prawo dziać sie gdzie indziej niż w zaśnieżonym Nowym Yorku!!!

Nowy Max ma prawo być ogolony na łyso i mieć kilka kilo więcej, bo akcja gry dzieje się 12 lat POŹNIEJ!!!!!!!!!!

Nowy Max ma prawo być kolorowy, bo mroki duszy i ciężką fabułę można prowadzić nie tylko w nocy i w NY

DOTRZE TO DO WAS WRESZCIE, DZIECI NEO?????????
    • Gość: Pan Trąbka Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 16:03
      Hezron, zgadzam się z Tobą w 100%, ale też obawiam, że te dzieci Neo tego nie będą mogły zrozumieć. Przecież co jest najlepsze? Odgrzewane kotlety. Jeśli wyjdzie coś innego, to od razu psioczą na cały świat, mimo że widzieli zaledwie kilka screenów. Aż żal się robi, jak się patrzy na te ujadające dzieci, dla których coś nowego = coś złego.

PS. Założę się, że wszyscy Ci wielcy przeciwnicy i inni pseudo znawcy, jak tylko wyjdzie gra, będą się ślinić i grać po nocach.
    • Gość: mass Re: Max Payne 3 jest bardzo łysy IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.09, 16:13
      tnij.org/dd7z

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka