Dodaj do ulubionych

The Sims 3 - recenzja

• Gość: 25 Re: The Sims 3 - recenzja IP: 80.52.242.* 26.06.09, 18:24
      dwudziesty piąty !
    • tyskaczpl Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:25
      Ja jeszcze do tej pory nie grałem w Simsy 3 i jakoś nawet nie mam ochoty na kontakt z ta grą... - czy ja jestem normalny ??
    • zycie_is_simple Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:25
      zaczekajcie z wynikami do 21.00 bo teraz muszę wychodzić co? wink
    • pakin24 Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:29
      Albo albo chodziło Sławkowi o to, że The Sims 3 nie może się równać z The Sims 2+wszystkie dodatki i wychodzi na to, że sama podstawka The Sims 3 to nie pełna wersja The Sims 2+wszystkie dodatki. Natomiast ma nowe funkcje jak np. wiele możliwości edycji obiektów(meble itp.), nowe możliwości przy tworzeniu simów itp. itd.
    • achilles_333 Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:30
      Grayson Devin
    • achilles_333 Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:31
      znaczy się Grayson Devin "Odgapiona Zbrodnia"
    • Gość: Angelusia Re: The Sims 3 - recenzja IP: *.173.0.178.tesatnet.pl 26.06.09, 18:39
      CZŁOWIEK ZAGADKA:
      Nie możemy grać w The Sims 3/nazyawać ją TH3 bo to nie jest trójka. Trójką możemy nazwać grę dopiero kiedy będzie miała WSZYSTKO to co w The Sims 2 i dodatkch i akcesoriach + dodatkowe rzeczy/opcje/możliwości . Narazie możemy The Sims 3 nazwać jednym z dodatków do The Sims 2,The Sims 3 możemy nazwać w pełni i na 100 % trójką dopiero kiedy ukażą się dodatki z możliwościami zawartymi w dwójce np.:Zwierzaki,Pory roku czy Studia. A wtedy to będzie prawdziwy full wypas...
    • ender140 Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 18:56
      simsy to wielka maszyna do robienia pieniedzy. bo za pelne sims 2 trzeba bylo dac 1200 zlotych. za tyle mozna miec i7.
    • Gość: tian Re: The Sims 3 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 19:03
      co to za flash w 0:43 ? big_grinD
    • pankracyk Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 19:14
      Chodzi oczywiście o to, że gra The Sims 3 jest jedynie "Bazą" dla całego świata Simów. Większość rzeczy pojawi się w dodatkach, dzięki którym EA zarobi krocie kasy, a my będziemy ciągle mieli mało.
    • slawomir.serafin Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 19:22
      Najpełniejszej odpowiedzi udzieliła Angelusia, ale pierwszy skumał o co naprawdę chodzi i udzielił odpowiedzi, na raty, ale jednak, zycie_is_simple. Do niego jedzie Call of Juarez (jak tylko podeśle swoje dane jeszcze raz, bo tamtych to już chyba nie mamy w archiwum). Angelusia dostałaby nagrodę pocieszenia... ale niestety napisała niezalogowana i nie mamy teraz możliwości weryfikacji sad Tak czy inaczej, brawo, rozszyfrowaliście człowieka-zagadkę smile
    • mis_iu Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 19:35
      A ja myślałem, że jak się walnie sima w czerep to mu wieczko odpadnie... ;P
    • krzysiek155-15 Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 20:07
      Chodzi o to że the sims 3 to nie jest jeszcze cała gra bez dodatków do które ruzbudowują o różne fajne rzeczy.
    • zycie_is_simple Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 21:01
      Tak się właśnie zastanawiałem czy nie zamówić edycji kolekcjonerskiej Call of Juarez.

Ale czy to aby na pewno nie jest edycja kolekcjonerska ? ? ? wink
    • zycie_is_simple Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 21:05
      Co do mojego rozwodu w kilku komentarzach to są dwa powody:
      - Chciałem być pierwszy i nie chciałem pisać na raz długiego komentarza bo by mnie ktoś jeszcze wyprzedził
      - Chciałem żeby były one z chaotyczną nutką wypowiedzi Pana Redaktora smile ( W sumie nie chciałem, ale tak wyszło)
    • Gość: fanka gier Re: The Sims 3 - recenzja IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.06.09, 21:20
      ooo, szkoda, ze dopiero teraz mialam czas wejsc na GC, moze bym zgarnela glowna nagrodebig_grin no nicsad
    • mis_iu Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 21:27
      Jakaś dziwna była ta "zagadka" jeśli można to w ogóle nazwać zagadką - wszytko polegało na powtórzeniu tego co Sławek powiedział później ;P.
      A życie zycie_is_simple jest definitywnie zbyt 'simple', który to raz już farciarz wygrał? ;P
      (gratuluję wink)
    • Gość: Angelusia Re: The Sims 3 - recenzja IP: *.173.0.178.tesatnet.pl 26.06.09, 22:39
      Gratuluję ci zycie_is_simple ! Szkode że nie jestem tu zalogowana,moze wtedy...Jeszcze raz gratuluję(swoją drogą i tak nie lubie tego typu gier jaka była do wygrania..)!Brawo !!!
    • Gość: bleee Re: The Sims 3 - recenzja IP: *.gl.digi.pl 26.06.09, 22:41
      Zmieńcie tego gościa w videorecenzjach, bo jest absolutnie beznadziejny. Widzieliście jak wyglądają recki na ign albo gamespocie, na YouTube. A tutaj - flegma, nudziarstwo i do tego zero merytorycznej treści, rozglądanie się poza kamerę... Dno
    • zycie_is_simple Re: The Sims 3 - recenzja 26.06.09, 23:26
      farciarz, nie farciarz, miałem chwilkę u dziewczyny to wszedłem na GameCornera. Patrze konkurs.
      No to wygrałem wink

na GameCornerze to druga gra którą wygrałem smile
      Liczba ogółem gier które wygrałem, jest ściśle tajna itd..
    • Gość: baton Re: The Sims 3 - recenzja IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 23:36
      No dobra recka. Na temat, ma wiele szczegółów. Chyba najwięcej ze wszystkich dotychczasowych. Po raz pierwszy zasługuje na nazwę "recenzja". Faktycznie liczba informacji pewnie znudzi przeciętnego 14 latka - ale są przerywniki, które faktycznie ją ożywiają. Niech żyją babcie z Pythona. No i jak Sławek się myli - to widać, że ma się w tym miejscu mylić. Wreszcie najfajniejsze wylądowało na końcu. Znów nie jest to styl dla 14 latków, którzy muszą mieć bajer od samego początku - ale IMHO kompozycja jest teraz poprawna. Brakuje mi tylko słowa "za*$^%ał" na końcu, czym także objawiam duszę 14 latka, względnie miłość do tekstów Kazika tongue_out
    • Gość: thv Re: The Sims 3 - recenzja IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.09, 23:36
      żenada
    • Gość: BUNCH Re: The Sims 3 - recenzja IP: *.2-0.pl 27.06.09, 00:17

Eno....
      A ja takiej samej odpowiedzi udzieliłem już w swojej recenzji video, nawet przed zadaniem przez Ciebie pytania i przed ogłoszeniem tego konkursu tongue_out

• Gość: ibn Re: The Sims 3 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 01:17
      Absolutna bzdura i falstart w rozdawaniu nagród.

Termin 'człowiek-zagadka' odnosi się jednoznacznie do filmu Wernera Herzoga "Zagadka Kaspara Hausera".

Jak wszyscy wiemy, Kaspar, 16 letni chłopiec, znaleziony w tajemniczych okolicznościach w Norymberdze w 1828 roku nie umiał mówić, powtarzał jedynie słowa, że chciałby być kawalerzystą jak jego ojciec.

W oczywisty zatem sposób Sławek daje nam znać, że Sims3 to shit i tak naprawdę zamiast nagrywać tę szmat-recenzję wolałby popykać w empire total war i dowodzić szwadronami kirasjerów przełamujących szeregi wrażej piechoty.

Z pokorą czekam na nagrodę a "Zagadkę Kaspara Hausera" polecam wszystkim dociekliwym.
    • najwarzniejszy Re: The Sims 3 - recenzja 27.06.09, 02:14
      jeden malutki szczególik:
      zapomniałeś się zarejestrować wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka