lurrcio 30.06.09, 14:38 Wow, nawet nie wiedziałem, że to jeszcze ciągnęli! Respekt! Yaroze zaoowocowało mnóstwem wspaniałych gier i demek. Chwała za to domorosłym programistom. PSX FOREVER! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xello Re: Sony zamyka Net Yaroze 30.06.09, 14:49 Aż się prosi o jakieś zestawienie najciekawszych produkcji - nie oszukujmy się, dla większości z nas ten temat umarł z 8 lat temu, a przez ten czas mogły powstać różne ciekawe rzeczy - Marcin, jako autor newsa, podejmiesz się ? Odpowiedz Link Zgłoś
darknock Re: Sony zamyka Net Yaroze 30.06.09, 14:49 chciałbym takie cudo... szkoda że za młody (i za głupi?) na to byłem Odpowiedz Link Zgłoś
lee_van_dowski Re: Sony zamyka Net Yaroze 30.06.09, 15:11 xello - chętnie, ale to już nie dziś, zanotuję sobie jednak by zrobić coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Sony zamyka Net Yaroze 30.06.09, 15:19 Aż się zdziwiłem, myślałem że to umarło śmiercią naturalną dawno temu, właściwie to już dawno nie pamiętałem o yaroze Odpowiedz Link Zgłoś
uchoecho Re: Sony zamyka Net Yaroze 30.06.09, 15:31 Pamiętam część tych chałupniczych tytułów, sam zagrywałem się w taka jedną, "terra cośtam" Jestem ciekaw, jakie to jeszcze gry wychodziły przez te lata. Świetny wspominkowy artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
nemesisxian Re: Sony zamyka Net Yaroze 30.06.09, 15:33 Nie wiedziałem, że Net Yaroze dotarło do Europy, ale swego czasu pamiętam artykulik w Neo+ na temat tej czarnulki. Pewnie na dzień dzisiejszy niezwykle cenny kolekcjonerski łup z tego jest! Odpowiedz Link Zgłoś
xello Re: Sony zamyka Net Yaroze 30.06.09, 15:36 super! czekam z niecierpliwością Odpowiedz Link Zgłoś
elmo-chan Re: Sony zamyka Net Yaroze 30.06.09, 17:45 a konsola nie była czasem niebieska? a nie czarna? Odpowiedz Link Zgłoś
nemesisxian Re: Sony zamyka Net Yaroze 30.06.09, 19:03 Z Wiki: The European Net Yaroze kit contains the following items: 1 Net Yaroze PlayStation console (black matte texture) 2 PlayStation controllers (black matte texture) Ale nie mylisz się, bo niebieskie psx też były. Trudno dostępne, ale były (zwykłe nie Net Yaroze). media.photobucket.com/image/blue%20psx/ResOGlas/P1010725.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kevinkai Re: Sony zamyka Net Yaroze 30.06.09, 21:46 Pamiętam te gierki właśnie z płyt oficjalnego PSM. Może teraz PS3 zestaw deweloperski do domowego programowania. lol Odpowiedz Link Zgłoś
lurrcio Re: Sony zamyka Net Yaroze 30.06.09, 21:57 @nemesisxian Niebieskie PSXy to były wersje developerskie i dla magazynów konsolowych. Odpowiedz Link Zgłoś
cerb3rus Re: Sony zamyka Net Yaroze 01.07.09, 01:43 To nie jest PSX, to PS. PSX to była konsola po psp albo przed bodajże. Odpowiedz Link Zgłoś
nemesisxian Re: Sony zamyka Net Yaroze 01.07.09, 10:02 PSX tak się zwykło mówić o PSOne, czy PlayStation. Oryginalnie PSXem nazwano ekskluzywną dostępną jedynie w Japoni(?) wersje PS2. Miała biały kolor. regmedia.co.uk/2004/06/16/psx-5100.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gnat_mast Re: Sony zamyka Net Yaroze 01.07.09, 20:48 [To nie jest PSX, to PS. PSX to była konsola po psp albo przed bodajże.] chlip, chlip, czyzby PSX byl juz tak oldskulowy, ze teraz mowi sie na niego ("nowe pokolenie") PS? PSX to PSX a głupia i, badzmy szczerzy, nikomu niepotrzebna "przeróbka" ps2 w stylu centrum multimedialnego tylko jechała na tej nazwie. A PSX wziął się przecież od PlayStation X. Miałem PSX, mam do dziś i to zawsze będzie PSX > Odpowiedz Link Zgłoś
swayzak77 Re: Sony zamyka Net Yaroze 03.07.09, 14:32 Woooaaaaa to to ciągle działało??? - wypas - ależ mnie sentyment złapał. BTW. Mogli by coś takiego zrobić dla ps3 - deweloperzy mieli by się na czym uczyć... @uchoecho - ta gra to było Terra Incognita Odpowiedz Link Zgłoś