Dodaj do ulubionych

Co potrafi Kodu?

03.07.09, 14:47
niezłe
Obserwuj wątek
    • mi-go Re: Co potrafi Kodu? 03.07.09, 15:35
      Słabe
    • ddareq Re: Co potrafi Kodu? 03.07.09, 15:45
      jak za 400msp to trzeba bedzie sprawdzic, przypominaja mi sie stare programy na pc do robienia gier, tylko to wyglada jakby dzialalo lepiej i mialo wieksza i latwiejsza funkcjonalnosc
    • graczz11233 Re: Co potrafi Kodu? 03.07.09, 15:53
      @mi-go, co tu jest słabego? lvl tego gościa ?
      wiesz w ogóle co to Kodu ? powiem Ci, że ten program (?) mam maaasę opcji.
    • ddareq Re: Co potrafi Kodu? 03.07.09, 15:56
      kodu jest slabe bo mi-go ma ps3, to chyba oczywiste :d
    • graczz11233 Re: Co potrafi Kodu? 03.07.09, 15:59
      Kodu to bardzo fajna sparawa. I tak jak LBP ma baardzo zaawansowany edetor paziomów, tak tutaj można grę zrobić samemu.. ale nie ma co porównywac samej gry z edytorem, do narzędzia do tworzenia gier(ek).. wink
      mimo wszystko KODU to wielki FUN wink
    • bandur91 Re: Co potrafi Kodu? 03.07.09, 16:02
      Wczoraj zakupiłem 'Kodu' i na początku byłem średnio zadowolony z tego zakupu, bo nie mogłem się połapać co i jak, ale po około 30 minutach zabawy, zaczęło mi się podobać i coraz bardziej wciągać smile Jestem w trakcie tworzenia jednej misji, gdy skończę, podeśle Wam filmik.
      Pozdrawiam.
    • mi-go Re: Co potrafi Kodu? 03.07.09, 16:21
      Po prostu myślałem, że będzie troszkę bardziej rozbudowane i znacznie lepsze graficznie. Z chęcią sprawdzę Wasze gry zrobione na KODU. Ja akurat nie mam czasu na takie zabawy, zarówno na xbox'e jak i na ps3 w LBP. Nie wiem jak w KODU działa fizyka ale to ona jest podstawą zabawy w LBP. Tutaj widzę maksymalna prostotę. Jak mój mały podrośnie to z chęcią zainteresuje go czymś takim, tak samo jak mnie podrzucono w którymś momencie życia Atari z programem LOGO.
    • matxx Re: Co potrafi Kodu? 03.07.09, 18:27
      Nigdy bym nie pomyślał, że będzie to można kupić za jedyne 400MP. Widać, że Kodu dostarcza mnóstwo opcji, teraz wystarczy tylko czekać, aż jacyś zapaleńcy stworzą masę gierek z tego.
    • bigdaddyy Re: Co potrafi Kodu? 03.07.09, 19:58
      faktycznie strasznie cicho o tej grze, jak za 400punktów to super sprawa smile
    • powercontrols Re: Co potrafi Kodu? 03.07.09, 20:09
      Bardzo fajne z tego co widac na filmiku. Szkoda, ze nie ma na PC. W druga strone (skojarzylo mi sie jak zobaczylem logo Microsoft Research) szkoda, ze nie ma World Wide Telescope na Xboxa.
    • inverti Re: Co potrafi Kodu? 04.07.09, 08:16
      Jakos nie moge w Arcade uswiadczyc tej gry. Powinienem zmienic locale na usa?
    • cichoociemny Re: Co potrafi Kodu? 04.07.09, 09:19
      @inverti:
      Poszukaj w community games.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka