Dodaj do ulubionych

Premiera Two Worlds 2 zimą

04.07.09, 16:01
Zapowiada się ciekawie...

www.wydania-darmowe.xtw.pl
Obserwuj wątek
    • szefu91 Re: Premiera Two Worlds 2 zimą 04.07.09, 16:05
      Błagam niech to coś nie "wychodzi" na rynek. Oszczędźcie sobie wstydu.
      pzdr.
    • Gość: Dryblas Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.magma-net.pl 04.07.09, 16:25
      Jak włączyłem Two Worlds to myślałem, że to parodia Gothica, postać wygląda jakby biegała nie po teksturach a zupełnie niezależnie od tego, wygląda na wklejoną, walka jest słaba i ogólnie gra jest nudna...
    • trupiec Re: Premiera Two Worlds 2 zimą 04.07.09, 16:37
      Pamiętam zapowiedzi części pierwszej. O tak, w cd-action napisali że multiplayer będzie tak epicki, że przyćmi MMO. Z resztą. Różni ludzie pisali różne rzeczy. Hype robił swoje i nawet mnie się udzieliło, mimo że screen wilka na GOLu wyglądał... No. Radośnie (Na wypadek, gdyby ktoś nie widział wilka z Two Worlds - Wielka, włochata parówa na krótkich łapach.)
      No ale, two worlds wyszedł w czasach, gdy za dużo było na rynku tych wszystkich Oblivionów, Gothiców i innych takich gier. Odpuściłem sobie do czasu, w którym cd-action dało tą grę na swoim coverze. Ciesze się, że tak wyszło, bo nawet Wiedźmin mnie tak nie rozczarował przy pierwszym kontakcie. Z tym, że Two Worlds nie dostało drugiej szansy, bo po prostu nie miałem siły w to grać.
    • Gość: Dariustch Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.hobnet.pl 04.07.09, 17:13
      Czy koniecznym jest, by w każdym tekscie gamecornera były pogrubione słowa? Może za jakiś czas zaczniecie wypuszczać wiadomości w formie komiksowej?
    • Gość: Aha Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.09, 17:13
      TW - to nie byla zla gra, ale byly elementy ktore odrzucaly: infantylna historia i to jeszcze kiepsko opowiedziana i fatalne filmiki - byly okropne, wrecz glupie. Samo intro zenujace: facet ucieka, a mimo to zostawia swoja siostre na srodku traktu, tak aby kazdy wrecz sie o nia potknal. Kto to wymyslal????
    • Gość: Aha Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.09, 17:15
      Dariustch - tak samo mysle. Rozumem, ze ten vortal w opinii prowadzacych jest dla intelignentnych inaczej, ale prosze mi wierzyc szanowna redakcjo: pozory myla.
    • Gość: Dariustch Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.hobnet.pl 04.07.09, 17:29
      Aha
      Zwróć uwagę na słowa, które zostały pogrubionebig_grin. Gdyby nie słowo KRYTYCZNY, można by się pokusić o stwierdzenie, że news jest sugestywnywink
    • Gość: obwieś Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.chello.pl 04.07.09, 17:34
      Marudzicie. Gra nie była aż tak zła. Ot, taki sobie erpeżek, całkiem przystępny i przyjemny.
      A jeśli chłopaki z Reality Pump potrafia uczyć się na błędach, to druga część może być naprawdę godna uwagi.
    • Gość: sex Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 17:53
      sex
    • hezron Re: Premiera Two Worlds 2 zimą 04.07.09, 18:00
      Gierka przeciętna.. Kod gry zrąbany, animacje słabe. Najbardziej jednak mnie śmieszyło to, że jak połączyłeś dwa takie same miecze w ekwipunku to powstawał jeden zadajacy większe obrażenia... Myślałem że padnę że śmiechu!!!smile
    • szefu91 Re: Premiera Two Worlds 2 zimą 04.07.09, 18:01
      @Dariustch
      Zgadzam się. Juz dawno miałem to napisać, ale brak było mi chęci smile
      Widać GameCorner w formie artykułów wzoruje się m.in na niejakim pudelku, pogrubiając co 3-cie słowo. IMo przez to czytanie staje się nieco denerwujące/uciążliwe, a w samej wizualnej treści nic nie zmienia tylko pogarsza.
      Błagam, OGRANICZCIE POGRUBIONĄ CZCIONKĘ CHOCIAŻ DO MINIMUM.
      ups. caps lock.
      pzdr.
    • Gość: speQ Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 19:24
      Niby TW takie słabe ale i tak się nie umywa do ssącego Obka. Rozwinąć to? Ok, Tw ukończyłem dwa razy - na PC i X-a. Obka skończyłem w jakieś 30h, wątek główny krótki i nędzny, jak to u Betchy. Zresztą ten główny w TW też nie lepszy :]
    • Gość: lol Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.kol.tke.pl 04.07.09, 19:36
      2 światy 2 ...ale kretyńska nazwa big_grin
    • d_pawel Re: Premiera Two Worlds 2 zimą 04.07.09, 22:15
      Pogrubienia tekstów nie są dla mądrych inaczej, po prostu mają poprawiać przejrzystość tekstu. Jeśli ich nadużywam, sorry.
    • Gość: Dariustch Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.hobnet.pl 04.07.09, 23:44
      Jak ktoś przeczyta tekst, to już nie będzie potrzebował tej"przejrzystości" wink. Poza tym nie odczuwasz zbożnego celu, jakim jest stymulowanie czytelników do czytania "od deski do deski"?wink,a tak pierwsze co się rzuca w oczy to:
      PC, Mac, PS3 i Xbox 360(praktyczne)
      wszystko ma być lepsze
      wszystko ma być poprawione(no w ogóle WOW...)
      wysokie noty
      wychwalało tę grę(takie jury jak w you can dance?[z całym szacunkiem dla osób, których się to tyczytongue_out])
    • Gość: bg Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 11:34
      Po schrzanionym Gothic 3, nudnym jak flaki z olejem Oblivion (obie gry przeszedłem mimo wszystko, i to od deski do deski), próbowałem kiedyś, napalony na jakąś grę w świecie miecza i magii, z najlepszymi chęciami pograć w Two Worlds. Niestety, mimo na prawdę pozytywnego nastawienia zdołałem wytrzymać z tą grą 1 godzinę...potem za miesiąc, czy dwa próbowałem wrócić do grania w nią (wiedziony przekonaniem, że być może miałem złe nastawienie po G3 i Oblivion), z tym samym rezultatem...Panowie z Reality Pump wyraźnie nie kumają tego gatunku, więc jakoś nie bardzo wierzę w tę dwójkę, choć ładna grafika zrobi swoje i trochę ludzi grę kupi...Nigdy też nie mogłem zrozumieć oceny tej gry przez Sławka S., a zawsze mi się pokrywały jego recenzje z moim podejściem do tego rodzaju gier (dlatego też zachęcony jego oceną do niej sięgnąłem).
    • Gość: ! Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 11:37
      Nie wiem co ludziom podobalo sie w pierwszej czesci czyzby to ze przez cala gre gralismy "brudasem" a kazdy pojedynek wygrywalismy klikajac nieustannie lewy klawisz myszy (jak w gothic 3)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka