misiek-m4 04.07.09, 16:01 Zapowiada się ciekawie... www.wydania-darmowe.xtw.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szefu91 Re: Premiera Two Worlds 2 zimą 04.07.09, 16:05 Błagam niech to coś nie "wychodzi" na rynek. Oszczędźcie sobie wstydu. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dryblas Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.magma-net.pl 04.07.09, 16:25 Jak włączyłem Two Worlds to myślałem, że to parodia Gothica, postać wygląda jakby biegała nie po teksturach a zupełnie niezależnie od tego, wygląda na wklejoną, walka jest słaba i ogólnie gra jest nudna... Odpowiedz Link Zgłoś
trupiec Re: Premiera Two Worlds 2 zimą 04.07.09, 16:37 Pamiętam zapowiedzi części pierwszej. O tak, w cd-action napisali że multiplayer będzie tak epicki, że przyćmi MMO. Z resztą. Różni ludzie pisali różne rzeczy. Hype robił swoje i nawet mnie się udzieliło, mimo że screen wilka na GOLu wyglądał... No. Radośnie (Na wypadek, gdyby ktoś nie widział wilka z Two Worlds - Wielka, włochata parówa na krótkich łapach.) No ale, two worlds wyszedł w czasach, gdy za dużo było na rynku tych wszystkich Oblivionów, Gothiców i innych takich gier. Odpuściłem sobie do czasu, w którym cd-action dało tą grę na swoim coverze. Ciesze się, że tak wyszło, bo nawet Wiedźmin mnie tak nie rozczarował przy pierwszym kontakcie. Z tym, że Two Worlds nie dostało drugiej szansy, bo po prostu nie miałem siły w to grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariustch Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.hobnet.pl 04.07.09, 17:13 Czy koniecznym jest, by w każdym tekscie gamecornera były pogrubione słowa? Może za jakiś czas zaczniecie wypuszczać wiadomości w formie komiksowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aha Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.09, 17:13 TW - to nie byla zla gra, ale byly elementy ktore odrzucaly: infantylna historia i to jeszcze kiepsko opowiedziana i fatalne filmiki - byly okropne, wrecz glupie. Samo intro zenujace: facet ucieka, a mimo to zostawia swoja siostre na srodku traktu, tak aby kazdy wrecz sie o nia potknal. Kto to wymyslal???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aha Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.09, 17:15 Dariustch - tak samo mysle. Rozumem, ze ten vortal w opinii prowadzacych jest dla intelignentnych inaczej, ale prosze mi wierzyc szanowna redakcjo: pozory myla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariustch Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.hobnet.pl 04.07.09, 17:29 Aha Zwróć uwagę na słowa, które zostały pogrubione. Gdyby nie słowo KRYTYCZNY, można by się pokusić o stwierdzenie, że news jest sugestywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obwieś Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.chello.pl 04.07.09, 17:34 Marudzicie. Gra nie była aż tak zła. Ot, taki sobie erpeżek, całkiem przystępny i przyjemny. A jeśli chłopaki z Reality Pump potrafia uczyć się na błędach, to druga część może być naprawdę godna uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 17:53 sex Odpowiedz Link Zgłoś
hezron Re: Premiera Two Worlds 2 zimą 04.07.09, 18:00 Gierka przeciętna.. Kod gry zrąbany, animacje słabe. Najbardziej jednak mnie śmieszyło to, że jak połączyłeś dwa takie same miecze w ekwipunku to powstawał jeden zadajacy większe obrażenia... Myślałem że padnę że śmiechu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szefu91 Re: Premiera Two Worlds 2 zimą 04.07.09, 18:01 @Dariustch Zgadzam się. Juz dawno miałem to napisać, ale brak było mi chęci Widać GameCorner w formie artykułów wzoruje się m.in na niejakim pudelku, pogrubiając co 3-cie słowo. IMo przez to czytanie staje się nieco denerwujące/uciążliwe, a w samej wizualnej treści nic nie zmienia tylko pogarsza. Błagam, OGRANICZCIE POGRUBIONĄ CZCIONKĘ CHOCIAŻ DO MINIMUM. ups. caps lock. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speQ Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 19:24 Niby TW takie słabe ale i tak się nie umywa do ssącego Obka. Rozwinąć to? Ok, Tw ukończyłem dwa razy - na PC i X-a. Obka skończyłem w jakieś 30h, wątek główny krótki i nędzny, jak to u Betchy. Zresztą ten główny w TW też nie lepszy :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.kol.tke.pl 04.07.09, 19:36 2 światy 2 ...ale kretyńska nazwa Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Premiera Two Worlds 2 zimą 04.07.09, 22:15 Pogrubienia tekstów nie są dla mądrych inaczej, po prostu mają poprawiać przejrzystość tekstu. Jeśli ich nadużywam, sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariustch Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.hobnet.pl 04.07.09, 23:44 Jak ktoś przeczyta tekst, to już nie będzie potrzebował tej"przejrzystości" . Poza tym nie odczuwasz zbożnego celu, jakim jest stymulowanie czytelników do czytania "od deski do deski"?,a tak pierwsze co się rzuca w oczy to: PC, Mac, PS3 i Xbox 360(praktyczne) wszystko ma być lepsze wszystko ma być poprawione(no w ogóle WOW...) wysokie noty wychwalało tę grę(takie jury jak w you can dance?[z całym szacunkiem dla osób, których się to tyczy]) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bg Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 11:34 Po schrzanionym Gothic 3, nudnym jak flaki z olejem Oblivion (obie gry przeszedłem mimo wszystko, i to od deski do deski), próbowałem kiedyś, napalony na jakąś grę w świecie miecza i magii, z najlepszymi chęciami pograć w Two Worlds. Niestety, mimo na prawdę pozytywnego nastawienia zdołałem wytrzymać z tą grą 1 godzinę...potem za miesiąc, czy dwa próbowałem wrócić do grania w nią (wiedziony przekonaniem, że być może miałem złe nastawienie po G3 i Oblivion), z tym samym rezultatem...Panowie z Reality Pump wyraźnie nie kumają tego gatunku, więc jakoś nie bardzo wierzę w tę dwójkę, choć ładna grafika zrobi swoje i trochę ludzi grę kupi...Nigdy też nie mogłem zrozumieć oceny tej gry przez Sławka S., a zawsze mi się pokrywały jego recenzje z moim podejściem do tego rodzaju gier (dlatego też zachęcony jego oceną do niej sięgnąłem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Premiera Two Worlds 2 zimą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 11:37 Nie wiem co ludziom podobalo sie w pierwszej czesci czyzby to ze przez cala gre gralismy "brudasem" a kazdy pojedynek wygrywalismy klikajac nieustannie lewy klawisz myszy (jak w gothic 3)? Odpowiedz Link Zgłoś