Dodaj do ulubionych

Trailer: Tales of Vesperia

06.07.09, 22:59
ojaaaa ja chce stroj ash'a big_grin
Obserwuj wątek
    • argeth Re: Trailer: Tales of Vesperia 06.07.09, 23:36
      A ja powiem tyle. Narazie póki mam w co grać nie narzekam na brak Vesperii u nas. Jednak jeżeli już nie będzie w co poszpilać a gry NADAL u nas nie będzie to po prostu się zaopatrzę na torrentach. A, nie zamawiam w zagranicznych sklepach bo mi się to nie kalkuluje.
    • werty101 Re: Trailer: Tales of Vesperia 07.07.09, 00:26
      Estelle w stroju Tear najs big_grin
      Tak btw w końcu postacie będą miały więcej niż 1 Mystic Arte prawdopodobnie po 2 jak w Abyssie.
    • hironobu15 Re: Trailer: Tales of Vesperia 07.07.09, 00:32
      Ciekawe jak dłuuugo trzeba będzie czekać na Europejską wersję na PS3?;p
    • kuchar89 Re: Trailer: Tales of Vesperia 07.07.09, 00:32
      Ja sobie zamówiłem na allegro i właśnie pogrywam big_grin Gierka jest świetna big_grin
    • wielki_mistrz_krocza_powraca Re: Trailer: Tales of Vesperia 07.07.09, 00:50
      Jak ja uwielbiam bajki ! Smerfy, Muminki, Sailoor Moon... więc Tales of Vesperia też polubię ! xD
    • szemrany_typek Re: Trailer: Tales of Vesperia 07.07.09, 01:31
      >>A ja powiem tyle. Narazie póki mam w co grać nie narzekam na brak Vesperii u nas. Jednak jeżeli już nie będzie w co poszpilać a gry NADAL u nas nie będzie to po prostu się zaopatrzę na torrentach. A, nie zamawiam w zagranicznych sklepach bo mi się to nie kalkuluje.<<

Na gameplayu masz za ok 180 zika z przesyłką, a jak chce ci się szukać to jeszcze taniej wyrwiesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka