narsereg 08.07.09, 13:31 Przepraszam bardzo czy sam GC jakiś miesiąc temu nie raportował o lepszych wynikach finansowych AoC? Tak z ciekawości pytam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RaVek Re: Będzie dodatek do Age of Conan... IP: 91.197.155.* 08.07.09, 13:34 to jeszcze żyje? bierz go WoW, za noge! Odpowiedz Link Zgłoś
wlod4r Re: Będzie dodatek do Age of Conan... 08.07.09, 13:39 Żyje żyje i ma się dobrze. Niedawno wyszedł ogromny patch, który przebudował system RPG, dodał nową lokacje oraz zbalansował na nowo postacie. Walki PVP trwają teraz o wiele dłużej a nie jak wcześniej jedna kombinacja (skill) i barb mógł ci głowe odciąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Będzie dodatek do Age of Conan... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 13:43 Zyje i ma sie bardzo dobrze. Zmiany od wersji w dniu premiery sa gigantyczne; nie gram juz od miesiaca bo przerzucilem sie na Dungeons & Dragons Online (ktore wkrotce bedzie darmowe) ale do ostatniej chwili chwale sobie AoC, fantastyczna gra. Odpowiedz Link Zgłoś
wlod4r Re: Będzie dodatek do Age of Conan... 08.07.09, 13:46 Na tego D&DO bym nie czekał, z tego co wiem wersja US będzie tylko "darmowa" jesli mozna to tak nazwac. Trzeba bedzie płacić za odblokowanie klas postaci i Bóg jeden wie jeszcze za co. Odpowiedz Link Zgłoś
anarchius Re: Będzie dodatek do Age of Conan... 08.07.09, 14:05 tak, żyje mojego kumpla nawet wciągnęło, i to tak że go rzadko widuję Odpowiedz Link Zgłoś
william_dr Re: Będzie dodatek do Age of Conan... 08.07.09, 14:07 Z tego co mój kumpel mówi, a rzucił WoWa dla AoC, to że tam przynajmniej nie ma dzieci i można normalnie grać z dorosłymi ludźmi w totalnej kulturze itp. Może do niego dołączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
wlod4r Re: Będzie dodatek do Age of Conan... 08.07.09, 14:14 Zależy na jakim serwie się gra, ja gram na polskim PVP i ciągle polacy z ruskimi się wyzywają Ale jeśli nie przyglądasz się "global czatowi" i nie rzucisz gry po kilku zgonach od polakow i ruskow to jest gra dla ciebie P.S Zapomnialem się przywitać w pierwszym poście więc zrobie to w trzecim. Witam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elektro Re: Będzie dodatek do Age of Conan... IP: 83.238.201.* 08.07.09, 14:52 zyje zyje i ma sie świetnie... wróć, miał sie mieć świetnie gdyby nie to że patch ostatni który miał wszystko poprawić to poza tym ze i sporo zmienił in plus to spieprzył balans postaci znowu. W "drodze" jest drugi patch poprawiajacy ten balans ale to za jakis czas. Dodatek? wg mnie za wczesnie, skok na kase, gra jest fajna ale trzeba sie skupic na zatrzymywaniu graczy przy grze a nie lapaniu nowych bo ci odplywają po miesiącu-2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: des Re: Będzie dodatek do Age of Conan... IP: 163.244.62.* 08.07.09, 15:30 zaczynalem, ale rzucilem przez bugi...moze warto rzucic okiem? A jak nei chcesz grac z dziecmi, to warhammer chyba jest dobrym rozwiazaniem. W mojej gildii (nie-polska) nie ma osoby ponizej 25... i to nie jest wyjatek. ...czekajac na aion i blade and soul;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eloshav Re: Będzie dodatek do Age of Conan... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 15:31 Powiem ze ma sie lepiej niz switnie gram na Polskich serwerach niewiem jak bylo przed patchami ale teraz jest genialnie Odpowiedz Link Zgłoś
william_dr Re: Będzie dodatek do Age of Conan... 08.07.09, 16:14 Wiesz, osoby poniżej 25 roku życia też są ok, byle zachowywały się normalnie, ale nie od razu bluzgi bez powodu i wyzywanie od naabów i idiotów. Nie mam na myśli "fuck, that was my fault" na rajdzie, nawet jeśli po polsku w 2 wyrazach na K i S. Każdemu zdarza się przeklnąć. Chodzi mi bardziej o mentalną dorosłość i szacunek do innych graczy, nawet jak lamią. Dochodzi jeszcze stosunek twórcy gry do graczy, bo jak za bardzo idą na łatwiznę, jak mam wrażenie w WoWie, to gra staje się łatwiejsza i mniej wymagająca, gdzie nie będzie się liczył skill czy też frajda grania a ilość godzin spędzonych w grze... Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: Będzie dodatek do Age of Conan... 08.07.09, 16:22 Zawsze znajdzie się jakiś polaczek, który tak jak Elektro będzie smarował jakie to złe patche są i w ogóle wszystko zepsuli. Nasi rodowici gracze mają tendencję do nie akceptowania jakichkolwiek zmian w mechanice. Nie wiem skąd ta nieelastyczność się bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic Re: Będzie dodatek do Age of Conan... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 19:56 no ja nie wiem, przymierzam sie do gry w AoC ale jak wchodze na oficjalne forum i czytam tematy to rysuje mi sie obraz wymierajacego swiata, załoba, narzekania, pustka, osamotnienie i wyalienowanie. forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=125568 forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=127729 forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=127672 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racon Re: Będzie dodatek do Age of Conan... IP: 89.234.192.* 09.07.09, 00:50 Na end game nuda w AoC straszna. Bossy to tank/spank. Takie moje male spostrzeżenie Odpowiedz Link Zgłoś
y_jak_y Re: Będzie dodatek do Age of Conan... 09.07.09, 03:08 a ja kupiłem reedycje Tormenta i mam to wszystko w głebokiej tubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bare Re: Będzie dodatek do Age of Conan... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 21:36 autor tego newsa chyba nigdy nie gral w aoc... Odpowiedz Link Zgłoś