Dodaj do ulubionych

Kwadrans próby - Trine

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 15:58
Wystarczy sobie ściągnąć z rapida.
Obserwuj wątek
    • simplex Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 16:23
      "Gość: ktosiek
      Wystarczy sobie ściągnąć z rapida."

Nie wierzę, że to piszę, a le ja chyba faktycznie ściągnę Trine z rapida... Czemu?
      Otóż napisalem pare dni temu posta na forum Trine o tym gdzie najtaniej legalnie kupic gre - wychodzilo, ze albo w gamesplanet albo przy pomocy znajomego z US/UK na steamie (give the gift of game). I co? I mój post został po cichutku z forum usunięty, bez wyjaśnienia. Za takie prymitywne zagrywki Frozenbyte nie dostanie odemnie ani grosza, a Trine spiracę im na złość tongue_out
    • Gość: Kefir Kwadrans próby - Trine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 16:28
      no właśnie myślałem nad tym, ale cena ~130 PLN na Steamie skutecznie ostudziła moje zainteresowanie sad
    • Gość: tetlian Re: Kwadrans próby - Trine IP: *.as.kn.pl 08.07.09, 16:29
      No to mamy godnego następcę The Lost Vikings. Trzeba będzie zagrać. Może warto zrobić video-recenzję tej gry? smile
    • venmort Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 16:35
      @simplex
      Jak już znajdziesz, to wrzuć linka na forum. Podyskutujemy nad nim smile

Liczę, że znajdzie się ktoś w Polsce, kto zechce to wydać. Niby zwykła platformówka z ładną grafiką, ale demo przechodziłem kilka razy, więc na razie uzbrajam się w cierpliwość.
    • william_dr Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 16:41
      Chyba i ja zagram, ale 130zł nie zapłacę... poczekam aż stanieje do 50zł i sobie kupie z kumplem na pół wink

Mam tylko nadzieję, że nie jest za łatwa bo nie lubię łatwych gier smile

@SS: Finom gratulujemy wódki? big_grin Finlandia jest ok, ale polskie są lepsze smile Gorzka Żołądkowa rządzi smile Dębowa jest super, nie mówiąc o tańszych smile a Finlandii to gratulujemy Nightwisha z Tarja na wokalu, bo Anette ładniejsza ale śpiewa gorzej tongue_out
    • Gość: T Re: Kwadrans próby - Trine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 16:45
      Nightwish, uch...
      Gra fajna, ale za krótka i za łatwa. I za droga. Jak ktoś w Polsce wyda ją za circa about 50 zeta - kupię, mimo, że już "ukradłem".
    • simplex Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 16:46
      "@simplex
      Jak już znajdziesz, to wrzuć linka na forum. Podyskutujemy nad nim smile"

Podejrzewam, ze wystarczy wpisac do gugla "trine rapidshare" a linki same sie znajda, ale bynajmniej nie zachecam do piractwa wink

Bedac w Polsce gre mozna kupic na gamesgate za 30$, czyli niecale 100zl - nadal duzo, ale mniej niż 130.

Moglbym miec wersje pudelkowa za ok 95zl, ale po akcji na forum jakos mi sie odechcialo.
      Pudełkowa wersja w UK kosztuje 18 funtów (bezplatna wysylka). Znajoma 20 lipca przylatuje z Anglii i moglaby przywiezc tę grę.
      Jakby ktoś bardzo chcial, to moge odstapic wink
    • dzierzba-pustynna Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 16:51
      Jutro chyba wychodzi na PSN zobaczę jaka tam będzie cena.
    • mis_iu Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 16:53
      Demko jest naprawdę fajne, choć nie brakuje w nim wyraźnych wad (troszkę za łatwo, sterowanie padem jakieś takie nie-ten-tego itd.), niemniej z chęcią tytuł bym sprawdził. Też mam nadzieję, że ktoś to u nas wyda w ludzkiej cenie - tak za 50-70 zł wziąłbym w ciemno. (specjalnie dla simplexa - super okazja: allegro.pl/item678056732_trine_folia_sklep_nowosc.html ;D)
    • Gość: des Re: Kwadrans próby - Trine IP: 163.244.62.* 08.07.09, 17:01
      mozna poszukac na ebayu, pewnie beda wersje z uk - taniej. a na psn ma kosztowac 20$...
    • venmort Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 17:02
      @simplex
      No ale wyobraź sobie, że na głównej pojawiło by się info o wątku który założyłeś z taką adnotacją:
      "Jeden z naszych stałych czytelników w proteście przeciwko polityce, nie tylko cenowej, Frozenbyte zamieścił na naszym forum linka do "darmowej" wersji ich najnowszej gry Trine. W redakcji GC trwa zażarta dyskusja nad słusznością takiego postępowania.
      A co Wy o tym sądzicie?" smile
    • dzierzba-pustynna Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 17:05
      @des
      Ja jestem ciekawy ile będzie kosztować na polskim PSN czyli w złotówkach smile. Liczę na cud czyli 55 złoty tyle co Ratchet ;P
    • simplex Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 17:10
      dzierzba - nie zdziw sie, jak w polskim psnie bedzie cena w euro (czyli 20 euro, bo jak powszechnie wiadomo 1$=1 euro wink )
      Ale nie zycze ci tego, a pozatym chyba da sie z polski kupic gre w amerykanskim PSN.

@venmort:
      Juz ze dwa albo trzy razy moje watki na forum byly linkowane z glownej GC. Dam szanse innym wink
    • Gość: alexkaktus Re: Kwadrans próby - Trine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 17:17
      City Interactive wydało World of Goo (świetna gierka, w demcio grałem), to i tą grę wydadzą za 20 zł ///koniec marzenia///... Ale jakby ta gra była za 20-30zł to bym kupił (jak każdy chyba). Ja po prostu nie wyobrażam sobie zdania - "Kupiłem PLATFORMÓWKĘ na 6H bez MULTI za 130ZŁ" - nie brzmi to głupio?
    • Gość: Aha Re: Kwadrans próby - Trine IP: 80.50.235.* 08.07.09, 17:29
      simplex - meznie stane przy Tobie i bede seedowal do upadlego. A zagrac nie zagram w ogole. Mam 20to megowe lacze na upload wiec przyszpiesze sprawe. wink
    • william_dr Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 17:33
      @alexkaktus
      Kupiłem WoG za 20zł w Empiku. Nie grałem jeszcze bo dałem siostrze i szwagrowi i oni przeszli ale od pół roku mi przywożą ją z Wawy bym sobie mógł zagrać, ale kiedyś zagram. Bo na bank warto.

Cieżko jest jednak wydac 100zł za grę na 6 godzin bez multi... nie jestem zwolennikiem wielokrotnego przechodzenia gier, bo wole nowe wypróbować... jakbym był milinorem to co 2 grę bym kupił, a nie jestem i muszę osczędzać sad
    • dzierzba-pustynna Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 17:35
      @simplex
      Na polskim PSN jedyną walutą jest złotówka. I czasami są ciekawe oferty (jak stardust za 7 złoty czy Ratchet przez pewien czas za 36 złoty). Więc może będzie cud smile
    • preston81 Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 17:42
      fajna giera polecam smile
    • mis_iu Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 17:48
      6h gry? Porażka... to przesadziłem z tymi 70 zł i "że wtedy będzie warto" ;D
    • slawomir.serafin Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 18:01
      I mój post został po cichutku z forum usunięty, bez wyjaśnienia. Za takie prymitywne zagrywki Frozenbyte nie dostanie odemnie ani grosza, a Trine spiracę im na złość tongue_out

-----

musiało być w nim coś więcej niż linki do sklepów, skoro został usunięty smile
    • Gość: des Re: Kwadrans próby - Trine IP: 163.244.62.* 08.07.09, 18:17
      slawku, nie bylo. bylo napisane, jak kupic gre w uk.
    • Gość: link Re: Kwadrans próby - Trine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 18:54
      www.techland.pl/?id=newsy&news=157
    • Gość: niepoprawna Re: Kwadrans próby - Trine IP: *.mtm-info.pl 08.07.09, 19:23
      Fajna jest gra ma 15 leveli i 4 poziomy trudności ale 14 jest łatwe do przejscia za kolejnym razem, a 15 levelu trzeba sie nauczyc na pamiec zeby przejsc ale milo sie w to gra, gdyby rozwineli grind itemy i bosow a nie tylko szkielety i malpy i dodali tryb sieciowy moznaby w to przyjemnie grac jak w diablo 2
    • simplex Re: Kwadrans próby - Trine 08.07.09, 19:28
      "musiało być w nim coś więcej niż linki do sklepów, skoro został usunięty smile"

A, faktycznie jak zawsze masz rację - teraz mi sie przypomniało, że dałem linki do torrentow i rapida.

Sorry ale NIE, tam nie było NIC poza linkami do sklepów intetnetowych nie jestem kretynem, wiec upewnilem się, że w poście nie ma NIC nielegalnego. 'nuff said!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka