Dodaj do ulubionych

Waleczne obrazki z Dragon Age: Początek

IP: *.icpnet.pl 09.07.09, 12:29
wow, ale wypas, na pewno kupią tą gre...

ok, skoro to już wyklarowane to możecie przestać męczyć
kotka i napisać coś na temat premiery Street Fighter 4 na PC w Polsce??
Obserwuj wątek
    • deamon-pl Re: Waleczne obrazki z Dragon Age: Początek 09.07.09, 12:31
      Liczę po jakimś czas można grać po stronie PLAGI .
    • d_pawel Re: Waleczne obrazki z Dragon Age: Początek 09.07.09, 12:38
      tomtom -> Ale co napisać? Nie ma dystrybutora i tyle.
    • Gość: speQ Re: Waleczne obrazki z Dragon Age: Początek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 12:58
      @tomtom: preordery na allegro już są, tyle że w cenie wersji konsolowej big_grin
      A tak poważnie - niektóre sklepy już składają zamówienia. Poszukaj.
    • own3d1n1 Re: Waleczne obrazki z Dragon Age: Początek 09.07.09, 13:20
      No no, gra wygląda solidnie. Ktoś tam z BioWare mówił, że będzie 300 godzin zabawy, w co raczej nie wierzę. Zacząłem wierzyć jednak w bardzo dobrze rozbudowaną interakcję gracza ze światem, oraz z poszczególnymi bohaterami.

Paweł. Napisz o niedawnej prezentacji gry w Polsce, chłopaki z gram.pl szczegółowo opisali swoje odczucia. Kupuję większość tego co mówią z BioWare. smile
    • Gość: ekspert Re: Waleczne obrazki z Dragon Age: Początek IP: 86.47.138.* 09.07.09, 13:39
      jestem ekspertem w grach RPG jesli macie jakies pytania walcie!
    • Gość: agnotello Re: Waleczne obrazki z Dragon Age: Początek IP: *.static.espol.com.pl 09.07.09, 14:44
      och ach łoł joł matoł uf ach.Kupa.Koleś z tym przerośniętym scyzorykiem na jednym z obrazków wygląda jak parodia Dantego z Devil may cry 4.Och no ale "chłopakom" trzeba uwierzyć z BioWare.No bo jakby niewink
    • Gość: tomtom Re: Waleczne obrazki z Dragon Age: Początek IP: *.icpnet.pl 09.07.09, 15:30
      @expert: ...a jakie jest najlepsze erpegie?,
      czy klasa wojownik-mag-złodziej jest lepsza niż nindża-paladyn?, w co lepiej ładować w siłę czy w zręczność?
      big_grin
    • pstek1337 Re: Waleczne obrazki z Dragon Age: Początek 09.07.09, 16:54
      Wydaje mi się że będzie to kolejne Fable i chociaż gdyby wykorzystali te same sztuczki co w fable, ale pozmieniali fabułę i resztę z tych rzeczy, to i tak z chęcią bym zagrał : )!
    • own3d1n1 Re: Waleczne obrazki z Dragon Age: Początek 09.07.09, 17:52
      Fable. O.o.

Świat będzie brudny i ciężki.

Fable jest kolorowe i ciotowate.

Powodzenia.
    • d_pawel Re: Waleczne obrazki z Dragon Age: Początek 09.07.09, 19:19
      Ciotowate?
    • Gość: d Re: Waleczne obrazki z Dragon Age: Początek IP: *.budinet.info 09.07.09, 22:48
      www.youtube.com/watch?v=hgtrwYxv0fc
    • zerogirl Re: Waleczne obrazki z Dragon Age: Początek 10.07.09, 08:33
      Ale brutalne, ale krwawe, może jak demon pokona nasza drużynę to zje każdego po kolei wink?
      O rany, ależ to epickie jest, aż mi się zachciało zagrać w Baldura...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka