Dodaj do ulubionych

Galeria: Alien Breed Evolution

09.07.09, 14:30
Co by nie mowic, tytul kultowy!
Obserwuj wątek
    • mi-go Re: Galeria: Alien Breed Evolution 09.07.09, 14:32
      Kurcze, pamiętam jakie wrażenie wywierała na mnie grafika pierwowzoru. Fajnie, że to wyjdzie. Wolę to niż MonsterMadness, Burn Zombie burn etc.
    • raffyxxx Re: Galeria: Alien Breed Evolution 09.07.09, 14:35
      oby wylazło szybko.... heh wspomnienia...

mam nadzieję, że wyjdzie na kilka platform
    • wielki_mistrz_krocza_powraca Re: Galeria: Alien Breed Evolution 09.07.09, 14:40
      Wielka szkoda że to UE3. Cholernie znudził mi się ten engine. Mam nadzieję że przynajmniej będzie bardzo płynnie... No i kilku osobowy wygrzew offline też koniecznie MUSI byc !! Bo inaczej to żenada.
    • spamtool Re: Galeria: Alien Breed Evolution 09.07.09, 14:54
      ostatnio z dna szafy wyciagnalem cudo o nazwie Amiga CD32. bylem przekonany ze nie mam juz w domu zadnych gier na nia, ale okazalo sie ze w napedzie zostala plytka z Alien Breed Tower Assault big_grin mam nadzieje ze Alien Breed Evolution utrzyma poziom i klimat poprzednikow, bo to jedna z moich ulubionych serii z "zamierzchlych czasow" wink
    • theigor666 Re: Galeria: Alien Breed Evolution 09.07.09, 15:04
      Ehh cudowne czasy "przyjaciolki" smile
    • marcin-ka Re: Galeria: Alien Breed Evolution 09.07.09, 15:11
      Chłopaki z Team17 trochę chyba zaspali, bo ludzie z Frozenbyte (ci sami, którzy kończą właśnie "Trine") już w 2005 popełnili coś, co można uznać za odmłodzoną wersję oldschoolowego "Alien Breed", mianowicie "Shadowgrounds". Fakt, że jedynie na PC, ale zawsze...
    • d4rk_caleb Re: Galeria: Alien Breed Evolution 09.07.09, 15:14
      Mialo sie na ps2 jeszcze wysypac ale padlo sad gry.wp.pl/galeria/gra/,6710,1/1.html jakos mroczniej to wygladalo
    • zooltar Re: Galeria: Alien Breed Evolution 09.07.09, 15:15
      omg Alien Breed!

EXCITED!!!!!
    • michaelius_pl Re: Galeria: Alien Breed Evolution 09.07.09, 15:22
      Mam nadzieje , ze to tytul na PSN bedzie wierny duchowi poprzedniczki, a nie potworek w stylu nowego Bionic Commando big_grin
    • barracudo Re: Galeria: Alien Breed Evolution 09.07.09, 15:45
      Zagrywałem się w to na amidze. Jeśli klimat zostanie zachowany to na pewno kupię smile
    • julmar7 Re: Galeria: Alien Breed Evolution 09.07.09, 16:22
      Dwa joysticki na tym tytule poszły do naprawywink
      Ile to puszek pocięło się na nowe krzyżykiwink
    • leakingpointer Re: Galeria: Alien Breed Evolution 09.07.09, 16:54
      alien breed, alien breed 2 i alien breed tower assault klasyki smile

plansze z tykającym timerem były świetne, te emocje ; )
    • hill.01 Re: Galeria: Alien Breed Evolution 09.07.09, 17:42
      Z amigowych staroci to ja chcę Jetstrike. Tak, wiem, chcieć to sobie mogę.
      Ale CD 32 kopało zad, jaka szkoda że kiedys lekkomyslnie sprzedałem za grosze. @spamtool, nie chcesz sprzedać swojej za dwa piwka ? tongue_out
    • catalyster Re: Galeria: Alien Breed Evolution 09.07.09, 18:27
      a kto pamięta hollywoodzkie intro do tower assault na ACD32 smile
    • adic83 Re: Galeria: Alien Breed Evolution 09.07.09, 18:50
      Szoker! To na serio jest?! Normalnie wiadomość miesiącasmile

Nieźle. Z cyklu "stare czasy"- kiedyś z kumplem graliśmy we dwóch na a500 i w jakiejś misji trzeba było dojść w jakiś konkretny punkt na mapie, to oznaczaliśmy go na mapie... przyklejając do ekranu urwany kawałek kartkismile Trzymał się sam- w końcu to był oldskulowy, "elektryzujący się" kineskop...
      Na lcd już się pewnie nie da... smile Ech!

Tak po prawdzie to ciekaw jestem czy będzie się w to grało tak fajnie jak kiedyś... Ale to w końcu tim sewentin! smile
    • karkolomny_dziurkaczv2 Re: Galeria: Alien Breed Evolution 09.07.09, 20:15
      team17 juz od dluzszego czasu probuje dorabiac sobie na odgrzewanych tytulach (chocby ostatnio worms), niestety w epoce "po-amigowej" wszystkie te odgrzewane kotlety wychodza im "bez ikry" oczywiscie grafika i muza jest na poziomie ale klimat gdzies sie zagubil
      ot chocby X2 - milo bylo zerknac ale zero zapalu do grania uncertain
    • programmer-known-as-patrys Re: Galeria: Alien Breed Evolution 09.07.09, 20:33
      To ja do kompletu poproszę jeszcze Chaos Engine smile
    • karkolomny_dziurkaczv2 Re: Galeria: Alien Breed Evolution 09.07.09, 20:47
      to moze jeszcze (od team17):
      atr i super frog
      smile
    • spamtool Re: Galeria: Alien Breed Evolution 10.07.09, 02:07
      @hill.01 nic z tego wink mam jeszcze Commodore CDTV z dyskiem SCSI 512MB i oryginalnym pilotem na podczerwien smile pamieta ktos na ilu dyskietkach bylo Gobliins 2? bo chyba mi jednej brakuje uncertain
    • skylitek Re: Galeria: Alien Breed Evolution 10.07.09, 07:35
      Zarówno Lemmings jak i Worms z PSN to tylko popłuczyny po tamtych seriach. Zero klimatu i grywalności. Normalnie na wiadomość o AB powiedziałbym WOW ale po poprzednich hitach Team17 wiem, że mogę się rozczarować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka