czaju 10.07.09, 09:09 "Nie ma co się oszukiwać, że Uncharted 2 to obecnie sama czołówka pod względem dopracowania technicznego. Ta scenka przerywnikowa prezentuje się rewelacyjnie..." Sam z sobą się nie zgadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzierzba-pustynna Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 09:13 Mimika twarzy jest śliczna i oczy one żyją własnym życiem Odpowiedz Link Zgłoś
karkolomny_dziurkaczv2 Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 09:13 czaju: "dziwacy" tak maja Odpowiedz Link Zgłoś
czaju Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 09:13 Można przyczepić się tylko do tego, że kolesiowi nie dynda medalion, gdy nachyla się nad stołem. Rewelacja. Trzeba będzie kupić PS3... Odpowiedz Link Zgłoś
ilovegames Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 09:15 Faktycznie mimika,oczey oraz ruchy postaci-pierwsza klasa. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 09:28 @czaju: Pisałem ten wpis jeszcze z zamkniętymi oczyma . @karkolomny: Że też nadal Ci się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
gnysek Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 09:33 Ten strach i ta nieśmiałość rysująca się na twarzy Nathana (a taki był z niego cwaniak), oraz pięknie rysująca się pewność Eleny... nie no mimika wymiata. Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 09:38 świetnie zagrana cutscenka a na GT niedługo będzie nowy gameplay ohy i ahy czas zacząć Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 09:39 @karkolomny_dziurkaczv2 - Ty się bardziej czepiasz ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
dunhill_oceano Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 10:35 "Uncharted 2 to obecnie sama czołówka pod względem dopracowania technicznego." prawdą jest też, że jeśli chodzi o cut-scenki to w tej czołówce za gęsto nie jest. wybitny poziom (poza Uncharted) prezentują jedynie GTA IV, Heavenly Sword i seria Yakuza. Resident Evil 4,5 miały jeszcze kilka dobrych momentów, a reszta gier niestety daaaaleko w tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 10:46 W MGS4 część (bo nie wszystkie, niestety) cut-scenek jest genialna. Odpowiedz Link Zgłoś
kurammmi Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 10:46 @dunhill_oceano: zapomniałeś jeszcze o rewelacyjnych cut-scenkach w Metal Gear Solid 4 Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 10:57 AAaaaaaa, dawać mi to! Absolutny numer 1 jak dal mnie na tą jesień. Wiem , że wychodzi mnóstwo wszystkiego na każdą możliwą platformę ale pierwsze w kolejce jest Uncharted 2 w dniu premiery, która notabene mam nadzieję będzie we wrześniu lub na początku października. Autorzy mówili, że scenek przerywnikowych jest dokładnie 90 minut. Super, takie kombo; film plus gra Uncharted, to nowa, już kultowa marka. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 10:59 Dajcie tez filmik z gameplayem w górach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 11:12 www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/64&ch=2&sd=0?ep=64&ch=2&sd=0 Odpowiedz Link Zgłoś
dunhill_oceano Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 11:20 @marcin-ka, @kurammmi z największych produkcji ostatnich lat nie grałem tylko właśnie w Metal Gear Solid 4, dlatego tą grę pominąłem (nie chcę wychwalać ani pluć na coś czego sam nie testowałem). ale na pewno macie rację. Odpowiedz Link Zgłoś
azaki Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 11:40 dla mnie bomba, jak narazie tylko RE5 i U2 mają taką grafę w cutscenkach (w MGS4 jest niezle ale nie tak dobrze) Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 11:49 Piękna grafika i animacja. Naughty Dog zna sie na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_pl1989 Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 12:23 Najpiekniejsza gra jaką kolwiek widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
ringem Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 12:29 Śledzę dosyć uważnie losy tego tytułu i dopiero na tym filmiku dowiedziałem się, że będzie występować w nim Elena- bohaterka z pierwszej części. Teraz miała nam pomagać inna piękność, którą zresztą zaprezentowano na gameplay'u z E3. Trzeba będzie częściej odwiedzać poly... Odpowiedz Link Zgłoś
raffyxxx Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 12:41 piękne piękne nie mogę się doczekać.... o! i jeszcze zacytował naszego prezydenta: "... the truth is, everything I touched is shit!" Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 12:51 Do pomocy w grze będziemy mieli aż 4 osoby. Będą one np. pomagać nam w rozwiązywaniu "puzzles", których ma być znacznie więcej niż w pierwszej części. Dla mnie to najważniejszy tytuł tego roku i początku następnego. Can't wait!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty-tomasz Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 13:01 niech tylko porządnie spiracą PS3, kupuje od razu ! Odpowiedz Link Zgłoś
dunhill_oceano Re: Uncharted 2 nadal wygląda bosko 10.07.09, 13:05 @mi-go dwa filmiki z rozgrywki + komentarz: www.youtube.com/watch?v=ueKhMOFeIVc - ograny już filmik ze śmigłowcem www.youtube.com/watch?v=ZkWffCtdJqM&feature=related - mniej znany filmik ze strzelaniny w ruinach @raffyxxx the truth is, everything I touch turns to shit!" @tomasz_pl1989 jak większość graczy zobaczysz ją najwcześniej dopiero pod koniec września... Odpowiedz Link Zgłoś