cudko1 10.07.09, 11:07 zbieram kase na odkamieniowanie - a tak chciałam się pochwalić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: odchwasiłam ogródek 10.07.09, 11:09 Ja też Usunęłam wszystkie chwasty i jeden kamień, ale teraz zbieram na kilka kamieni naraz Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: odchwasiłam ogródek 10.07.09, 12:36 ja też nie mam chwastów i pozbyłam się jednego kamienia ale z resztą poczekam, szkoda mi kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: odchwasiłam ogródek 10.07.09, 11:22 Zazdroszczę wam. Ja dopiero połowę usunęłam. I nie wiem czemu ale mam obawy związane z sianem nasion koło kreta.Mam wrażenie, że zaraz wyciągnie łapsko i mi zabierze rosnące 2 godziny pomidory Odpowiedz Link Zgłoś
caffe_mocca Re: odchwasiłam ogródek 10.07.09, 11:34 A MI ZOSTAŁY JUZ TYLKO 2 KRECIKI Oto dowód : s9.zieloneimperium.pl/ogrod-pokazowy/index.php?mode=view&user=7618011 Odpowiedz Link Zgłoś
lakie Re: odchwasiłam ogródek 10.07.09, 11:44 Kreciki są grzeczne i zjadają sąsidenich warzywek A ja tak offtop... czy pani funkcjonariusz_angua to przypadkiem nie miłośniczka Pratchetta jak ja? Odpowiedz Link Zgłoś
matysiaczek.0 Re: odchwasiłam ogródek 10.07.09, 11:57 przeczytaj jeszcze raz co napisałaś i oświeć mnie o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
agaireszta Re: odchwasiłam ogródek 10.07.09, 13:04 Kasia zjadła słowko nie Tzn kreciki nie zjadają warzywek które rosną obok :lol: Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: odchwasiłam ogródek 10.07.09, 14:02 lakie napisała: > Kreciki są grzeczne i zjadają sąsidenich warzywek > A ja tak offtop... czy pani funkcjonariusz_angua to przypadkiem nie miłośniczka > Pratchetta jak ja? Tak. I na cześć Pratchetta nazwałam swój ogródek Ankh Swoją drogą dziwne, że ludzie kupują coś z ogródka o takiej nazwie Odpowiedz Link Zgłoś
dorotamakota1 Re: odchwasiłam ogródek 10.07.09, 12:48 Ja też długo pozbywałam się śmieci z ogródka. Ciułałam, ciułałam i w końcu się udało stworzyć prawdziwe arcydzieło (możecie w sygnaturce zobaczyć). A na pocieszenie napiszę, że później chwasty same się pojawiają i trzeba je szybko usuwać bo się rozprzestrzeniają. Odpowiedz Link Zgłoś
caffe_mocca Re: odchwasiłam ogródek 10.07.09, 20:00 rewelacyjny ogród Ja musze cos podobnego walnąc sobie (nie serduszko, moze ... kota?) Odpowiedz Link Zgłoś
caffe_mocca Re: odchwasiłam ogródek 10.07.09, 23:28 ja na razie taki mam (jak do tej pory najładniejszy mój) ale jak zbiore to co rosnie to ustawia "wzorek " s9.zieloneimperium.pl/ogrod-pokazowy/index.php?mode=view&user=7618011 Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: odchwasiłam ogródek 11.07.09, 12:01 caffe_mocca napisała: > Pozbyłam sie kretów !!! > Jak mogłaś?! Krety to największa ozdoba ogródków I takie ruchliwe są. Dzięki nim zawsze coś się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
caffe_mocca Re: odchwasiłam ogródek 11.07.09, 19:10 Wahałam się czy wykonac na nich wyrok - ale mam pomysł na wzorek gdzie kreciki psuły by mi kompozycje Odpowiedz Link Zgłoś