Dodaj do ulubionych

BioShock 2 opóźniony

13.07.09, 23:37
"wygląda na to, że będą konkurować same ze sobą. "

... lub niepodzielnie rzadzic, palic, mordowac i rabowac co rowniez oznacza niezla sprzedaz smile Niezbadane sa meandry marketingu.
Obserwuj wątek
    • xbox-maniak BioShock 2 opóźniony 13.07.09, 23:37
      Ja tam cierpliwie poczekam, niech dopieszczą i wypuszczą w 2010. Lubię jesienny wysyp hitów, ale ostatnio doszło do przegięcia i ciężko było się zdecydować w co zagrać najpierw. Capcom mądrze wykombinował wypuszczając Residenty w marcu. Z tych gier wymienionych w newsie najbardziej mi szkoda Mafii 2, byłem pewien że wyjdzie w tym roku. A to taki tytuł że chciałby się zagrać już teraz.
    • lethaldoze Re: BioShock 2 opóźniony 14.07.09, 00:03
      E, z tym Max Paynem do od razu nie wierzyłem, że od tak wyjdzie z kapelusza w tym roku. Mafii szkoda fakt, ale robi się trochę luźniej przed świętami a to plus.
    • wugie.ben Re: BioShock 2 opóźniony 14.07.09, 00:17
      "Żadna z ich oczekiwanych gier (poza ww. Mafia II i Max Payne 3, Red Dead Redemption) nie ukaże się w tym roku."

Przecież o Mafii i RDR wiadome było już od dawna, że się nie ukażą w tym roku.
    • bigdaddyy Re: BioShock 2 opóźniony 14.07.09, 01:55
      kurcze...2010 to będzie istny armageddon w grach i mocny cios dla portfeli graczy ;/
    • ico72 Re: BioShock 2 opóźniony 14.07.09, 06:33
      @xbox-maniak
      dobrze gradasz, i tak wyjdzie na jesieni cała masa gier na które z lewoscia uda mi sie zebrac kase
    • panzgryzliwy Re: BioShock 2 opóźniony 14.07.09, 07:46
      ciekawe czy czekamy na tą grę przez "trudności z ps3"...

eeech
    • lethaldoze Re: BioShock 2 opóźniony 14.07.09, 08:53
      Nie z to przez jak się dowiedziałem "shitty 360"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka