nadrill 14.07.09, 16:19 Na najtrudniejszym poziomie dałem radę tylko Giefem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxiu666 Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 14.07.09, 16:35 No i cos z tego wyniknie? zmienia to? Odpowiedz Link Zgłoś
kbrs Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 14.07.09, 16:50 ze niby seth jest taki silny? jedynie konsola w arcade mode nim potrafi dobrze grac, czasem to wyglada wrecz jak przewidywanie ruchow gracza (np. zaraz po wstaniu jak zablokujesz - seth wykona rzut, jak zaatakujesz - zablokuje i wyprowadzi kontre). przeszedlem na hardest wraz z pokonaniem na koncu goukena, wiec sie da i wcale to nie jest az tak trudne. ogolnie seth ma chyba najslabsza obrone, slabe ale latwo nim zlapac przeciwnika ultra, niezle super combo, ciosow ma duzo ale sa one za to dosc slabe. Odpowiedz Link Zgłoś
kbrs Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 14.07.09, 16:50 jeszcze dodam ze nie gralem giefem jak wiekszosc tylko moja ulubiona postacia - blanka :d Odpowiedz Link Zgłoś
chips_bekonowy Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 14.07.09, 17:05 To super, że przyznali się do czegoś co było wiadome od dnia premiery. Tylko może by jakiś patch? Do dziś nie przeszedłem na very easy nawet 5 przeciwnika a co dopiero resztę. Jak sagat zaczął mną rzucać i atakować z prędkością światła (serio superspecjale odpalane w ułamku sekundy po wyprowadzonym ciosie są bardo fair) to po 12 próbach dałem sobie spokój na kilka miesięcy. I tak prawdę mówiąc nie mam ochoty w to grać... Gry mają sprawiać przyjemność a nie frustrować. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubc Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 14.07.09, 17:09 ja tam ukończyłem grę na medium, Akumą ;p ale do Setha podchodziłem chyba z 10 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
kbrs Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 14.07.09, 17:12 jak sie nie umie grac to tak, akurat cala reszta przeciwnikow w arcade mode jest banalna, nawet na hardest. jedynie zangief moze sprawiac problemy bo tez troche go przepakowali i najlepiej na dystans go trzymac. akuma tez dosc prosto grac vs. cpu bo czesto jest ono zbyt glupie zeby odskoczyc od jego ultracomba, co na multi w ogole nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 14.07.09, 17:13 Seth może i jest silny ale też ma najmniej hp ze wszystkich postaci i moim zdaniem jest dużo łatwiejszy do przejścia niż boss w DOA4. Co do Sagata - on zawsze był topem, więc nie wiem skąd nagle ten płacz. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 14.07.09, 17:30 Do poziomu medium jest znośnie. Potem zaczyna być Imo trochę za trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
hiki1337 Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 14.07.09, 17:38 Ojej gra która nie przechodzi się sama A nie przejść 5 przeciwnika na very easy to tzw "ciężki skill". Odpowiedz Link Zgłoś
vir-evil Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 14.07.09, 17:44 Sagat nie jest taki zly w arcade. Seth to natomiast zwyczajne oszustwo. SF IV sam w sobie daje wiadra frajdy, tylko po to, zeby na samym koncu wku...c gracza tak, ze bardziej sie nie da. Ale to Capcom, firma ktora najbardziej ssie w tej generacji IMHO jesli chodzi o podejscie do graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kbrs Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 14.07.09, 17:54 nauczcie sie grac a nie biadolicie :d fakt seth jest trudny, ale nie jest nie do przejscia, zreszta jak nie potrafisz przejsc 5 osoby na very easy to nie widze jak grasz na multi. btw podajcie swoje gt jak na x360 gracie, chetnie zagram w koncu z jakims polakiem w to :d Odpowiedz Link Zgłoś
nadrill Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 14.07.09, 18:08 kbrs, ja mogę zagrać, nick taki jak tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kbrs Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 14.07.09, 18:14 wlasnie cie zaprosilem do friendsow :d Odpowiedz Link Zgłoś
vir-evil Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 14.07.09, 20:45 kbrs: tak tylko dla scislosci, to nie ja napiaslem ze nie moge przejsc 5-tej postaci na ve. "nauczcie sie grac a nie biadolicie :d" - standardowy farmazon wypowiadany przez cwaniaczkow. Daruj sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
kbrs Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 14.07.09, 21:58 skoro tego nie napisales, powinienes sie domyslic ze nie pisalem do ciebie dude :d to nie jest gra do ktorej siadasz i w 5 minut mashujac co sie da zaczynasz wymiatac, trzeba poznac system walki - mi zajelo przynajmniej z miesiac zanim zaczalem w koncu cokolwiek wygrywac, wiec to ze komus nie idzie swiadczy tylko o tym ze sie nie przylozyl i tyle. zadne cwaniactwo, po prostu to nie jest soul calibur 4 gdzie praktycznie od razu mozesz przejsc story mode na hardzie, tylko gra ktora wymaga skilla, refleksu, poznania postaci itd. Odpowiedz Link Zgłoś
dunhill_oceano Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 14.07.09, 22:20 swego czasu SNK (to oni wydają min. konkurencyjną serie bijatyk King of Fighters) notorycznie robiło dokładnie to samo w swoich grach. dość prosty do opanowania system walki i na końcu niemożliwy do przejścia boss... Odpowiedz Link Zgłoś
crazysztof69 Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 14.07.09, 23:09 co do postaci w SFIV to wkur.....cy Seth (nieważne jaki poziom) ze swoimi Ultra, Sonic'ami i Chwytami mnie zabijał na miejscu. Reszta mi tam jakoś nie przeszkadzała. Boli złe wywarzenie postaci i tyle. A hardest z Goukenem to przeszłem tylko Zangiefem. Ogólnie to w gry Capcomu już gram jakiś czas (SF alpha 2 i do góry) ale jakie było moje zdziwienie gdy na Medium dostawałem baty jak dziecko. A co do gier SNK, nie wypowiadam się... Uwielbiam ich 2D'ki ale please, Boss - GOD MODE On Odpowiedz Link Zgłoś
kbrs Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 15.07.09, 00:08 w king of fighters gralem tylko w to demko co wyszlo niedawno na xbla, srednio mi podpasilo, system walki bardziej mi sie w garou spodobal. ale akurat ultra setha nie jest zbyt dobre, mozna przwidziec ze gdy juz je ma to zeby mu nie skakac zbyt wiele przed nosem, zreszta na szczescie ono zabiera bardzo hp, zreszta to chyba najslabsze ultra w grze, jedynie dhalsim ma podobne ale jego mozna wzmocnic, dobijajac super czy zwyklymi ciosami bo po jego wykonaniu praktycznie od razu moze zadawac ciosy (wiekszosc postaci musi jednak chwile odczekac) no i sakura ma tez slabe ultra ale je za to latwo mozna w jakiejs combo wkomponowac. Odpowiedz Link Zgłoś
rasq666 Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 15.07.09, 09:05 tak... w sumie seth jest trudny, przypomina poziomem bisona z SF2, ale mozna go pokonac bez zadnych "kruczkow", gdy tylko gra znalazla sie w moich rekach, pierwszego dnia uznalem ze jest zatrudny, jednak gdy zaczolem grac od poziomu easy i na kazdym kolejnym byl juz do pokonania, znow jakies lamy marudza... qrde wystarczy ze sama gra na hardzie jest do przejscia w kika minut i to jest dolujacce, gdy tylko sie spojzy w przeszlosc gdy nie moglem SF2 sonczyc bo byl trudniejszy... niech was konsolowcy... argh pozatym moze to kwestia te go grania na padzie, na tym szmelc tez nie moglem nikogo pokonac <rotfl> kbrs zgadzam sie, mimo ze xboowiec z ciebie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kbrs Re: Capcom przyznaje, że postacie w Street Fighte 15.07.09, 10:26 milo mi ;p Odpowiedz Link Zgłoś