kakarakamuchen 21.10.07, 19:46 jadę na urlop. rok i 10 miesięcy non stop z dzieckiem. a tatuś? tatus w tym czasie zaliczył alpy, włochy, portugalię! to się wściec można! jadę na urlop. po nowym roku. na 10 dni!!! i to jest partnerstwo? psia mać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziadek_54 Re: mam dość! 21.10.07, 19:49 dokad sie wybierasz i z kim? Z wypoczetym 'tatusiem'? Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: mam dość! 21.10.07, 19:53 sama jak palec :) tatus niech odpokutuje. ma co. oprócz tego zrobił Irlandie, kiedy byłam w ósmym miesiącu. mysle o naszym Bałtyku. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: mam dość! 21.10.07, 19:58 baltyk w styczniu?samotnie? raz w zyciu bylem nad morzem, mialem 6 lat :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: mam dość! 21.10.07, 20:03 pewnie, że samotnie :) chce odpocząć :) gór nie cierpię. pojezierze augustowskie będzie zasypane. zostaje morie. ja ostatnio byłam w zeszłe wakacje. z ko i jej tatusiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: mam dość! 21.10.07, 20:07 Jak bedziesz zamarzala to daj mi znac . przyjade z jakimis napojami "wysoko energetycznymi", przy okazji sprawdze te Twoje , slynne na caly net mozliwosci :))) "przyjmowania". Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: mam dość! 21.10.07, 20:03 Bałtyk i zimą jest ładny,w zależności - kto,co - lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: mam dość! 21.10.07, 20:31 ja chyba lubie. to znaczy, istnieje szansa, że polubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: mam dość! 21.10.07, 20:03 kakarakamuchen napisała: i to jest partnerstwo? pisalas cos poprzednio a alimentach i o tym, ze tatus dziecka z Toba nie mieszka? Wiec chyba o partnerstwie nigdy nie bylo mowy? Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: mam dość! 21.10.07, 20:04 kiedys nie umiałam czytać, a teraz umiem. lżej, czy jeszcze złość zatyka? Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 ale ja , nie! 21.10.07, 20:15 nie mowie o czytaniu, lecz o pisaniu. i nie zmieniaj tematu. nikt tu nie mowi o zlosci, lecz nie pisz o partnerstwie, skoro zgodnie z Twoimi poprzednimi relacjami nigdy go nie bylo. a jezeli sie w tkzw. miedzyczasie cos zmienilo, to wypada to uczciwie zapodac, skoro juz publicznie piszesz o swoich prywatnych sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: ale ja , nie! 21.10.07, 20:24 nikt nie zmienia tematu, fujarko. ale dla twojej informacji: ide się wysr... bedę pare deko lżejsza :D Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Kaka. bardzo Cię prosze o spoko. 21.10.07, 21:06 Oczywiście, mnie możesz w mordę walnąć. Od tego i do tego jestem.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: ale ja , nie! 21.10.07, 21:27 kakarakamuchen napisała: > nikt nie zmienia tematu, jezeli tak, to mam nadzieje, ze po wykonaniu niezbednych czynnosci, o ktorych wspomnialas, odpowiesz mi i wyjasnisz te sprzecznosci? Odpowiedz Link Zgłoś
binia-kinia Re: ale ja , nie! 21.10.07, 21:57 Iwonko,ona nie musi się tłumaczyć, bo Ty tego chcesz, możesz się odnieść do jej wypowiedzi abo nie, a żądanie tego typu wyjaśnień, to ingerencja w życie prywatne.Każdy z forumowiczów ma prawo napisać o sobie co chce i ile chce, nie możesz oczekiwać, że ktoś będzie udzielał Tobie wywiadu z własnego życia.Najlepej jest zawsze zająć się własnym życiem, a nie cudzym.Pozrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
1.25d kakarakamuchan! 21.10.07, 20:25 skoro juz publicznie piszesz o swoich prywatnych sprawach to wypadalaoby napisac jaki seks lubisz i moze dodaj ile masz orgazmow dziennie!!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: kakarakamuchan! 21.10.07, 20:29 ja? uprawiam ogródek na parapecie, a kocham sie raz na kilka tygodni. w końcu trzeba sie podłożyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
1.25d Re: mam dość! 21.10.07, 20:09 iwona334 napisała: > kakarakamuchen napisała: > > i to jest partnerstwo? > > pisalas cos poprzednio a alimentach i o tym, ze tatus dziecka > z Toba nie mieszka? Takie to wazne dla ciebie? Moze zajmij sie swoim zyciem Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Re: mam dość! 21.10.07, 20:17 skoro ktos pisze o woich prywatnych sprawach, a obecne i poprzednie relacje sa sprzeczne , zwyczajnie mam prawo prosic o wyjasnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
1.25d Re: mam dość! 21.10.07, 20:20 iwona334 napisała: > skoro ktos pisze o woich prywatnych sprawach, a obecne i poprzednie > relacje sa sprzeczne , zwyczajnie mam prawo prosic o wyjasnienia. Zapodawac juz chyba zapodawalas ,sama i nie raz Naprwde wypdaloby wreszciwe zajac sie swoim zyciem . Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 ale ja nie! 21.10.07, 21:23 1.25d napisała: Naprawde wypdaloby wreszciwe zajac sie swoim zyciem . co w rownym stopniu i tobie polecam. Ale wracajac do tematu: jak nazywa sie niechec do wyjasnienia oczywistych sprzecznosci? Gdyz obie (sprzeczne) wersje nie moga byc na raz prawdziwe. - czy chodzi tu o niechec do przyznania, ktora z wersji jest prawdziwa? - czy tez moze o zwykle paplanie, dla samego paplania i uzalania sie nad sama soba? Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: mam dość! 21.10.07, 20:23 Masz prawo !! Ale gwarantuje Ci , ze jej relacje nie sa sprzeczne w zadnym zakresie. to tylko Ty nie rozumiesz lub udajesz ze nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: mam dość! 21.10.07, 20:34 nie mów, że moje przeczucia są trafne :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: mam dość! 21.10.07, 20:36 A to mnie nawet do glowy nie przyszlo :))) Wredna jestes strasznie :)))jak mozesz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Boziuniu kochana. Nie wymagaj 21.10.07, 21:11 by ktoś rozumiał. Czy ktoś rozumie? Nikt. To znaczy rozumieją jako tako. Dwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 nie mam dość 21.10.07, 21:34 Niestety, nie moge zgodzic sie z tym, co piszesz. Skoro poprzednio karamkuchen pisala o pragnieniu podwyzszenia alimentow, a alimentow raczej nie bierze sie od kogos, z kim sie razem prowadzi gospodarstwo, to jak tu mowic o partnertwie, jesli go nie bylo? chyba, ze moze cos sie w tkzw. miedzyczasie zmienilo? Nie mam nic do karamkuchen, nie lubie tylko sprzecznosci logicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: nie mam dość 21.10.07, 21:48 Przykro mi , ale nie mam upowaznienia do wypowiadania sie w jej sprawach. Moge tylko powtorzyc to co powiedzialem : Ona ma specyficzny styl przekazywania informacji , ale to co mowi jest spojne i logiczne . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: nie mam dość 21.10.07, 21:55 dziadek, o czym my mówimy? to jakaś dziwna istota. ona oczekuje, że ja będę opowiadać jej o swoim życiu tak, żeby zrozumiała :) Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: nie mam dość 21.10.07, 21:52 o krwa! dziewczyno, rzadzisz normalnie jak nic! teksty miesiąca. przepraszam, a w jakim stopniu powinno mnie obejść twoje prawo do informacji na temat mojego życia? odpowiadam: żadnym :) druga sprawa: życie, drogie dziecko, stawia przed człowiekiem wyzwania, które rozwiązuje się w różny, choć zwykle zgodny z litera prawa, sposób. uważaj teraz: wyobraź sobie, że jak miałam cztery lata, to mieszkał w moim pokoju chomik. i było fajnie. potem zdechł. i co. nie miał prawa? miał, ku.., prawo zejściem swem zmienić moje życie. i mam niemal 29 lat. chomik był, a teraz go nie ma. szukajmy prawdy! zrozumiała? żebyś była na bieżąco: stolec zwarty, zdrowy, bez śladów krwawienia jelita grubego. nie stwierdzono pasożyta. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: nie mam dość 21.10.07, 21:55 Wyklad jedrny jak przemowa kaprala przed frontem druzyny kotow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: nie mam dość 21.10.07, 21:57 Zdaje sie ze sie dzis nie dowiemy o tym wielkim zwyciestwie platformersow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 A nie prosciej byloby przyznac sie? 21.10.07, 21:59 ze np. myslalas i chcialas napisac: - "nie ma sprawiedliwosci na tym Swiecie" a palnelas niechcacy: - "nie ma partnerstwa na tym swiecie"? takie passusy moga sie przeciez zdarzyc kazdemu! zajmuje sie logika, wiec natychmiast wychwycilam te sprzecznosc, do ktorej jakos nie chcialas sie przyznac - i byloby po klopocie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: A nie prosciej byloby przyznac sie? 21.10.07, 22:01 czym się zajmujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Alez prosze: 21.10.07, 22:33 kakarakamuchen napisała: > czym się zajmujesz? Zawsze chetnie spelniam zyczenia, gdy to nic, lub niewiele kosztuje: zajmuje sie logika filozoficzna pl.wikipedia.org/wiki/Logika_filozoficzna A teraz, w rewanzu, poprosze o odpowiedz na moj poprzedni post. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Przepraszam bardzo w imieniu 21.10.07, 22:54 Koleżenstwa. Ale co do logiki, to proszę do sali obok. Nie tu.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
binia-kinia Re: Alez prosze: 21.10.07, 23:25 Ja przepraszam, że pytam, ale ludzie Twojego pokroju, czyli zajmujących się logiką filozoficzną, wszystkich charakteryzuje tzw. upierdlwość. Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: A nie prosciej byloby przyznac sie? 21.10.07, 22:04 jako że nie mam innych argumentów i, niestety nie siedzimy twarzą w twarz i nie moge strzelić cie w ryj, zatem zakończę rozmowę, czekając na twoje ostatnie słowo. :D P.S. Nie jedz nic o tej porze, bo to w dupsko idzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 O w morde jeża! Czegoś Ty się dzisiaj 21.10.07, 22:49 ożarła? Bo to już nie zwykły tytoń gatunku - Virginia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: mam dość! 21.10.07, 20:27 daj spokój, ja jej chętnie odpowiem. nie notuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
1.25d Re: mam dość! 21.10.07, 20:28 :):)moze jeszcz kaka powinnas napisac .... E dam sobie spokoj!Ide spac\! Dobranoc wszystkim!! Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: mam dość! 21.10.07, 20:35 nie żartuj. przed tv marsz, bo się los Ojczyzny waży! Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Spoko Mała! Tylko spoko. 21.10.07, 20:28 Bez nerw. Rok i 10 miesięcy? poczekaj, bedzie i 10 lat. Jak to się maiałoo -'nerwy do konserwy'. Nad morze. Żaden styczeń. Polecam Ci połowa, koniec kwietnia. Świnoujście, Dziwnów. Tanio będzie. Dwa tygodnie. Polecam. Spoko i cisza. Czyściutkie, piękne plaże. Przepiękna pogoda gwarantowana. Dla Szkrabka, super zdrowie. Byłem, wiem. Nigdy nad morze w środku lata. Nigdy. Poważnie Karakanku. Polecam. Na temat inny, nie zabieram głosu. Bo co Ci mogę powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: Spoko Mała! Tylko spoko. 21.10.07, 20:33 grzechu, ale cały wic polega na tym, że ja jadę SAMA :) a Szkrabek ma oprócz mnie tatusia i w rezerwie czeka czwórka dziadków :D dlaczego nie w styczniu? Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Czwórce dziadów pobyt nad morzem 21.10.07, 21:23 w kwietniu nie zaskodzi. A jak ich będzie czwórka, to wtedy rzeczyświście będziesz na plażach sama. Zdrowia do Ciebie nie mam już. A najbardziej się martwię, że jak Kasiaczek przeczyta, co my tu ostatnio wypisujemy we dwoje, to nam osiwieje ze zmartwienia do reszty. A wiesz jakie to Serduszko. :))) Do jutra Karakanie. W NOWEJ POLSCE!!! Hej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: mam dość! 21.10.07, 20:55 A jedź, na zdrowie. I nie mieszaj do tego psich maci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: mam dość! 21.10.07, 21:53 jade, jade i wam widokówkie prześlę. na psa urok! :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: mam dość! 21.10.07, 21:59 Jedź, no! ;))) I przyślij, do stu tysięcy beczek solonych śledzi! Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: mam dość! 21.10.07, 22:06 a jak sie te sól wytrąci, to bedzie odstawa do żarcia w imie przyjaźni :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: mam dość! 21.10.07, 22:43 Dobre! :) A śledzie przydadzą się do rozbijania namiotów, co kojarzy się podróżniczo. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: mam dość! 21.10.07, 22:53 Czyli wreszcie walimy w te fiordy Norwegii? Nie zapomnijcie tylko paszportów i ciepłych gaci. Reszta na mojej głowie.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek_54 Re: mam dość! 21.10.07, 23:35 A nie moglbys i tych cieplych gaci wziac na glowe? Fajnie bys wygladal \:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Mnie proszę ze wschodem słońca, 21.10.07, 22:51 do tego bursztyn i wędzonego dorsza.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: mam dość! 22.10.07, 22:15 super masz moje samotne wakacje przypadną chyba w dniu usamodzielnienia syna - o jezuuuuuuuuu załamałam się Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: mam dość! 22.10.07, 22:22 wyluzuj,dasz radę,gwarantuje ,że szybko przeleci ten czas:):) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: mam dość! 22.10.07, 22:44 cha cha dzięki za wiare w możliwości, najwyżej odpocznę na jakimś przytulnym oddziale w kaftanie bezpieczeństwa - cóż uroki rodzicielstwa Odpowiedz Link Zgłoś