Dodaj do ulubionych

Fifa 10 jeszcze raz

IP: *.chello.pl 15.07.09, 18:01
Ja na razie poczekam się z głosowaniem i poczekam na premiery obydwu gier recenzje porównania itd. ;]
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Fifa 10 jeszcze raz IP: *.informel.pl 15.07.09, 18:04
      Chyba nie masz za wielu kolegów z podejściem typu "wszyscy są ciency, tylko ja umie grać..." , przechwalasz się wygranymi , a na przegrane szukasz wymówek . Dziecko neo?o.O
    • radek.zaleski Re: Fifa 10 jeszcze raz 15.07.09, 18:06
      omg

ujeb.pl/20449/
    • Gość: Gość Re: Fifa 10 jeszcze raz IP: *.informel.pl 15.07.09, 18:14
      O ja pierdziele , w dodatku Twoje poczucie humoru stoi na takim poziomie ?
      Teraz wiem na pewno że nie masz kolegów, skoro nie umiesz dać do zrozumienia że to ŻART!
      Nie że się czepiam , (no może troche...) ale przeczytaj to co napisałeś , i zastanów się czy oby na pewno wygląda to jak żart ?suspicious
      Czytając to miałem nadzieje ze żartujesz , i ze zobaczę jakiś dopisek na końcu (bo z kontekstu nie wynika że to żart), ale nie bardzo ...
    • own3d1n1 Re: Fifa 10 jeszcze raz 15.07.09, 18:15
      Zwycięży jeden - Sensible World of Soccer. big_grin. W jakim stopniu grafika konsolowej wersji Fify jest lepsza od PCtowej? Kto mi powie smile
    • Gość: ortograf Re: Fifa 10 jeszcze raz IP: 80.54.78.* 15.07.09, 18:16
      Panie Redaktorze, "meczów", nie "meczy" !
    • Gość: Gość Re: Fifa 10 jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 18:21
      Pewnie, że to wygląda jak "żart". Sam jak gram z kolegami , to nigdy nie przegrałem z własnej winy, albo ew. byłem słabszy.

Oni mieli farta. Rozumiem autora w 100%.

Mój kolega ze mną też nigdy nie wygrał w wyrównanej walce, mi wiecznie farci, a on ma pecha.
    • Gość: Cissek Re: Fifa 10 jeszcze raz IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.09, 18:23
      W każdym z meczy

MECZY KOZA MEEEEEE
    • Gość: ttt Re: Fifa 10 jeszcze raz IP: *.acn.waw.pl 15.07.09, 18:29
      A co z ligami? Jakie nowe mają dojść???
      I czy to prawda że będzie się dało w trybie kariery grać reprezentacją??
    • Gość: wielcy ortografii Re: Fifa 10 jeszcze raz IP: *.chello.pl 15.07.09, 18:39
      Meczy i meczów - obie formy są poprwane
      poradnia.pwn.pl/lista.php?id=3133
      www.rdc.pl/index.php?/pol/artykuly/kulturalne_rdc/meczy_czy_meczow
    • flawless.obi Re: Fifa 10 jeszcze raz 15.07.09, 18:41
      Poprawna forma to MECZÓW.
      Wiadomość z autorytatywnego źródła (nie mojego). smile
    • Gość: as Re: Fifa 10 jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 19:00
      co za roznica jak sie mowi tt , wazne jak sie gra
    • kamil.bogusiewicz Re: Fifa 10 jeszcze raz 15.07.09, 19:25
      flawless.obi, ortograf - obie formy są poprawne. Dawniej istniała twarda, bezdyskusyjna zasada względem używania "ów" podczas deklinacji, tworzyła jednak wiele potworków językowych, więc przez kilkadziesiąt lat zasada ta uległa znacznym zmianom. Powtórzę więc to jeszcze raz: obecnie obie formy - zarówno meczów jak i meczy - są poprawne.

Wszystkich przedwojennych purystów językowych odsyłam tutaj:
      obcyjezykpolski.interia.pl/?md=archive&id=35

• han_solo_79 Re: Fifa 10 jeszcze raz 15.07.09, 19:27
      @radek.zalewski "Krooger jest cienki."

No patrz pan, te wszystkie godziny wygniatania kanapy przed PS2 w dziale marketingu Cenegi poszły na darmo.
    • Gość: gośc z eNKeja Re: Fifa 10 jeszcze raz IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.09, 19:34
      A chłopaki z PSX Extreme lub CD Action czy gry-online swoich wymiataczy nie wystawili do grania?
      No zgnojony silnik zaczął się od wersji PES 6 na Xbox 360 i poleciało to dalej od wersji 08/09. Fifa w karnych przebiła i w całej reszcie mimo, że zmałpowane sterowanie osiągnęło już prawie idealną kalkę!
      W nowej Fifce na PC to mam nadzieję, że już stary silnik nie będzie zaprzężony?
      Fanbojem pesa' to ja byłem za dawnych czasów (nie mam wyrzutów sumienia przesiadając się na lepszą ostatnio fifkę).
      Opisy gejmpleju, może i podsycające (rodem ze sklepów internetowych słodzącym i zachwalającym gnioty).
      Samemu trzeba zagrać w dwie piłeczki i wybrać co się lepiej podoba.
      Dzieci neo będą się cyfrowo gryzły na forach o to, która piłeczka jest lepsza . . .

• Gość: sex Re: Fifa 10 jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 19:49
      sex
    • wiktor_cegla Re: Fifa 10 jeszcze raz 15.07.09, 19:52
      Radek, możesz uważać, że jestem NAJGORSZY i wpadają mi same farfocle, ale odpowiem to samo, co mówię każdemu: w piłce jak na rybach, liczy się to, co w siatce wink

Co do "buga" - jak mówiłem od początku, moim zdaniem takie bramki raz na X meczów wpadają. Kiedy gra się w konsolową/komputerową piłkę, czasem się ma dylemat: czy to coś, co właśnie się zdarzyło, było błędem, czy też zaplanowanym przez autorów "odstępstwem od szablonu"? Grając w FIFĘ spodziewasz się pięknych, soczystych, uderzeń, a nie tego, że komuś zejdzie przy strzale i trafisz w żywopłot za stadionem.

A co, jeśli taki strzał się akurat trafi? Ja bym się cieszył, zawsze mniej monotonii.

Co do Ruttera: nie chcę spamować linkiem z gamezilli, ale rozmawiałem z nim chwilę i jest to faktycznie najbardziej otwarty i uważnie słuchający twórca gier jakiego widziałem. No, może oprócz Jeffa Kaplana z Blizzarda, ale on akurat traktował mnie jak nerda. A Rutter ma tym gorzej, że kiedy przychodził do EA, nikt nie traktował go nawet w 1/10 tak, jak traktuje się Seabassa.
    • truten_org Re: Fifa 10 jeszcze raz 15.07.09, 19:52
      Zawsze wybierałem PESa, ale od kilku lat lecą na mordkę. Szczerze mówiąc bardziej czekam na FIFA.
    • Gość: Mr. T Re: Fifa 10 jeszcze raz IP: *.acn.waw.pl 15.07.09, 19:55

A co z ligami? Jakie nowe mają dojść???
      I czy to prawda że będzie się dało w trybie kariery grać reprezentacją??
    • Gość: ghj Re: Fifa 10 jeszcze raz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 20:05
      Gry sportowe są bez sensu. Lepiej wyjść na biosko i pograć na żywo - zapewniam, że jest bardzo realistycznie. smile
    • Gość: Cyphre Re: Fifa 10 jeszcze raz IP: *.petrus.pl 15.07.09, 20:16
      "Drugi gol, który przykuł naszą uwagę nie był może tak piękny, ale z pewnością spektakularny. Po stracie bramki rozpocząłem drybling od własnej połowy i... nie oddałem piłki do końca." - czyli FIFA się nic nie zmieniła, pewnie jak zwykle w meczu będzie padało po 5, 6 bramek...
    • Gość: Cyphre Re: Fifa 10 jeszcze raz IP: *.petrus.pl 15.07.09, 20:23
      a tak poza tym to wygląda mi to na artykuł sponsorowany, autor podnieca się na każdym kroku jakby miał orgazmuncertain a co do samego artykułu... Panie Radku, ile ma Pan lat? Bo po przeczytaniutego artykułu wnioskuje że nie wyszedł Pan jeszcze z piaskownicyuncertain
    • Gość: Yellow Re: Fifa 10 jeszcze raz IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.09, 21:02
      Czy twórca Fify wspominał coś o różnicach pomiędzy wersją konsolową i PC? Z tego co pisano to teraz ma być podobnie jak w roku ubiegłym? Kiedy doczekamy się wyrównanych sił?
    • Gość: Crazy Re: Fifa 10 jeszcze raz IP: 193.138.241.* 15.07.09, 21:18
      Myślicie, że na PC fifa coś się zmieni oprócz składów ikonki i menu ?
    • Gość: k jak kibol Re: Fifa 10 jeszcze raz IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.09, 21:44
      co to jest FARFUCEL??

farfocel moze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka