Gość: adi0192 IP: *.static.tvk.wroc.pl 17.07.09, 13:53 Tak jak w temacie. Oto link: www.youtube.com/watch?v=PS49sdba9hQ Jest tam jeszcze kilka innych filmów z rozgrywki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łowak Re: Przeoczony gameplay Risen IP: *.kielce.vectranet.pl 17.07.09, 16:08 Krótka piłka z mojej strony: W Risen jest wyczuwalny większy "duch" i klimat serii gothic niż w samym następcy serii (tzn. Arcania). W sumie nie dziwota, Risen jest tworzone przez "Piranie". Jeśli chodzi o mnie, to dla mnie pozycja obowiązkowa. W samym gameplay'u klimat (choć tego nie za wiele) "przyciąga" mnie. Ma u mnie zapewnioną czwartą pozycje na półce obok trzech części gothica A, właśnie... zwróćcie uwagę na to, że mechanika walki jest zbliżona do tej z gothica 1 czy 2, tyle że oczywiście zmodernizowana. Albo mi się tylko tak wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
rrrafael Re: Przeoczony gameplay Risen 19.07.09, 12:54 Oglądajcie, ludzie, oglądajcie! Tylko szybko, bo znając Niemców to zaraz to wszystko w p*zdu usunął! xD Odpowiedz Link Zgłoś
narsereg Re: Przeoczony gameplay Risen 19.07.09, 15:40 Jak dla mnie, to ten gameplay nie rożni się niczym wielkim od Arcany. Będziemy mieli Gothic 4 x 2 a o wyższości któregoś zadecyduje pewnie to, która pozycja będzie mieć mniej bugów. Jeśli tak, to życzę powodzenia pirani bo Gothic 3 bił wszelkie rekordy przyzwoitości pod tym względem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blacq Re: Przeoczony gameplay Risen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 20:12 forum.polygamia.pl/index.php/topic,2359.0.html - wszystko o Risen + filmiki/screeny Odpowiedz Link Zgłoś