Gość: dem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.09, 10:22 Poślizg przez spolszczenie, a spolszczenie jak zwykle amatorskie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oko pawia Re: Hearts of Iron III - już gotowe! IP: *.ver.abpl.pl 28.07.09, 10:50 nareszzzzzzzzzzzzzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayday Re: Hearts of Iron III - już gotowe! IP: 83.238.201.* 28.07.09, 11:05 nie przesadzajmy, ostatnio gry w wiekszosci przypadków wychodzą równocześnie, a co do HoI3 to świetnie bo kupie. Gra na lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baron Re: Hearts of Iron III - już gotowe! IP: 195.42.249.* 28.07.09, 11:22 Niestety, jak to z Paradoxem bywa, trzeba poczekać 6 miesięcy, 3 patche i dopiero kupić. Wcześniej - szkoda nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Hearts of Iron III - już gotowe! IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.09, 11:52 Seria Hearts of Iron w przeciwienstwie do EU byla zawsze mniej zabugowana. A spolszczenie to lekko dziwne, tam naprawde nie ma duzo do tlumaczenia. Eventów jest mniej niz w serii EU, nie trzeba podkładać głosów. Fakt troche opisów jest postaci i troche tekstu w menu, ale to chyba można tłumaczyć przed premierą dystrybutor to jakoś dostaje wcześniej, bo często gry z wersją Pl sa w dniu premiery zachodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Hearts of Iron III - już gotowe! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 12:25 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozi02 Re: Hearts of Iron III - już gotowe! IP: 91.123.161.* 28.07.09, 13:30 Proszę - zróbcie relacją na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
aut0mat Re: Hearts of Iron III - już gotowe! 28.07.09, 13:36 O tak... relacja na zywo z tego bylaby bardzo ciekawa. Nigdy nie gralem w gry z tej serii i z checia bym zobaczyl jak to wyglada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dem Re: Hearts of Iron III - już gotowe! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.09, 13:37 Jozi02 Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Hearts of Iron III - już gotowe! 28.07.09, 13:44 odnośnie relacji live - postaramy się Odpowiedz Link Zgłoś
kishurki Re: Hearts of Iron III - już gotowe! 28.07.09, 13:54 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ja chce już w HoI3 grać! Kupuję jak tylko wyjdzie, oczywiście. Co do relacji, to mam nadzieję, że co najmniej 3 dni, i heroiczna bitwa o Polskę w 39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Hearts of Iron III - już gotowe! IP: *.chello.pl 28.07.09, 14:54 bez pampersa chyba nie podejde to tej gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: free Re: Hearts of Iron III - już gotowe! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 15:48 Panie Sławku tylko prosze o wideorecenzje na siedząco bo tak jest wygodniej ^^ Nie lubie jak ktoś stoi kiedy ja siedze xD <a stać przed monitorem przez człą recenzje nie zamierzam> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: free Re: Hearts of Iron III - już gotowe! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 15:50 I najlepiej aby tem na czym miałbyś siedzieć był duży skurzany fotel koloru ... to już zależy od ciebie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
biker48 Re: Hearts of Iron III - już gotowe! 28.07.09, 17:31 A ja poczekam zanim kupie.... za duzo gier nie mam czacu by grac na tylu..... A szkoda bo HoI zawsze uwielbialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maribot Re: Hearts of Iron III - już gotowe! IP: 91.123.161.* 28.07.09, 18:05 Racjonalnie rzecz biorąc to faktycznie nie warto od razu kupować. Gdy Paradoxu zawsze są strasznie zbugowane i sensowna rozgrywka się robi dopiero po instalacji kilku patchy i choć jednego porządnego moda. Tak przynajmniej było w każdej grze do tej pory. Ale i tak kupię zaraz po premierze - w końcu to HoI Odpowiedz Link Zgłoś