Dodaj do ulubionych

"Borderlands na PC zniszczy konsole"

• mr.lipton Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" 05.08.09, 21:04
      @ don_wroc_love

To jak chcesz możliwości kompa za pomocą ikonek przedstawić to szykują taką z jaką gołą laską big_grin
      • don_wroc_love Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" 05.08.09, 21:08
        @mr.lipton
        oj pane... co ja bym Ci mógł o laskach wrzucanych do reklam naopowiadać... heh..
        ale to trzeba by niejeden złocisty płyn wypić wink
    • mr.lipton Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" 05.08.09, 21:24
      faktycznie filmik fajny (dopiero sobie obejrzałem) muzyczka rewela, może być to "śmiesznie fajne"

@ don_wroc_love

namawiałeś namawiałeś to i mnie namówiłeś idę po piwo ( a miałem nie iść) big_grin a co do lasek w reklamach to zawsze się zastanawiałem czy ktoś jeszcze w obecnych czasach wchodząc na jakąś witrynę kika na te odnośniki ze zdjęciami gołych lasek żeby sprawdzić tą ofertę zdjęć filmów itd za "free" smile
    • Gość: Polarny Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" IP: 79.162.150.* 05.08.09, 21:28
      Wohohooohoooooo gdzie moje trampki ??? ale zwiastun niszczy klimatem big_grin pytanie dnia co to za nutka w tle sie przewija fantastyczna ??big_grin a ze zniszczy a niech niszczy mam wrazenie ze ludzie takimi tekstami strzelaja sobie w stope big_grin footshoot big_grin
    • Gość: Polarny Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" IP: 79.162.150.* 05.08.09, 21:32
      @don_wroc_love dzieki za nazwe i wykonawce kawalka big_grin
    • mr.lipton Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" 05.08.09, 21:40
      no dobra ja też podziękuję jak ktoś się podzieli wiedzą.
      • don_wroc_love Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" 05.08.09, 21:54
        i ja muszę podziękować za pomoc w pracy :]

p.s. ale się słitaśniusio zrobiło :}
    • Gość: benardtrzym Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" IP: *.icpnet.pl 05.08.09, 22:16
      huhuhuhuh no to czas kupic kolejnego kompa za 4k pecetowe plebsy
      • don_wroc_love Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" 05.08.09, 22:19
        @benardtrzym ; byku

a ti, ti, ti! prowokatorku wink

ale żeby ułagodzić i żeby było jeszcze bardziej Śłitaśnie wykorzystamy syndrom
        dziecięcości smile link smile

izismile.com/img/img2/20090805/first_fail_03.jpg
    • own3d1n1 Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" 05.08.09, 23:17
      benardtrzym, kupię sobię Quadro i Core i9 i będę się śmiał z mojego podwieczorka w postaci X360/PS3, w sumie już teraz się śmieje na tym PC.

Celem była prowokacja. smile
    • Gość: af Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" IP: *.chello.pl 06.08.09, 00:23
      PP zamienia się w trola SSa.
    • Gość: Gość Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.09, 01:10
      muzyka w tym filmiku fajna ale sama gra nie wydaje się być już tak ciekawa. a co do mocy to ja osobiście wolę na mojej plaźmie 42" niż na lapku 15" smile
    • slawomir.serafin Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" 06.08.09, 01:59
      muzyka w tym filmiku fajna ale sama gra nie wydaje się być już tak ciekawa. a co do mocy to ja osobiście wolę na mojej plaźmie 42" niż na lapku 15"

-----

a co ci przeszkadza podłączyć lapka do plazmy? chyba że nie masz plazmy...
    • Gość: Gość Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 06:53
      mi klimatem przypomina falloutasmile
    • don_wroc_love Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" 06.08.09, 08:19
      a co ci przeszkadza podłączyć lapka do plazmy? chyba że nie masz plazmy...
      ---
      nie no trzeba przyznać uczciwie że fakt, szkoda tylko że pecetowe klony dualshocka (jak i sam dualshock) specjalnie wygodne nie są... a przejściówka do pada od iksa, ponoć droga jest
    • don_wroc_love Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" 06.08.09, 08:20
      w sensie - przypinamy do tego lapka też pada, bo chyba nikt nie będzie grać na lapkowym touchpadzie big_grin
    • Gość: PS3@Devil Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" IP: *.lan-177.netconnect.pl 06.08.09, 12:03
      kr**a co za cop żenada nie gra jakieś rysunkowe jajco perdo**ne żal nie gra
      • szczqcz Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" 06.08.09, 12:40
        @don_wroc_love
        Ale przecież są pady MS pasujące do X i do PC.
    • the_emjoot Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" 06.08.09, 12:54
      A jakoś gatunek FPS na konsolach jest bardziej widoczny niz na PC - ciekawe z czego to wynika...
    • Gość: Mayday Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" IP: 83.238.201.* 06.08.09, 13:17
      @ PS3@devil , nowe pojecie widze wchodzi , wczesniej bylo "dzieci neo" teraz jest dzieci konsol
    • Gość: Jason Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 21:29
      Co tu dużo mówić,jak tacy kolesie nie potrafią robić równych produktów na wszystkie platformy to potem powstają takie teksty..
      A ja przytocze stary jak świat przykład:
      Niech wszyscy uczą się od mistrzów kodu,Naughty Dog ,
      ich najnowsza produkcja pod względem graficznym nieraz wygląda ładniej niż np.świetna grafika w Crysisie..
      Albo chociażby Killzone 2,strasznie mało jaka gra na Pc moze się poszczycić takim wykonaniem a zwłaszcza efektami specjalnymi jakie znajdują się w grze..
      Więc kwitując:Borderlands zniszczy graficznie konsole,ale tylko w zakresie samej siebie bo na pewno twórcy nie wycisneli wszytkiego z konsol..
      Za to konsole mają niejedną produkcję która niszczy PC-ta.
    • Gość: ztłamszony Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" IP: *.001.c66.petrotel.pl 07.08.09, 10:40
      Ta 'gra' to ostry średniak na którym się mocno zawiodłem. Kto sie aha z zakupem, niech sprawdzi opisy gameplay/playability na sieci.
    • Gość: Mariusz Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 16:39
      ja w to muszę zagrać wink)) zajebsi.. sie gra zapowaida smile

knosu to chyba nie wiesz co potrafi PC smile
    • Gość: Polarny Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" IP: 79.162.129.* 07.08.09, 18:44
      Damit trzeci dzien ogladam ten zwiastun nie wpominajac ze zachorowalem na Dj Champion`a masakra kojarzy mi sie z filmami Tarantino big_grin
    • Gość: Fix Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 20:08
      >>NAPRAWDĘ DZIAŁA!! <<

fixrapid! Jedyny działający sposób na rapishare!!! Pobiera pliki bez czekania!
      Wejdź na:
      fixrapid.com/?premium=Saladira
    • gosc1313 Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" 17.08.09, 13:42
      Co to za koszmarne "obwódki" wokół postaci. To pewnie taka zamierzona stylizacja, ale mnie odtrasza. Tak samo jak punkty ukazująca się nad trafionym przeciwnikiem - łatwiej zapodać punkty, niż wywołać odpowiednie reakcje u trafionego (spowolnienie, utykanie, jęki bólu, próba ucieczki, większa skłonność chowania się za zasłonami). Nie kumam zajawki tą grą.
    • Gość: tian Re: "Borderlands na PC zniszczy konsole" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 14:52
      na wersji PC nie bedzie split-screena a to duuuuuzy minus tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka