Dodaj do ulubionych

I Am Alive dopiero w 2011?

IP: *.xdsl.centertel.pl 12.08.09, 10:39
Najlepiej jakby ta gra wyszła na początku 2012 r., bo wtedy wiedzielibyśmy, co robić, gdy nastanie koniec świata.

A tak na serio to nawet cieszę się, że gra nie wyjdzie w następnym roku, bo dzięki temu będę mógł nadrobić parę tytułów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: I Am Alive dopiero w 2011? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 10:48
      Hehehehe glopowaty marketing Pie...c cos co bedzie za kilka lat do roboty bo jak wczesniej pisalem tytul kwiczy z bolu o pomsste za grafike smile 2012 rok to odlegly obszar gdy zaczynasz robic cos teraz male szanse aby do 2012 cos mialo zadziwic ehhh nielogiczne dla mnie to jest po prostu koszmarek smile Gra do 1.5 roku przy produkcjii pozniej niestety ale mozna liczyc straty
    • don_wroc_love Re: I Am Alive dopiero w 2011? 12.08.09, 10:56
      sad

ale z drugiej strony jakbym miał ją dostać tuż przed przewidywanym końcem świata...

MRAUUUUU! smile
    • dawiddiwad Re: I Am Alive dopiero w 2011? 12.08.09, 11:18
      LUDZIE!!!!!!!!!! NIE SŁUCHAJCIE GŁUPOT, ŻE KONIEC ŚWIATA MA BYC W 2012 ROKU!!!! JA W TO NIE WIERZE!!!
      CHYBA, ŻE SOBIE ŻARTUJECIE TO ROZUMIEM. eee... Ja też musze pare gier nadrobic: Quake 4, Fable: zapomniane opowieści, call of juarez: więzy krwi... TYLKO JEST PROBLEM TAKI, ŻE SIMSY MI PRZESZKADZAJĄ BO NIE MOGE OD NICH ODEJŚC. hehe wytrzemam. OJ CIĘŻKO BĘDZIE
    • Gość: Antyslawek Re: I Am Alive dopiero w 2011? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 12:59
      dawid radze pisać bez shiftu.. albo capslocka.. WYWALIC SLAWKA!
    • psychol324 Re: I Am Alive dopiero w 2011? 12.08.09, 16:13
      Po tym jak wideofile zjechali tą grę za grafikę to nie dziwię się dlaczego nie chcą jej wydać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka