bartuskoo 12.08.09, 15:04 To było pewne od samego początku. Odrazu przez monitor wyczulem City Interactive Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simplex Re: Darkest of Days - demo już jest 12.08.09, 15:24 Jest ta misja w polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maribot Re: Darkest of Days - demo już jest IP: 91.123.161.* 12.08.09, 15:25 Na plus pomysł z przeładowaniem broni (przynajmniej nie sprowadza się do samego wciśnięcia R) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepsi Re: Darkest of Days - demo już jest IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.09, 15:25 prawda, gra zapowiada sie bardzo przecietnie, demko 3+/10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maribot Re: Darkest of Days - demo już jest IP: 91.123.161.* 12.08.09, 15:27 Nie - jest króciutka bitwa pod Little Big Horn i pełna misja w bitwie pod Antiatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan jacek Re: Darkest of Days - demo już jest IP: *.icpnet.pl 12.08.09, 16:51 bardzo slabiutka gierka , nie warta wiecej niz 10zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maroko Re: Darkest of Days - demo już jest IP: *.chello.pl 12.08.09, 17:24 Gra ogólnie niezła, tylko graficznie z przed kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzef Re: Darkest of Days - demo już jest IP: *.icpnet.pl 12.08.09, 18:01 omijac to gowno z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simbelmine Re: Darkest of Days - demo już jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 18:41 Jacyś złośliwcy komentuje tę grę..nie jest tak zła...porównując do budżetówek CI to wręcz bardzo dobra. Po demie dla mnie 7/10 z kredytem lekkim... Całkiem niezłe i o ile zrealizują pomysł ze skakaniem w czasie Ok bedzie miła gra na poziomie np Necrovision.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosiek Re: Darkest of Days - demo już jest IP: *.icpnet.pl 12.08.09, 18:45 7/10 ? TO SIE USMIALEM HEHEEHEHEH wyjdz koles z jaskini i zagraj w jakiegos dobrego fps i dopiero wtedy dawaj 7 takim gowna jak ta gra k ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simbelmine Re: Darkest of Days - demo już jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 18:47 Porównywanie jej do mega gniotów łącznie z najnowszym code 3 to duża niesperawiedliwość..gra jest oryginalna -ma pomysł, rezlizacja nie perfekcyjna ale OK.demo mnie "wzięło". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simbelmine Re: Darkest of Days - demo już jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 18:51 Ja się nie "czaje" , nie rezerwuje 10 dla 1 gry na 10 lat.wg mnie CRYSIS FAR CRY 1,2 itp to 10/10 a takie produkcje jak Darkest of days Necrovison to 6-7 w porywach. Np terrorist tkedown 1 czy 2 to dla mnie 3/10.....Pewnie że np timeshift o niebo lepszy ale Timeshift wg mnie to 9/10...zobaczymy jak bedzie full wersja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Latexx Re: Darkest of Days - demo już jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 18:56 Beznadziejnie zoptymalizowana, 3 letnia grafika, głupie AI oraz nieprzemyślany wątek fabularny Są tylko 3 plusy: pomysł z przeładowaniem oraz realistycznie odwzorowane bronie oraz bitwy z prawdziwej historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumcajs Re: Darkest of Days - demo już jest IP: *.icpnet.pl 12.08.09, 19:00 Timeshift to 9/10 czyli takie call of duty 4 to bedzie jakies 30/10 tak ? simbelmine prosze cie , swoja super skale ocenania gier zostaw dla siebie , bo jest z lekka zalosna Odpowiedz Link Zgłoś
pstek1337 Re: Darkest of Days - demo już jest 12.08.09, 20:18 Grałem w demko i mogę powiedzieć, że niektóre sceny są fajnie zrobione, ale skoro jest to nowoczesny świat (bo nasz świat to 2176r (nie pamiętam dokładnie ostatniej liczby) to czemu strzała zraniła człowieka w skafandrze, dlaczego ludzie widząc naszą nową broń szturmową nie zareagowali, bo przecież w tamtych czasach było polowanie na czarownice (i czarodziejów), ciekawe jest również źle zrobiona strzelba "Winchester", która w miała 10 naboi, a nie 15. Mogę wymieniać w nieskończoność, ale zbytnio nie ma po co, ponieważ i tak nikt nie czyta komentów do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Darkest of Days - demo już jest IP: *.icpnet.pl 12.08.09, 21:38 Podsumuje post psteka , GRA TO GOWNO NIE WARTA WIECEJ NIZ 15ZL! dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fag Re: Darkest of Days - demo już jest IP: *.toya.net.pl 13.08.09, 14:14 PO zagraniu w to gó... się obesrałem i musiałem powycierać płytą na którą nagrałem demo. Odpowiedz Link Zgłoś
hazz Re: Darkest of Days - demo już jest 14.08.09, 17:46 To jesteś debilem żeby instaler nagrywać na płyte. Tak się zastanawiam... większość z Was myly tylko o sobie. Taki producent gry oferuje swój produkt dla większej rzeszy graczy. Mam na myśli tych ze słabszymi komputerami, np ja. Mój komputer ma 6 lat a demko mi śmignęło na średnich (dwie części wymienione). Może graficznie nie powala i ma sporo błędów które rzucają sie na pierwszy rzut oka to i tak ta gra mi się podoba i czekam na pełną wersje. Znając życie połowa tych co tutaj skreślili tą gre - zagra w pełną wersje! Odpowiedz Link Zgłoś