stulejarzf23 14.08.09, 08:18 Fanboy Fight - czas start! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczurekpb Re: Lipcowe wyniki NPD 14.08.09, 08:47 i po kiego grzyba prowokujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
todraf Re: Lipcowe wyniki NPD 14.08.09, 09:04 Proponuję zrezygnować z podawania w takich zestawieniach gier na Wii. Czy ktoś w ogóle w Polsce ma tę konsole poza redaktorami z Polygamii? Bo jak czytam taką informację to i tak nic nie wiem jak się sprzedają gry, co ludzie lubią na świecie, bo w zestawieniu same śmieci, o których nikt nie słyszał w promieniu 500km na Wii. Odpowiedz Link Zgłoś
stulejarzf23 Re: Lipcowe wyniki NPD 14.08.09, 09:06 I tak będą wojny dzieciarni i tak więc przynajmniej przydałby się sędzią. [cool] Wiadomo przecież że zaraz zleci się załga dzieci neo i zaczną przepychanki słowne która konsola jest lepsza biorąc pod uwagę wyniki sprzedaży. No bo przecież kogo obchodza gry i samo granie jak można poirytować siebie i innych w komentarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
stulejarzf23 Re: Lipcowe wyniki NPD 14.08.09, 09:07 @todraf to że ty nie masz to nie znaczy że i inni nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
sonic124 Re: Lipcowe wyniki NPD 14.08.09, 09:35 Ja tam z chęcią poczytam o Wii i sądzę,że parę osób w Polsce jednak tę konsolę ma.Poza tym podawanie niekompletnych wyników NPD mija się chyba z celem, robienia takich zestawień. Odpowiedz Link Zgłoś
xiem Re: Lipcowe wyniki NPD 14.08.09, 09:35 Ale kogoś to dziwi? Przecież teraz gier nie ma... to po cholerę konsolę kupować? Odpowiedz Link Zgłoś
tomszak_pl Re: Lipcowe wyniki NPD 14.08.09, 10:19 jak nie ma xiem, mozna grac w starsze gry, jak gta4, kz 2, halo Odpowiedz Link Zgłoś
queckooth74 Re: Lipcowe wyniki NPD 14.08.09, 10:48 @todraf ja mam wii, "same śmieci" powiadasz, a grałeś w ogóle w jakąs grę z tego zestawienia? Wii Sports Resort, New Super Mario Bros., Mario Kart Wii/ DS, Pokemon Platinum, to są bardzo dobre gry Odpowiedz Link Zgłoś
filofun Re: Lipcowe wyniki NPD 14.08.09, 10:50 @todraf A ja proponuję, żeby użytkownik todraf przestał wylewać swoje frustracje, oraz kupił sobie Wii, skoro tak go boli, że gry na JEGO platformę słabo się sprzedają. Tak, jestem jedną z pięciu osób w Polsce, które mają Wii, i MNIE akurat te wyniki interesują. Poszukaj sobie rozszerzonych wyników w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.czerniawski Re: Lipcowe wyniki NPD 14.08.09, 10:52 Cieszy mnie wysoka pozycja DS. Całe szczęście, że ludzie wybrali gameplay i innowację, niż odtwórczość i wodotryski(psp). Właśnie gram w Phoenix Wright i... kurde, ta gra nie ma właściwie żadnej sensownej oprawy, a nie pamiętam kiedy ostatnio aż tak się wciągnąłem w jakiś tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
filofun Re: Lipcowe wyniki NPD 14.08.09, 10:53 @todraf aha, i współczuję ciasnych horyzontów ("same śmieci"). "co ludzie lubią na świecie," - jak to nie wiesz ? Po rankingu widać, że ludzie lubią produkty Nintendo :p Odpowiedz Link Zgłoś
donsterydo Re: Lipcowe wyniki NPD 14.08.09, 12:28 Nie wiem kto wam to liczył, ale X360 rok do roku spadł o niecały jeden procent, a nie prawie dziesięć jak tu napisaliście. Odpowiedz Link Zgłoś
mmomo Re: Lipcowe wyniki NPD 14.08.09, 12:53 Wii jest cool a Wii Sport Resort wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
mdw2 Re: Lipcowe wyniki NPD 14.08.09, 13:22 Trzeba było dołożyć do porównania wyniki sprzedaży urządzeń Apple (iPhone, iPod Touch) to byłaby piękna wojna w komentarzach. Cała armia przeciwników na 2-3 zwolenników. Byłoby się z czego pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Lipcowe wyniki NPD 14.08.09, 13:22 @maciej.czerniawski Przepraszam ale tytuły z PSP też mają super gameplay i myślę że tytułów wartych uwagi jest dużo więcej, nie wspominając o cenie i oprawie audiowizualnej. Tak więc proszę zaprzestać tego typu komentarzy niemających nic wspólnego z rzeczywistością. Reasumując: dla każdego coś miłego. Odpowiedz Link Zgłoś