Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup

18.08.09, 18:09
Grupa C grupa smierci suspicious
Obserwuj wątek
    • Gość: rotfl GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.09, 18:10
      jestem chyba zacofany, skoro w zadna nie gralem tongue_out
    • Gość: robotwithinme Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.09, 18:13
      Co kto lubi. Mnie z tego wszystkiego interesuje tylko Cywilizacja, Bloodlines, Dungeon Keeper i może System Shock. Mam szczęście - po jednej grze z kazdej grupy ;]
    • d_pawel Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup 18.08.09, 18:14
      No to żeś mnie urządził... FreeSpace 3 i Plascape Torment 2 w JEDNEJ grupie? Ech...
    • Gość: bri Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.devs.futuro.pl 18.08.09, 18:20
      Dungeon Keeper 2 już był tongue_out pomyłka w grupie D

cywilizacja i kąter wyjdą kolejne więc po co wylądowały w tym dedmaczu?
    • Gość: DoomShroom Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.chello.pl 18.08.09, 18:22
      krótka piłka i prosta sprawa:
      A: Torment 2
      B: Bloodlines 2
      C: Homeworld 3
      D: Dungeon Keeper 3

Własńie DK 2 już był, kolejna częścią powinna być "trójka" :p
    • manowar_maniac Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup 18.08.09, 18:22
      A. SW TIE Fighter 2
      B. Space Rangers 3
      C. System Shock 3
      D. Arcanum 2

I git smile
    • maciekson Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup 18.08.09, 18:27
      Czekam na grupę B i D big_grin
    • Gość: Ralph Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.xdsl.centertel.pl 18.08.09, 18:28
      Nie ma nowej Twierdzy... Szkoda.
      Będę głosował na Cywilizacje.
    • dj_sasek Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup 18.08.09, 18:38
      Moje typy:
      A. Cywilizacja V
      B. Bloodlines 2
      C. KOTOR III
      D. Warcraft IV

B wygra z A, D z C i w finale B z D wygra D. xD
    • Gość: OldSkull Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 18:39
      Nieeeeeeeeeeee!

Wy tak specjalnie z tą grupą C?

No i Icewind Dale 3 się nie zmieścił crying crying crying Wrzućcie go zamiast Dungeon Keeper 2 - Ta gra już powstała! W 1999 roku! Pamiętam jeszcze recenzję z Gamblera.
      pl.wikipedia.org/wiki/Dungeon_Keeper_2
      Albo popraw nazwę na prawidłową.

Moje typy:
      A - brak, żadnej z tych gier nie chcę, może zagłosuję na złość tormentowcom wink
      B - Wampir?
      C - Ekhm, hmmmm, SS? Albo Baldur? A może KotOR? Chyba jednak SS.
      D - Panzer General - moze w końcu komputer nie będzie oszukiwał wink
    • guardian79pl Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup 18.08.09, 18:46
      Baldur's Gate III
      Torment II
      Bloodlines 2
      System Shock 3
    • Gość: Xerxes Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: 193.200.46.* 18.08.09, 18:50
      Nigdy nie zrozumiem dlaczego ktokolwiek chciałby Planescape Torment 2.
      Owszem, jest to świetna gra z niesamowitym klimatem i chyba najlepszą i najlepiej przedstawioną fabułą w historii gier [i mówię będąc w pełni trzeźwym]... ale ta historia jest ZAMKNIĘTA. Ma początek, dużo chodzenia i gadania po środku oraz KONIEC. Każda kolejna część (mam nadzieję że nigdy nie powstanie) może być tylko gorsza..
    • doublefelix Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup 18.08.09, 18:59
      @ Xerxes
      Też tak uważam dlatego sądzę że tytuł powinien brzmieć "Planescape 2"- jako gra w tym samym uniwersum lecz nie będąca nawet pośrednim sequelem fabuły Udręki.
    • Gość: Xrexes Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: 193.200.46.* 18.08.09, 19:06
      @doublefelix

o to-to. Niech to będzie to samo uniwersum ale niech dadzą Bezimiennemu gnić w spokoju.
    • Gość: Xerxes Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: 193.200.46.* 18.08.09, 19:06
      A w ogóle to jestem zniesmaczony brakiem Syndicate.
    • errabundi Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup 18.08.09, 19:12
      Grupa A mnie morduje... Ale na szczęście do jutra mam czas.
    • Gość: xvix Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.static.xcore.pl 18.08.09, 19:43
      dlaczego w grupie d jest warcraft iv i Dungeon Keeper 3
    • Gość: zezz Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.chello.pl 18.08.09, 19:47
      powinno byc 16 grup i wszyscy byliby zadowoleni smile
    • Gość: Jakub Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.chello.pl 18.08.09, 19:53
      Dla mnie trzy pierwsze grupy są łatwe. Ale grupa D... bratobójcza walka sad
    • Gość: Rid Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.hardcom.3s.pl 18.08.09, 19:57

W dupie mam te wasze detmecze uncertain
      Nie ma Syndicate tylko jakieś popłuczyny .....
      bleeee

Sami się bawcie
    • Gość: B1 Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.ingram.com.pl 18.08.09, 20:08
      ale C jest w kosmos przesadzona! C mi wyglada na polfinal sama z siebie tongue_out
    • Gość: Kefir Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 20:17
      dla mnie grupy C i D to trudny wybór smile
    • Gość: el Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: 212.76.37.* 18.08.09, 20:54
      ua.. baldur zawalczy z kotorem a system shock bedzie deptal im po pietach..
    • Gość: jabbur Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.chello.pl 18.08.09, 21:13
      za CIV w jednej grupie z PS:T macie kuku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka