Gość: rotfl GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.09, 18:10 jestem chyba zacofany, skoro w zadna nie gralem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotwithinme Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.09, 18:13 Co kto lubi. Mnie z tego wszystkiego interesuje tylko Cywilizacja, Bloodlines, Dungeon Keeper i może System Shock. Mam szczęście - po jednej grze z kazdej grupy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup 18.08.09, 18:14 No to żeś mnie urządził... FreeSpace 3 i Plascape Torment 2 w JEDNEJ grupie? Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bri Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.devs.futuro.pl 18.08.09, 18:20 Dungeon Keeper 2 już był pomyłka w grupie D cywilizacja i kąter wyjdą kolejne więc po co wylądowały w tym dedmaczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoomShroom Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.chello.pl 18.08.09, 18:22 krótka piłka i prosta sprawa: A: Torment 2 B: Bloodlines 2 C: Homeworld 3 D: Dungeon Keeper 3 Własńie DK 2 już był, kolejna częścią powinna być "trójka" :p Odpowiedz Link Zgłoś
manowar_maniac Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup 18.08.09, 18:22 A. SW TIE Fighter 2 B. Space Rangers 3 C. System Shock 3 D. Arcanum 2 I git Odpowiedz Link Zgłoś
maciekson Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup 18.08.09, 18:27 Czekam na grupę B i D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.xdsl.centertel.pl 18.08.09, 18:28 Nie ma nowej Twierdzy... Szkoda. Będę głosował na Cywilizacje. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup 18.08.09, 18:38 Moje typy: A. Cywilizacja V B. Bloodlines 2 C. KOTOR III D. Warcraft IV B wygra z A, D z C i w finale B z D wygra D. xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OldSkull Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 18:39 Nieeeeeeeeeeee! Wy tak specjalnie z tą grupą C? No i Icewind Dale 3 się nie zmieścił Wrzućcie go zamiast Dungeon Keeper 2 - Ta gra już powstała! W 1999 roku! Pamiętam jeszcze recenzję z Gamblera. pl.wikipedia.org/wiki/Dungeon_Keeper_2 Albo popraw nazwę na prawidłową. Moje typy: A - brak, żadnej z tych gier nie chcę, może zagłosuję na złość tormentowcom B - Wampir? C - Ekhm, hmmmm, SS? Albo Baldur? A może KotOR? Chyba jednak SS. D - Panzer General - moze w końcu komputer nie będzie oszukiwał Odpowiedz Link Zgłoś
guardian79pl Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup 18.08.09, 18:46 Baldur's Gate III Torment II Bloodlines 2 System Shock 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xerxes Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: 193.200.46.* 18.08.09, 18:50 Nigdy nie zrozumiem dlaczego ktokolwiek chciałby Planescape Torment 2. Owszem, jest to świetna gra z niesamowitym klimatem i chyba najlepszą i najlepiej przedstawioną fabułą w historii gier [i mówię będąc w pełni trzeźwym]... ale ta historia jest ZAMKNIĘTA. Ma początek, dużo chodzenia i gadania po środku oraz KONIEC. Każda kolejna część (mam nadzieję że nigdy nie powstanie) może być tylko gorsza.. Odpowiedz Link Zgłoś
doublefelix Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup 18.08.09, 18:59 @ Xerxes Też tak uważam dlatego sądzę że tytuł powinien brzmieć "Planescape 2"- jako gra w tym samym uniwersum lecz nie będąca nawet pośrednim sequelem fabuły Udręki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xrexes Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: 193.200.46.* 18.08.09, 19:06 @doublefelix o to-to. Niech to będzie to samo uniwersum ale niech dadzą Bezimiennemu gnić w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xerxes Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: 193.200.46.* 18.08.09, 19:06 A w ogóle to jestem zniesmaczony brakiem Syndicate. Odpowiedz Link Zgłoś
errabundi Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup 18.08.09, 19:12 Grupa A mnie morduje... Ale na szczęście do jutra mam czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xvix Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.static.xcore.pl 18.08.09, 19:43 dlaczego w grupie d jest warcraft iv i Dungeon Keeper 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.chello.pl 18.08.09, 19:47 powinno byc 16 grup i wszyscy byliby zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.chello.pl 18.08.09, 19:53 Dla mnie trzy pierwsze grupy są łatwe. Ale grupa D... bratobójcza walka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rid Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.hardcom.3s.pl 18.08.09, 19:57 W dupie mam te wasze detmecze Nie ma Syndicate tylko jakieś popłuczyny ..... bleeee Sami się bawcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B1 Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.ingram.com.pl 18.08.09, 20:08 ale C jest w kosmos przesadzona! C mi wyglada na polfinal sama z siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefir Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 20:17 dla mnie grupy C i D to trudny wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: 212.76.37.* 18.08.09, 20:54 ua.. baldur zawalczy z kotorem a system shock bedzie deptal im po pietach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabbur Re: GameCorner Deathmach XVI - Losowanie grup IP: *.chello.pl 18.08.09, 21:13 za CIV w jednej grupie z PS:T macie kuku Odpowiedz Link Zgłoś