wujahimen Re: Konferencja Sony na Gamescom 2009 18.08.09, 20:49 konferencja dno! Czekamy na konfe M$, ktora nie zapowiadala sie tak hucznie jak ta PS Odpowiedz Link Zgłoś
33cm Re: Konferencja Sony na Gamescom 2009 18.08.09, 22:04 Niestety wujahimen muszę przyznać ci rację. PS3 Slim oraz jej cena w Polsce to delikatnie mówiąc: ŻENADA, DNO I WODOROSTY. Z firmą Sony stało się dokładnie to samo co z Nintendo: zeszmaciły się do reszty. A przecież obie firmy w przeszłości tak wiele znaczyły ! Normalnie analogia do Segi, kropla w kroplę. Tylko Microsoft ciągle jest taki sam czyli... średni. Ale to i tak lepiej od konkurencji. Chyba się w końcu zbuntuję i przesiądę na składaki ŻENADA Odpowiedz Link Zgłoś
werty101 Re: Konferencja Sony na Gamescom 2009 18.08.09, 22:18 @33cm Nintendo to akurat zawsze był syf ;P przynajmniej dla mnie. Zawsze wybierałem produkty Sony PS1 & PS2 i nie zawiodłem się. Ta cena PS3 Slim to faktycznie porażka. Mam PC na razie mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Konferencja Sony na Gamescom 2009 18.08.09, 23:10 @werty101 Heh to chyba zaczynales "przygode" z grami od niedawana/czasow ps1, stwierdzenie ze N to syf swidczy o twojej ignorancji. Odpowiedz Link Zgłoś
werty101 Re: Konferencja Sony na Gamescom 2009 18.08.09, 23:47 Przygodę z grami zaczynałem od dawna. Od czasów pierwszego Mario. Tylko że stwierdzam teraz że nic co zrobiło Nintendo mi się nie podobało. Napisałem "przynajmniej dla mnie" czy to ignorancja? Nie zaprzeczam że przyczynili się w dużej mierze do kształtowania rynku gier, ale ani Zelda ani Mario nigdy mi się nie podobały, choć przyznam że na stwierdzenie "Nitendo to syf" ogromne wpływ ma to co robią teraz. Poprostu nie znoszę tej firmy, bo co by nie zrobili głupi ludzie i tak będą dawać im pieniądze za byle co. Odpowiedz Link Zgłoś
33cm Re: Konferencja Sony na Gamescom 2009 18.08.09, 23:55 Bo marka Nintendo wżarła się już na dobre w umysły milionów ludzi na całym świecie. Niby Playstation również ale... Wii tańsze niż PS3 więc efekt jest taki jaki jest Odpowiedz Link Zgłoś