Gość: el IP: 212.76.37.* 19.08.09, 15:53 e tam. jedynka tez wydawala sie ladna i co z tego. nie byla zla co prawda ale sporo irytujacych rzeczy posiadala. nie dam sie nabrac na samą grafikę jak jakiś napalony gracz amator, co to to nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darkmax Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 IP: 77.252.188.* 19.08.09, 15:55 Assasin Creed 1 był bardzo fajny i nie mam nic do zarzucenia no może tylko że był krótki i to wszystko więc tylko czekam na dwójkę Odpowiedz Link Zgłoś
sidh77 Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 19.08.09, 16:00 A na jednym obrazku widać jak główny bohater walczy wspólnie z jakimś innym panem. Wobec tego się zapytuję Sławka czy wiec coś więcej na ten temat? W pierwszym Assassinie nie było takich dobrodziejstw jak walka wspólnie z kompanem przyklejonym do pleców niczym banki stawiane mi w dzieciństwie przez moją babcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xvix Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 IP: *.static.xcore.pl 19.08.09, 16:06 "Prostytutki, najemnicy i złodzieje to sojusznicy Ezio" a więc to pewnie najemnicy lub złodzieje pomagaja sie bic Odpowiedz Link Zgłoś
doomny Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 19.08.09, 16:09 W przypadku tej gry trzeba czekać na recenzje, ale takie, które się czyta, a nie patrzy na ocenę końcową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :p Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 IP: *.tvkstella.pl 19.08.09, 16:09 Ładna gra i... tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paroovka Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.09, 16:12 to pierwsze to akurat śmierć we Florencji, ale to szczegół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xvix Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 IP: *.static.xcore.pl 19.08.09, 16:12 ma ktos te screeny w hd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.09, 16:17 oby nie skopali walki jak w 1 Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_tosia Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 19.08.09, 16:53 taki podrasowany wiedzmin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakurzony Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 16:54 ahahahahaha podrasowany wiedzmin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efg Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.09, 17:08 A ja mam wrażenie że wszystko oprócz ludzi jest jakieś, takie ... trochę kwadratowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 19.08.09, 18:01 Wszystko fajnie, a jeszcze fajniej by było jakby to były screenshoty, a nie bullshoty. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 19.08.09, 18:03 Notabene, ciekawy artykuł o historii bullshotów: www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-media-manipulation-article Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnotello Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 IP: *.static.espol.com.pl 19.08.09, 18:27 Hmm. Jedni się przekonują a inni raczej tracą nadzieję że tytuł spełni pokładane w nim nadzieje. Na fali zachwytów Assassin`s Creed 2 .Wróciłem do jedynki. Jako że nie ulegam czarom-marom .To niespecjalnie przejmowałem się akcją marketingową Ubisoft w wykonani piknej kobitki przed premierą pierwszej gry. Programos nie był dla mnie ani dobry ani zły. Niczego od niego nie oczekiwałem. Chciałem zobaczyć domniemaną rekonstrukcję miast tzw ?ziemi świętej? w dobie wypraw krzyżowych i na tym elemencie gry się nie zawiodłem. Pierwszy raz zagrałem krótko po premierze na xboksie 360 i przyznam szczerze był graficzny szczękopad. Pozostałe elementy tak nie irytowały. Po rozegraniu pozbyłem się produktu. Później kupiłem spolszczoną wersję pc. I tam spodobał mi się dubbing .Teraz przechodzę grę znowu .Tym razem na xboksie też w polskiej wersji. I niestety,niektóre fragmenty irytują(zwłaszcza automatyczny damski głos przed wczytywaniem etapu gry. I wnerwiające jest też to mieszanie przeszłości z teraźniejszością. Ale co tam. Jak zobaczyłem pierwsze materiały z Assassin`s Creed 2.Też piałem z zachwytu. Niedawno na xbox live ukazały się filmiki z gry w full hd. Pobrałem. I tu narodziły się moje wątpliwości. Czy to nie jest nabijanie ludzi w butelkę ? Przecież te ?Wenecje?,?Florencje? itd. przypominają te same zatłoczone uliczki co bliskowschodnie miasta-bohaterowie części pierwszej. Teraz patrząc na materiał zaprezentowany przez recenzenta. Zastanawiam się. Czy ten obrazek na murach z czymś wam się nie kojarzy? A ta ciupaska (obrazek numer 3) nie jest jakaś wielgaśna? Nawet roślinki te same(a co tam drzewa we Włoszech nie różnią się zbytnio od tych z Jerozolimy).No i obrazek numer 4 .To to samo wnętrze co szpital w Jerozolimie w pierwszej części. Zaczynam mieć obawy. Oczywiście że to kontynuacja. Ale czy czy nie nazbyt dosłowna? Pozostaje mieć nadzieję że przynajmniej w warstwie fabularnej będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Assassin :P Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 IP: 79.162.154.* 19.08.09, 19:00 Gra Assassin`s Creed była super. Ci co tak nie myślą pewnie mają tak stare kompy, że nawet instalacja nie poszła xD Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 19.08.09, 19:47 Może twórcy by powiedzieli trochę więcej o fabule? I o tym co w grze można robić, a co nie. Bo krótki demo-gameplay i te bullshoty mnie nie przekonują. Może być równie nudna co jedynka. Czyli w połowie ją odstawię... Odpowiedz Link Zgłoś
xdawo Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 19.08.09, 20:12 No nareszcie coś o tej grze! Tylko szkoda, że tak mało, no ale... Zawsze coś =D Czekam na następne (tyle że bardziej rozbudowane...) newsy na ten temat. KOCHAM TĄ GRE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xdawo Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 19.08.09, 20:26 Teraz jak sie tak patrze... To mam pewne obawy... Na obrazku 4... Po pierwsze! Nie podoba mi sie to że ktoś pomaga głównemu bohaterowi. Po drugie! Co to za broń?! Co to? Barbażyńca czy zabujca (skrytobujca =D)?! No ale może sie nie znam... Może będzie tak lepiej? Sam już nie wiem... =/ Odpowiedz Link Zgłoś
xdawo Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 19.08.09, 20:30 Sory za ten komentarz (już trzeci) ale musze coś "powiedzieć"... Nadzieja powraca! Odnośnie obrazku trzeciego, dokładniej tego jak sie "czepiałem" tego kolesia co walczy razem z bohaterem... Jeśli sie przyjżeć to widać tam też JESZCZE JEDNEGO "kolesia", który pomaga naszemu assasynowi =D Czyli (wg. mnie!) będzie to cośjak bojownicy z "jedynki". A Wy? Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
xdawo Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 19.08.09, 20:31 Sory, miało być "Odnośnie obrazku 4" xD Dobra już skończyłem, koniec tego spamu ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Śmierć w Wenecji w Assassin`s Creed 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 14:41 @up Po ilu red bullach? Odpowiedz Link Zgłoś