mr.lipton Re: GamesCom - relacja z dnia 2 20.08.09, 13:06 Mogli by coś więcej o SC2 i Bad Company 2 zapodać... grrr Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszskibicki1 Re: GamesCom - relacja z dnia 2 20.08.09, 13:07 @azifafeloo www.guildwars2.com/en/ Sam obejrzyj A w Aiona nie grałem... i się wkurzyłem Odpowiedz Link Zgłoś
eloshav Re: GamesCom - relacja z dnia 2 20.08.09, 13:10 Czy wy tez przy filmikach diablo krzyczelsicie do monitora wez ten lep pajacu? o.O Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: GamesCom - relacja z dnia 2 20.08.09, 13:14 azifafello -> Mówisz, masz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d3 Re: GamesCom - relacja z dnia 2 IP: 194.8.215.* 20.08.09, 13:22 o diablo 3 filmik fajny znalazlem www.diablo3.net.pl/portal/d3/1/261/Diablo_3__Wrazenia_z_gry.html i pisane wrazenia www.diablo3.net.pl/portal/d3/1/263/Wrazenia_z_gry_Diablo_3_czesc_druga.html Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: GamesCom - relacja z dnia 2 20.08.09, 13:29 d3 -> Dzięki . mateuszskibicki1 -> Znalazłem coś o Star Trek Online . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotwithinme Re: GamesCom - relacja z dnia 2 IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.09, 13:32 @shalick: Rezygnuję z tej prawdopodobnie super gry, bo nie chcę się grzebać w szajsie jakim jest Steam. Jeśli jedni mówią kupujcie oryginały zamiast ściągania piratów żeby pokazać jakie gry są według was dobre, toja mówię nie kupujcie gier korzystających z rozwiązań które wam się nie podobają - tj. Steama. Pogram w tą grę tylko jeśli zrobią pirata który nie potrzebuje instalowania tego badziewia. Nie dam sobie założyć obroży na szyję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: GamesCom - relacja z dnia 2 IP: *.toya.net.pl 20.08.09, 13:35 A ja nadal czekam na filmik z Gameplaya FIFA 2010 na PC . Odpowiedz Link Zgłoś
azifafello Re: GamesCom - relacja z dnia 2 20.08.09, 13:39 @mateuszskibicki1 już znalazłem gdzieś indziej, ale i tak dzięki. a Aion będzie miał najpewnej jeszcze jedną/dwie Open Bety, więc nasłuchuj info - gierka ogólnie sympatyczna (na pewno ładna, no i latanie...). @d_pawel - znalazłem już gdzie indziej, ale wielkie dzięki I jak najbardziej Soule'a można rozpoznać, bardzo dobrze się stało, że go na drugą odsłonę też wzięli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seawolf Re: GamesCom - relacja z dnia 2 IP: *.one.pl 20.08.09, 13:46 @robotwithinme co wy z tym steamem tak narzekacie?! aż takie to utrudnienie, takie wielkie zło nad wszelkie zło, obroża na szyi jak to ująłeś, że naprawdę rewelacyjnie zapowiadającą się grę, z dobrym klimatem wolisz piracić bo używa steamu?! świetne podejście. steama mam, kilka gier na nim siedzi, lecz samo to ustrojstwo ani mnie nie grzeje ani mnie nie ziębi - ot jest. jak chce zagrać w empire włączam steam, odpalam grę i gram - gdzie tu jakieś problemy? nie czuję aby mnie ktoś ograniczał, zniewalał czy zakładał kajdany tudzież inną obrożę... a AvP kupię. oryginała. jak wszystkie gry, które mam. i przeżyję to megazło jakim podobno jest steam. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszskibicki1 Re: GamesCom - relacja z dnia 2 20.08.09, 13:47 @azifafello Ogólnie gierka opiera się o grind co niektórzy nie lubią... ja w lineage 2 jakieś 3 lata jechałem na serwerach kilku i kochałem grind w party/klanach itp ^^ dla mnie wow jest za bardzo przepakowany questami a mi się ich często nie chce robić ;] więc aion jest dla mnie gites Odpowiedz Link Zgłoś
azifafello Re: GamesCom - relacja z dnia 2 20.08.09, 14:00 @mateuszskibicki1 no, ja właśnie przyznam, że mnie trochę odrzuca opcja "zabij 10 wilków", "przynieś 5 skalpów", itp. Ale gra mocno nadrabia grafiką, świetną muzyką, ambientem, lataniem (!), dodatkowym plusem jest bardzo ciekawy (acz skomplikowany i drogi) system profesji. Ja się przyznam do niedosytu fajnych questów, urozmaicenia zadań, itp - nie licząc głównego wątku "wspomnień" większość questów to to samo powtarzane na kilkanaście sposobów. Właśnie wspomniany wcześniej GW jakoś mnie o wiele bardziej zadowalał pod tym względem Ale tak czy inaczej - po 3 betach, polecam. Zwłaszcza jeśli pasuje Ci taki grinding i naparzanie wszystkiego dookoła ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: GamesCom - relacja z dnia 2 IP: *.swidnica.mm.pl 20.08.09, 14:00 Czy daloby sie znalezc cos na temat Majesty 2? No i czy wogole studio C1 Company jest obecne na gameconie? Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszskibicki1 Re: GamesCom - relacja z dnia 2 20.08.09, 14:07 @azifafello No... miałeś 3 bety ja nie byłem na żadnej będzie można ściągnąć i tylko kupić oryginalny cd-key np na 60dni i sobie grać czy edycję pudełkową i dopiero? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrju Re: GamesCom - relacja z dnia 2 IP: *.swidnica.mm.pl 20.08.09, 14:26 dzieki chlopaki nie moge sie doczekac, ah gdy sobie przypomne te godziny ulepszania paladynow tylko po to zeby glowny zly stworek wycial ich w pien Odpowiedz Link Zgłoś
azifafello Re: GamesCom - relacja z dnia 2 20.08.09, 14:29 @mateuszskibicki1 Da się. Ja na pewno nie kupuję edycji pudełkowej, bo jest... no, droższa trochę jest Już dla siebie i dziewczyny preorder na Edycję Kolekcjonerską złożyłem Ona się bardziej niż ja wciągnęła (podobnie było z GW). Chociaż w poniedziałek to ja w firmie dzień wolny wziąłem, żeby móc przez cały dzień levelować w ostatnim dniu bety ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszskibicki1 Re: GamesCom - relacja z dnia 2 20.08.09, 14:33 xD napisz na gg 6570062 chciałbym kilka info od Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Volt Re: GamesCom - relacja z dnia 2 IP: 91.150.139.* 20.08.09, 14:35 steam jest wyśmienity, jedyną jego wadą jest brak możliwości derejestracji a PS3 Slim nie będzie się bardziej grzać gamonie bo istnieje coś takiego jak miniaturyzacja i przejście na nowy proces technologiczny procków bodajże 65 nm bardziej to mnie zniechęca cena, euro w górę, ceny w góre, euro w dół, ceny w... górę Odpowiedz Link Zgłoś
rrrafael Re: GamesCom - relacja z dnia 2 20.08.09, 15:13 Trailer Guild Wars 2 w pierwszych minutach to zrzynka z Warcraft III: Frozen Throne i WoW:WOLK, tyle że w zmienionej kolorystyce: spójrzcie tylko na tego wodnego potwora na początku i na smoka oraz tą armię umarłych pod nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shalick Re: GamesCom - relacja z dnia 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 15:17 @robotwithinme - mogłbyś mi wytłumaczyć, czemuż to, ach czemuż Steam jest "obrożą"? Podobnie jak seawolfa - mnie steam ani ziębi, ani grzeje. Chociaż nie - właściwie, to podoba mi się, a to głównie przez (ou jeee!) dystrybucję cyfrową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqn Re: GamesCom - relacja z dnia 2 IP: *.legnica.vectranet.pl 20.08.09, 16:10 po ch... klikac jak retard ta myszka w diablo skoro mozna po prostu trzymac pm i kierowac gdzie chcemy isc? - -; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: GamesCom - relacja z dnia 2 IP: *.chello.pl 20.08.09, 16:24 Steam jest naprawdę fajny i nie rozumiem, w czym niby ogranicza człowieka?... ehhh po prostu kolejna wymówka i "usprawiedliwienie" dla piracenia. Aaaaaaaa ff13 <3 3x dvd dla xkloca to.. za dużo... trzeba będzie jednak kupić ps3 a nie klocka Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: GamesCom - relacja z dnia 2 20.08.09, 16:24 "To znakomita wiadomość. Wreszcie pogram sobie w te osławione już gry." Radzę sprawdzić znaczenie słowa "osławiony" - ono ma negatywny wydźwięk, coś jak "notorious" po angielsku. Poprawne stosowanie to np: "Mam x360 i przytrafił mi się osławiony RROD" Odpowiedz Link Zgłoś