die_hard_trilogy 20.08.09, 13:18 nic nie szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zepter91 Re: LittleBIGPlanet na PSP bez multi 20.08.09, 13:24 To + GTA:CW powstrzymuje mnie od sprzedania PSP Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: LittleBIGPlanet na PSP bez multi 20.08.09, 13:28 Traci dużo, jeśli nie praktycznie wszystko. Samodzielne granie w LBP jest fajne, ale bieganie i skakanie z kumplem i jego *hahahahaha* w dymku gdy mało nie zginałem to 90% fanu w tej grze. Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: LittleBIGPlanet na PSP bez multi 20.08.09, 13:36 Smutne wieści, ale nadal czekam na grę. Ważne, że jest edytor i sharing. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty-tomasz Re: LittleBIGPlanet na PSP bez multi 20.08.09, 14:39 kurde dużo gierek wychodzi teraz na psp zaczynam miec na niego ochote Odpowiedz Link Zgłoś
filofun Re: LittleBIGPlanet na PSP bez multi 20.08.09, 16:07 No i kolejny powód by kupić PSP skreślony z mojej listy... praktycznie był ostatni na tej liście. Odpowiedz Link Zgłoś
ringem Re: LittleBIGPlanet na PSP bez multi 20.08.09, 17:03 Traci dużo? Traci wszystko! Ta gra jest przeznaczona dla wielu graczy. Ograniczenia platformy, śmieszne. Wi-Fi jak nic nadaje się na wspólne cioranie z kumplem pod ławką. Najpierw brak multi w rockbandzie, teraz tu- chyba ktoś zapomniał o przeznaczeniu konsol przenośnych. Wydam kasę na inny tytuł, szkoda, że to spartolili. Odpowiedz Link Zgłoś
suomasuoma Re: LittleBIGPlanet na PSP bez multi 20.08.09, 18:34 "Ograniczenia platformy" ORLY !? To skąd tyle gier oferujących multi w PSP, no skąd ? Raczej ograniczenia developera a nie platformy jeśli już. Odpowiedz Link Zgłoś
marrond Re: LittleBIGPlanet na PSP bez multi 20.08.09, 18:51 Imo strzał w stopę - chyba jednak się powstrzymam od zakupu... no i ten konieczny upgrade do 5.55... będę nadal ciorał w duże LBP z kumplami, bo LBP samemu daje mało frajdy. Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: LittleBIGPlanet na PSP bez multi 20.08.09, 21:20 Tekken 6 Soul Calibur MGS: Peace Walker Final Fantasy XIII: Agito Gran Turismo Assasin Creed Little Big Planet Jak & Daxter Dante's Inferno Invizimals SOCOM: Fireteam Bravo 3 Motorstorm: Arctic Edge Resident Evil Portable Fat Princess: Fistful of Cake Army of Two: the 40th Day Colin McRally: Dirt 2 Need For Speed: Shift Silent Hill: Shattered Memories Ghostbusters: The Video Game Final Fantasy Dissidia Shadow of Memories R-Type Tactics II: Operation Bitter Chocolate Na prawdę nie warto kupować PSP...? Odpowiedz Link Zgłoś
marrond Re: LittleBIGPlanet na PSP bez multi 20.08.09, 22:12 A z tego większość to tylko nadchodzące tytuły - a przecież już tyle ich wyszło! Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: LittleBIGPlanet na PSP bez multi 20.08.09, 22:19 No, ale najlepsze jest to, że nie wypisałem wszystkich, tylko te które spamiętałem. Zapomniałem dodać chociażby GTA:CW. Oczywiście inni nadal będą narzekać, że nie ma w co grać i PSP to najbiedniejsza z konsol. Odpowiedz Link Zgłoś
suomasuoma Re: LittleBIGPlanet na PSP bez multi 20.08.09, 23:47 Najbiedniejsza pod względem software'u to jest Wii. PSP jest dopiero na drugim miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: LittleBIGPlanet na PSP bez multi 21.08.09, 08:54 Tak, a dlaczego niby taka biedna? Domyślam się, że nawet nie potrafisz podać sensownego argumentu, bo piszesz tylko żeby pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
suomasuoma Re: LittleBIGPlanet na PSP bez multi 21.08.09, 21:42 Ty tylko udajesz czy naprawdę jesteś taki głupi ? Co za fragles... Odpowiedz Link Zgłoś