funkcjonariusz_angua 20.08.09, 19:03 W końcu nadszedł ten dzień! Zakończyłam questa ze szpinakiem Trochę to trwało bo w międzyczasie go sprzedawałam, no i wszystko siałam sama, ale już po wszystkim Teraz tylko muszę opchnąć komuś fontannę:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karlakarla Re: Skończyłam!!!! 20.08.09, 19:08 Gratulacje Ja głupia wcześniej pozbywałam się szpinaku bo miałam go straaasznie dużo a teraz zostało mi 600 szt i od nowa trzeba siać Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: Skończyłam!!!! 20.08.09, 19:13 Ja też się go sporo pozbylam w trakcie robienia questa, bo akurat był okres, że na targu był droższy niż na farmie Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Skończyłam!!!! 22.08.09, 10:23 ale Ci dobrze... ja właśnie mozolnie go zbieram, w międzyczasie sprzedając po trochu kupcom, siejąc inne roślinki itp. ale w końcu i ja dopnę swego hm, trzeba by zacząć zbierać roślinki do następnego... Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Skończyłam!!!! 22.08.09, 17:26 ja mam metodę, ze czekajac na q-ta sieję do niego. Teraz spoxniłam sie z czosnkiem- q-st juz wpadł a ja mam kilka godzin do reszty zbioru (2010) Wiem, ze powinnam ciulać do drugiego ogrodu, ale te zadania jakoś uzależniają. Odpowiedz Link Zgłoś
esofik Re: Skończyłam!!!! 22.08.09, 19:39 właśnie skończyłam zczosnkiem i czekam na następne zadanie Odpowiedz Link Zgłoś