pips3 21.08.09, 01:48 Gra dla tych co lubią muzykę tego typu, ja zostaje przy rocku i metalu czyli przy GH. A za tą cenę wolałbym gitare logitecha kupić lub full zestaw z world tour. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werty101 Re: Pierwsze wrażenia: DJ Hero 21.08.09, 02:01 Tak konkretnie to jaka ta cena w Polsce będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
robin113 Re: Pierwsze wrażenia: DJ Hero 21.08.09, 07:23 Możesz zobaczyć proponowane ceny w dolarach i przełożyć a polskie bo wielkiej różnicy chyba nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
suomasuoma Re: Pierwsze wrażenia: DJ Hero 21.08.09, 07:45 Kolejny muzyczny syf. ŻAL. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Pierwsze wrażenia: DJ Hero 21.08.09, 09:21 Kupiłbym to ale w domu stoją prawdziwe Stantony Str8-150 plus Rane TTm-57 Sl z Serato na pokładzie więc sobie chyba odpuszczę Nie omieszkam natomiast sprawdzić tego w praniu na jakiś pokazach. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
screwbalski Re: Pierwsze wrażenia: DJ Hero 21.08.09, 12:09 Raczej też nie zanosi się, żebym zamienił technicsy na tą zabawkę, ale właśnie - czy autor miał kiedyś styczność z najlepszymi dekami (sory mi-go, stanton to tylko kolejna podróbka) i może je porównać z tym hirołem? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
tap-chan Re: Pierwsze wrażenia: DJ Hero 21.08.09, 23:12 screwbalski, a jakie są najlepsze? Grałem na dekach Technicsa (MKII-2000? nie pamiętam symboli) i cdjach Denona jakichś topowych i Pioneerach. To chyba dość dobry sprzęt. Mikserów zupełnie nie pamiętam, jakieś topowe modele Behringera na pewno miałem w rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
screwbalski Re: Pierwsze wrażenia: DJ Hero 24.08.09, 15:25 Mówiłem oczywiście o technicsach. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś