tom-s1 21.08.09, 11:33 czekam,czekam,czekam ... najpirw uncharted2 , a po 20 dniach CoD:MW2 ... do końca roku multi mam juz zaplanowany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonyboy Re: Pierwsze wrażenia: Uncharted 2 21.08.09, 11:51 "takie wrażenie można odnieść oglądając pana przechodzącego demo" to nawet nie grałeś? Wstydziłeś się?;P Odpowiedz Link Zgłoś
filofun Re: Pierwsze wrażenia: Uncharted 2 21.08.09, 12:10 10-12 godzin ? To będzie jakieś 8-10 Zelda TP zajęła mi 78 godzin, Zelda OoT ok. 90, a FF VIII ponad 120. To se ne vrati. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Pierwsze wrażenia: Uncharted 2 21.08.09, 12:28 Miodek, miodek, miodek W to po prostu trzeba zagrać. Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Pierwsze wrażenia: Uncharted 2 21.08.09, 12:34 @filofun- Porównywać czas gry z ff (w której 90h poszło na pakowanie postaci)? Tu masz 10h ekszyn ekszyn ekszyn. Jak się skupisz na dodatkowych pierdułkach, typu trophies, też będziesz grał miesiąc. O multi nie ma co wspominać, na pewno wiele osób spędzi w nim więcej czasu, niż ty w obu Zeldach razem wziętych :p Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.iwan Re: Pierwsze wrażenia: Uncharted 2 21.08.09, 12:36 @fiofun "Zelda TP zajęła mi 78 godzin, Zelda OoT ok. 90, a FF VIII ponad 120. To se ne vrati." Bo chodzi o to, że jak już kupisz grę, to masz potem jak najszybciej kupć następną albo w najgorszym wypadku dodatek. Producent zarabia tylko w momencie zakupu. Kiedy grasz kaska nie leci, więc trzeba ten, właściwie zbędny, etap skrócić do minimum. Odpowiedz Link Zgłoś
el.kocyk Re: Pierwsze wrażenia: Uncharted 2 21.08.09, 12:55 czarny.iwan - nie zarabia a wrecz traci, np przez utrzymywanie serwerow do multi...dlatego co jakis czas kilka mapek do multi w formie DLC za 5 euraczy i juz sie kaska zwraca... Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Pierwsze wrażenia: Uncharted 2 21.08.09, 13:08 Z takimi herezjami jeszcze się nie spotkałem;] Czyli niedługo doczekamy się gier, które po ukończeniu zostają porysowane lub przepalone przez laser. W końcu jeśli ktoś odpali new game, producent automatycznie traci ;] Hmmm czyli już wiem że autorzy celowo skracają fabułę, pewnie musieli wyciąć wiele smaczków Ehehe Odpowiedz Link Zgłoś
werty101 Re: Pierwsze wrażenia: Uncharted 2 21.08.09, 14:13 @saqurado Albo gra daje ci limit 5 godzin w którym musisz ją skończyć. Jeśli po przekroczeniu tego czasu ci się to nie uda, płyta z grą ulega rozkładowi jednak możesz zachować swoje savy w razie jakbyś chciał kupić następny egzemplarz gry żeby ją koniecznie skończyć,a nie zaczynać od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
darthstan Re: Pierwsze wrażenia: Uncharted 2 21.08.09, 14:18 Mając PS3 nie wypada nie kupić tej gry! Odpowiedz Link Zgłoś
c00kiemonstah Re: Pierwsze wrażenia: Uncharted 2 21.08.09, 16:53 a mnie zadnych zagadek nie brakowalo. jedynka byla dla mnie swietna gra akcji i dwojke chce widziec taka sama, a nie lizac sciany w poszukiwaniu kawalka skaly w ksztalcie gwiazdy dawida bo bez niej nie otworze drzwi, bleh to ze sa jakies proste zagadi to tylko zyczliwosc tworcow ktorzy odrobine urozmaicili gameplay, i tyle. nie ma sensu oczekiwac od gry czegos innego niz jest. to nie TR. i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
dunhill_oceano Re: Pierwsze wrażenia: Uncharted 2 22.08.09, 14:11 zagadki są bardzo fajne, ale przy pierwszym, może drugim przejściu. kiedy przechodzi się grę 7, 8 raz wtedy zagadki te zaczynają być trochę irytujące. wiesz już dokładnie co masz zrobić i tylko odciąga cię to od akcji, która dla odmiany zawsze jest jakimś wyzwaniem. Odpowiedz Link Zgłoś