mi-go 21.08.09, 12:54 Będzie na ps3? W psx extreme pisali, że tak. Szkoda, że do trybu 3d trzeba będzie mieć raczej nie tani telewizor. Gra wygląda przepięknie. Ciekawe czy te fragmenty rozgrywki pochodzą z pc czy konsoli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chips_bekonowy Trailer: Avatar 21.08.09, 12:54 No nie wiem. Specjalnie ściągnąłem to w 1080p na PS3 i gra wygląda... paskudnie! Piksele i ząbki chcą człowiekowi wyjeść oczy. Ta druga lokacja w trailerze wygląda jakby była zrobiona w 540p i podbita do 1080p. Zamazane, olbrzymie piksele. No nie podoba mi się ta gra zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous2 Re: Trailer: Avatar 21.08.09, 12:58 kolejna gra walcz walcz walcz i skończ Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Trailer: Avatar 21.08.09, 12:59 Ja bardziej bazuje na screenach, które widziałem we wspomnianym piśmie i tam wyglądało to obłędnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gregmcrazy Re: Trailer: Avatar 21.08.09, 13:44 Było pięknie dopóki około 1 minuty nie wyskoczył jakiś mech/robot. Ja podziękuję. @mi-go Prawdopodobnie gra wymaga zbyt małej mocy obliczeniowej i PS3 by się tylko marnowała - dlatego w tagach jest tylko x360 Odpowiedz Link Zgłoś