Dodaj do ulubionych

Premierowy zwiastun Batman: Arkham Asylum

24.08.09, 21:12
Mi się gierka podoba niesamowicie - ale premiera jest totalnie do du.. bo we wrześniu trzeba wydać kasę na Dirta 2 i Uncharted 2 uncertain
Obserwuj wątek
    • xbox-maniak Re: Premierowy zwiastun Batman: Arkham Asylum 24.08.09, 21:17
      Mnie gierka ciekawi ale nie na tyle żeby wydać teraz kaskę. Odkładam Batmana na listę 'kupić za jakiś czas'. Priorytetet dla mnie jest Halo 3 ODST i później Forza 3.
    • johnnyj33 Re: Premierowy zwiastun Batman: Arkham Asylum 24.08.09, 21:22
      To kiedy wychodzi Uncharted 2?
    • trfan Re: Premierowy zwiastun Batman: Arkham Asylum 24.08.09, 21:26
      Zamówiłem już gierkę na x-a 360 w pre-order w sklepie cenegi. czy wam tez pisze, ze przyjęto zamówienie do realizacji? big_grin czyli najpozniej w premiere chyba wysla, a licze, ze nawet dzien przed premiera, zeby doszla na czas.
    • chips_bekonowy Re: Premierowy zwiastun Batman: Arkham Asylum 24.08.09, 21:28
      A jakże, że czekam. Byle do poniedziałkowtorku wink
    • kriegaffe Re: Premierowy zwiastun Batman: Arkham Asylum 24.08.09, 21:37
      Gra jest konkret. Tegoroczny Bioshock jeśli chodzi o poziom, całokształt i jakość. Klimat po prostu ciśnie w glebę.
      Zupełnie nie dziwi mnie średnia 91% na Metacritic.
    • hqpoznan Re: Premierowy zwiastun Batman: Arkham Asylum 24.08.09, 21:56
      Zaufajcie mi!! Ta gra to naprawde HIT lata. Klimat, dubbing aktorow, Fizyka i GRAFIKA!! Gra jest naprawde dluga gram na normalu 3 godziny a mam 20% gry a po pijaku gra sie swietnie big_grin
    • hellghan Re: Premierowy zwiastun Batman: Arkham Asylum 24.08.09, 21:57
      uncharted 2 dopiero w październiku. Ja mam w planach na 100% - Uncharted2, Mw2, Ac2, Gt5, Tekken 6 i Dragon Age skąd wziąć kasę na Batmanasmile
    • luk4sho-pgr Re: Premierowy zwiastun Batman: Arkham Asylum 24.08.09, 22:11
      hqpoznan nie obciazasz za bardzo lacza takim pobieraniem z torrentow?tongue_out
    • adamus7856 Re: Premierowy zwiastun Batman: Arkham Asylum 24.08.09, 23:12
      Prawda jest taka ze gdyby ta gra miala premiere w Lipcu to sprzedalaby sie duzo lepiej niz teraz bo w tamtym miesiacu nie miala absolutnie zadnej konkurencji
    • kriegaffe Re: Premierowy zwiastun Batman: Arkham Asylum 24.08.09, 23:42
      Prawda jest taka, że i tak zarobią więcej niż producenci innych wielkich "hiciorów" w tym roku.
    • crinos_pl Re: Premierowy zwiastun Batman: Arkham Asylum 25.08.09, 00:41
      A mnie dziwi jak to możliwe, że nikomu nie przeszkadza absurdalna ilość skryptów, na które w grze napotykamy się co chwilę? Demko fajne, rozgrywka bardzo mi się podoba, ale przeraża mnie zabijanie kreatywności gracza poprzez nagromadzenie skryptów. Ominę jakiś dialog - nie przejdę dalej. Nie pogadam przez radio - nie wskoczę na gargulca pod sufitem. Przecież gracz jest za głupi na to, żeby samemu wpaść na jakiś pomysł! Trzeba go na siłę uszczęśliwić predefiniowanymi scenkami, które poprowadzą go za rękę.

Ilość skryptów zmniejsza moją ogólną ocenę o jakieś 20%. W sumie dałbym Batmanowi jakieś 70-75%. Znaczy się - do kupienia jak używki na allegro spadną do 80-90zł...
    • hqpoznan Re: Premierowy zwiastun Batman: Arkham Asylum 25.08.09, 01:27
      luk4sho-pgr co prawda lacze bylo obciazone ale warto bylo ;P ;]
    • muzi80 Re: Premierowy zwiastun Batman: Arkham Asylum 25.08.09, 01:43
      co za recenzje ten tytuł otrzymuje! wersja PC i 360 kontroler :]
    • zero3 Re: Premierowy zwiastun Batman: Arkham Asylum 28.08.09, 05:26
      nie bedzie napisow, szkoda sad ale i tak spiesze kupic smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka