Dodaj do ulubionych

O muzyce w WET

28.08.09, 12:57
moim - bardzo fajny - a muzyka to juz zajebista devil
Obserwuj wątek
    • marcin-ka Re: O muzyce w WET 28.08.09, 13:04
      Moim zdaniem jest mocno średni. W szczególności nie podobają mi się nachalne filtry nakładane na obraz oraz kulejąca animacja postaci.
    • nuno25 Re: O muzyce w WET 28.08.09, 13:06
      Lepiej chyba zainwestować w batmana niż w wet...ale pożyjemy zobaczymy po recenzjach.
    • toread Re: O muzyce w WET 28.08.09, 13:23
      nuno25: Kupuj Batmana, to naprawdę świetna pozycja.
    • giulypl Re: O muzyce w WET 28.08.09, 13:45
      Mi się gra dosyć spodobała po zagraniu w demko. Niby grafika dosyć słaba ale klimacik bardzo przyjemny i myślę, że gra sprawdzi się jako taki lekki "odstresowywacz".
    • glupota_mnie_drazni Re: O muzyce w WET 28.08.09, 13:48
      graficznie nie mam nic grze do zarzucenia. pod wzgledem gameplayu natomiast - tragedia. jak bede chcial pograc w fajna rzeznie na torach, to wlacze raczej No More Heroes. bo WET to taka rzeznia na torach, ktora udaje, ze nia nie jest. eksperyment wykonany, lecz kompletnie nieudany.
    • katanka_pl Re: O muzyce w WET 28.08.09, 14:39
      Muzyka w tej grze jest świetna, dodatkowo podoba mi się bardzo charakterystyczna bohaterka. Natomiast rozgrywka, grafika, animacja ... wołają o pomstę do nieba sad IMO kaszana!
    • rorkdcr Re: O muzyce w WET 28.08.09, 15:15
      wszystko w tej grze jest fajne, poza gameplayem mam wrażenie.
    • nuno25 Re: O muzyce w WET 28.08.09, 15:30
      toread@ przekonałem sie do batmana;] i kupie w next tygodniu...nie ma to tamto hehe
    • double.r Re: O muzyce w WET 28.08.09, 17:12
      To co mi się w demie podobało, to główna bohaterka, Eliza Dushku rzucająca "fuckami" i pomysł na grę... a przekreśliło radochę z gry, jej wykonanie (grafika i ten napieprzający jak odswiezanie w monitorze CRT - filtr)

Muzyka spoko... Tarantino's-Movies-Style
    • genkamyk Re: O muzyce w WET 28.08.09, 18:45
      no wlasnie, fajne fucki, fajna muza ale mam tyle zaleglych tytulow ze średniaki raczej sobie odpuszczę
    • czezare_pl Re: O muzyce w WET 28.08.09, 18:52
      Zauwazylem, moze nie w tym akurat topicu pewna prawidlowosc odnosnie tej gry. Zaden z tych, ktorym sie ona podoba nie chca jej nabyc w dniu premiery, a kiedys tam, niewiadomo kiedy - w domysle ...wtedy, kiedy stanieje nawet do 40 zl. Wyczuwam tu pewna, swego rodzaju hipokryzje;-P
    • marrond Re: O muzyce w WET 28.08.09, 21:53
      Widzisz, bo gra tragiczna nie jest - zapowiada się fajnie, ale nie na hit. Jak to ujęli w forumogadce - film klasy B. A w tym roku i na początku nastepnego wychodzi takie zatrzęsienie hitów z prawdziwego zdarzenia, że powiedzmy sobie szczerze - kto wyda 150zł na WET, podczas gdy może wydać 180zł na Batmana? Gra miała by szanse, gdyby wyszła podczas sezonu ogórkowego (również się z forumogadką zgadzam).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka