kbrs 28.08.09, 12:57 moim - bardzo fajny - a muzyka to juz zajebista Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin-ka Re: O muzyce w WET 28.08.09, 13:04 Moim zdaniem jest mocno średni. W szczególności nie podobają mi się nachalne filtry nakładane na obraz oraz kulejąca animacja postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
nuno25 Re: O muzyce w WET 28.08.09, 13:06 Lepiej chyba zainwestować w batmana niż w wet...ale pożyjemy zobaczymy po recenzjach. Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: O muzyce w WET 28.08.09, 13:23 nuno25: Kupuj Batmana, to naprawdę świetna pozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
giulypl Re: O muzyce w WET 28.08.09, 13:45 Mi się gra dosyć spodobała po zagraniu w demko. Niby grafika dosyć słaba ale klimacik bardzo przyjemny i myślę, że gra sprawdzi się jako taki lekki "odstresowywacz". Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: O muzyce w WET 28.08.09, 13:48 graficznie nie mam nic grze do zarzucenia. pod wzgledem gameplayu natomiast - tragedia. jak bede chcial pograc w fajna rzeznie na torach, to wlacze raczej No More Heroes. bo WET to taka rzeznia na torach, ktora udaje, ze nia nie jest. eksperyment wykonany, lecz kompletnie nieudany. Odpowiedz Link Zgłoś
katanka_pl Re: O muzyce w WET 28.08.09, 14:39 Muzyka w tej grze jest świetna, dodatkowo podoba mi się bardzo charakterystyczna bohaterka. Natomiast rozgrywka, grafika, animacja ... wołają o pomstę do nieba IMO kaszana! Odpowiedz Link Zgłoś
rorkdcr Re: O muzyce w WET 28.08.09, 15:15 wszystko w tej grze jest fajne, poza gameplayem mam wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
nuno25 Re: O muzyce w WET 28.08.09, 15:30 toread@ przekonałem sie do batmana;] i kupie w next tygodniu...nie ma to tamto hehe Odpowiedz Link Zgłoś
double.r Re: O muzyce w WET 28.08.09, 17:12 To co mi się w demie podobało, to główna bohaterka, Eliza Dushku rzucająca "fuckami" i pomysł na grę... a przekreśliło radochę z gry, jej wykonanie (grafika i ten napieprzający jak odswiezanie w monitorze CRT - filtr) Muzyka spoko... Tarantino's-Movies-Style Odpowiedz Link Zgłoś
genkamyk Re: O muzyce w WET 28.08.09, 18:45 no wlasnie, fajne fucki, fajna muza ale mam tyle zaleglych tytulow ze średniaki raczej sobie odpuszczę Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: O muzyce w WET 28.08.09, 18:52 Zauwazylem, moze nie w tym akurat topicu pewna prawidlowosc odnosnie tej gry. Zaden z tych, ktorym sie ona podoba nie chca jej nabyc w dniu premiery, a kiedys tam, niewiadomo kiedy - w domysle ...wtedy, kiedy stanieje nawet do 40 zl. Wyczuwam tu pewna, swego rodzaju hipokryzje;-P Odpowiedz Link Zgłoś
marrond Re: O muzyce w WET 28.08.09, 21:53 Widzisz, bo gra tragiczna nie jest - zapowiada się fajnie, ale nie na hit. Jak to ujęli w forumogadce - film klasy B. A w tym roku i na początku nastepnego wychodzi takie zatrzęsienie hitów z prawdziwego zdarzenia, że powiedzmy sobie szczerze - kto wyda 150zł na WET, podczas gdy może wydać 180zł na Batmana? Gra miała by szanse, gdyby wyszła podczas sezonu ogórkowego (również się z forumogadką zgadzam). Odpowiedz Link Zgłoś