Dodaj do ulubionych

Forza 3 już na ukończeniu

• martin1841 Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 02:43
      @ugubugi
      I co z tego. Ale nie na ps3. To exclusiv MS. Sony ma ps2, psp, ps3, pspGo itp. Microsoft ma x360 i pc.
    • martin1841 Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 02:46
      @sormo
      Tak nie zostaly ale Epic powiedzialo że będzie trzecia część tylko narazie nad nią nie pracują. Lecz trójka jest tak samo pewna jak to że za pare godzin wzejdzie słońce.
    • basior1982 Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 02:50
      Zgadzam się z seruchem,a Ty martin nie przesadzaj ps3 też ma inne gry np. last guardian,agent,ff 13vs,rachet,qt i uwierz mi na te gry też czeka duża grupa ludzi,która twierdzi,że tego jest więcej i lepiej
    • edwslo Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 03:41
      Patrzac na te preordery z VGChartz to moze sie wydawac, ze 13 miejsce to wysoko, ale patrzac na ilosc to zaledwie 57 tysiecy. Porownajmy to z Demon's Souls - 44 tysiace i Uncharted 2 - prawie 50 tysiecy - a to sa dane z USA, gdzie xbox ma duza przewage nad ps3.
    • nuno25 Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 09:16
      Lubie polygamie ale krew mnie zalewa jak czasem czytam wypowiedzi co po nie których...wyjdzie taki jeden i zacznie nazywac posiadaczy xklockow debilami...ludzie zastanowcie sie co piszecie...myślenie nie boli!!!! tak jak sivkins napisał - kupcie obie konsole...zobaczycie ze lepiej sie poczujecie...
    • kawendish Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 09:18
      O czym właściwie był news, bo już zapomniałem?
    • szczurekpb Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 09:42
      To jest zabawne... News o FORZA 3, a tylko kilka komentarzy dotyczy tej gry...
    • jurget Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 09:46
      Mam nadzieję, że dodadzą warunki pogodowe, bo poza tym to dwójeczce niewiele brakowało. No może jeszcze więcej tras by się przydało miejskich na wzór Forzy 1.
    • inneloginyjuzzajete Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 09:57
      @ugubugi
      "conviction nie jest ekskluziwem bo jest na pc ..."

jest to ex. MS'u na PC zagrasz tylko dzieki games for windows, twoim tokiem myslenia LBP, czy MS nie sa markami ex. na PS3 bo zagram w nie na PSP, podobnie jak ratchet, wipeout itp. Nie widze nic dziwnego w tym, ze MS wspiera swoja 2-ga platforme jaka jest Windows, z premiera Windows7 i DX11 moze byc jeszcze wiecej takich gier.
    • irneriusz Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 10:13
      Ja gram na pc, bo lubie i mam (tak jak chyba wiekszosc osob tu obecnych) i jesli gierka spelnia wymagania sprzetowe, to czemu mialbym nie grac, bo na PC? Chyba ktos jest zalosnym fanbojem tutaj. Co do PSP, nie mam, wiec nie moge zagrac, a le z tego co wiem to gry na te konsole sa krojone (lpb bez multi), wiec nie porownywalbym tej sytuacji calkowicie do relacji X --->PC. Ciekawy argument ja nie gram na PC, wiec ci co maja dobrego pleja tez nie maja grac na PC. hehe. Po co mi X, jak mam na PC, te 2 gry, ktore mnie interesuja i nie wyjda jakos przezyjetongue_out
    • akira23 Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 10:16
      @sormo
      "Halo 3 jako fps, jedyny ekskluzywny!"
      Braki w wiedzy Perfect Dark Zero to niby co...
    • brutetzki Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 10:48
      @irneriusz
      I jeśli dorzucisz do tego obsługę xbox kontrolera to masz prawie xboxawink
    • trfan Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 11:36
      crapami bym nie nazywal wszystkoch exclusivów, bo crackdown, forza, alan wake(obstawiam), fable II i III, gears of war I i II i halo(seria).
      ale ps3 ma lepiej: uncharted, heavy rain, little big planet, gt5, gow3, infamous. ogolnie sony stawia na gry kacji co dla mnie jest o niebo lepsze, bo nie lubie fps, wiec mnie z x-a interesuje tylko crackdown, alan i splinter cell(to nie ex do końca, ale zauważmy, że ostatnio mówi się tylko o wersji na x-a, tak samo było z alanem zanim powiedzieli, że to ex). mam zamiar kupic ps3 w tym roku, jesli znajdzie sie kasa. byc moze juz w pazdzierniku z uncharted 2 zaraz. smile
    • michal999-live Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 11:38
      PS3 ma nudne i bezsensowne gry, a do tego nie idzie grać bo kontroler na to nie pozwala.
    • trfan Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 11:45
      michal, a jakie masz lepsze gry na xboxie? jesli lubisz fps'y to masz kilzzone i mase multi... w tym gatunku ex'y wcale nie sa tak wazne chyba. a jesli gry akcji to co? crackdown i alan z splinterem(ktorych nie ma) pobija wedlug ciebie uncharted, infamous, heavy rain, little bg planet(to w ogole jedyna gra tego gatunku na konsolach, ktora jest tak swietna)? nazbieraj sobie na ps3 i kup, a potem oceniaj. ja ps3 nie mam i moge go nigdy nie miec(mam nadziej jednak, ze bede mial) a i tak uwazam ze ps3 ma lepsze gry.
    • ale_baniav2 Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 11:52
      Samochody w FM3 skladaja sie od 80000 do 100000 polygonów chyba a GT5 ma od 1000000 do 9000000 suspicious Buahahahahahahahahh
    • hidden_pl Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 11:52
      Nauczcie się najpierw pisać...
    • kac309 Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 11:53
      Ludzie co was obchodzi jaki ex gdzie, w co kto i po co. Grajacie w to na co macie ochote i dajcie zyc innym.
    • brutetzki Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 11:53
      Do wszystkich gier za wyjątkiem wyścigowych przyznaję pierwszeństwo DS3. Poza tym szybciej się męczą nadgarstki na padzie xboxa jeśli grasz w pozycji leżącej. Przynajmniej ja tak mam.
    • franekk7 Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 11:54
      @Michal: Tak, dobrze... mama kupi kredki. Jutro Ciebie już nie zobaczymy tu o tej godzinie. DS3 jest lepszy niż ten 'pad' ale to tylko moje osobiste zdanie. Swoje zachowaj dla Siebie.
      Ps3 będzie miało teraz takie gry na które bardzo duża baza użytkowników czeka ;]. Dużo gier z PS3 doczeka się kontynuacji (Uncharted 2, Ratchet). Dużo gier z Ps2 jest teraz 'pierwszy raz na ps3' (GoW3, GT5, Heavy Rain) i Wychodzi dużo 'nowych' gier ala MAG, EyePet.
      Mnie zawsze śmieszy... że jak pisze się o exach, to użytkownicy xboxa wypisują wszyskie jakie wyszły na ich konsole ^^. A większośc z nich to gry pokroju 60% na GOLu... same crapy, eh...
    • kistler Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 12:00
      franekk7 - Może nie crapy. Ale IMO jednak jak coś wychodzi na X360 i PC to już ekskluzywny tytuł nie jest.

Gdyby PC należał w całości do M$ do by wydał TLaD na PC, a tego nie zrobił czemu? Dlatego jeśli coś wychodzi na jakąś konsole i PC to już ex nie jest.

Co innego jeśli na przykład LBP wyjdzie na PS3 i PSP. Obie należą do Sony.
    • rastaman321 Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 12:02
      @michal999-live

"PS3 ma nudne i bezsensowne gry, a do tego nie idzie grać bo kontroler na to nie pozwala."

Tiaa, a świstak zawija je w te sreberka...
    • kauczuchowski Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 12:02
      franekk7 - nie wiem czemu w twoim mniemaniu Heavy Rain to gra z PS2 - zaznaczam iż żadnych powiązań z Farentheitem nie ma.
    • scott_the_ciota Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 12:03
      kistler troche ci to nie wyszlo bo windows i x360 naleza do microsoftu tak samo jak ps3 i psp do sony, wiec przestan wypisac bzdury.
    • ale_baniav2 Re: Forza 3 już na ukończeniu 31.08.09, 12:05
      GT5 składają się z 5 polygonów w Forzie 3 z 90000000000 polygonów Hahahah big_grin

Nikt nie potrafi pisac na luuzie? Czy sie tylko spinać na widok Tematu Forza 3 / GT5

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka