Dodaj do ulubionych

Męczący fenomen Modern Warfare 2

• griveus Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 31.08.09, 19:53
      Ale leon691 czy nie o to w Modern Warfare chodziło? To właśnie ta rozgrywka pełna akcji, a nie masowego zabijania praktycznie bez celu sprawiła tą część tak niesamowitą. Podczas gdy grałem w MW czułem, że chcę dowiedzieć co się dalej stanie i to mnie odrazu popychało z myślą "a jeszcze jedna misja" co prawda przez to przeszedlem całą grę w kilka dni ale za to grało mi się miodnie.
      Pozatym mówisz: "wchodzimy pyk, pyk wszyscy umarli, ja nawet przeładować nie musiałem" wychodzi więc na to, że grałeś na dosyć niskim poziomie trudności.
    • lightcik Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 31.08.09, 20:21
      SIE MA!ZAPROPONUJCIE MI JAKIES FAJNE STRZELANKI NA MIARE CALL OF DUTY,NAJLEPIEJ JESZCZE JAK BY BYLY FANTASTYCZNE!DZIEKI:}
    • Gość: lolo Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 IP: *.220.50.84.dyn.estpak.ee 31.08.09, 21:26
      NIEWIEMYOCOCICHODZI!
    • Gość: Gość Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 IP: *.chello.pl 31.08.09, 21:34
      A mnie ta gra wogóle nie interesuje. Wsztscy się tak podniecają "oh, ah, będzie MW 2", wszędzie o tmy piszą, aż się niedobrze robi i naprawdę, odechciewa się grać.
    • Gość: stefan Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 IP: *.pools.arcor-ip.net 31.08.09, 22:54
      Jedyna gra na ktora czekam to Red Orchestra HoS, a jak na razie pykam w Darkest Hours. No moze w OF2 pykne jeszcze, bo Arma2 taka jakas nijaka w singlu.
    • Gość: slawek73 Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 08:06
      a ja własnie gram w CoD z odcinka "bijemy Japońców", oraz w miedzyczasie pykam w MoH airborne. Wolę te drugowojenne klimaty jednak. a jak mama ochotę ślepia nacieszyc grafą odpalam sobie crysis.
      ten cały szum z modern warfare trochę mnie smieszy,bo szczerze mówiąc bardziej mi sie delta force podobała wink
      a generalnie czekam na risen i dragon age
      pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka