Dodaj do ulubionych

Męczący fenomen Modern Warfare 2

31.08.09, 13:51
heh no własnie , ale to nie jest kwestia tylko cod mw2, zobaczcie co sie dzieje ostatnio w branzy, relacje z prezentacji trailera,gameplaya, pudełka, screenshotów, UI, zapowiedzi terminu wydania, zapowiedzi zapowiedzi terminu i inne bzdury. Tak sie teraz buduje reklame a my sie w todajemy wciągać. Rozumiem kiedy wyszła gra, jest wyśmienita i żyje własnymżyciem dzieki fanom, ale nie kiedy nie ma jej na rynku a jedyne co wiemy o niej to czcze przechwałki i wyretuszowane reklamówki.
Obserwuj wątek
    • liske Męczący fenomen Modern Warfare 2 31.08.09, 13:52
      Co to za bełkot? Czy autor choć raz przeczytał to co napisał?
    • radek.zaleski Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 31.08.09, 14:03
      lol
    • 13allach Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 31.08.09, 14:03
      Spore tak samo nadmuchane marketingowo i co gorsze się nabrałem na tego GNIOTA.
    • anarchius Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 31.08.09, 14:05
      Ta gra będzie taka sama jak pierwsza część, nic niezwykłego, parę usprawnie. Do tego tak mało snajperek...
    • Gość: Igiss Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 14:05
      Wiem ze tej gry nawet nie sciagne bo mi sie nie bedzie chcialo. Gra soba nie reprezntuje seria, tylko powielanie pierwszej czesci MW. Takimi grami moga walczyc z piractwem bo nikomu takiego gowinka sie sciagac nie chce wola zaoszczedzic na pradzie.... smile
    • dj_sasek Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 31.08.09, 14:06
      Jeszcze trochę i nie będę musiał gry przechodzić, bo będą ją całą znał, zanim wyjdzie na rynek...
    • Gość: Igiss Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 14:07
      hahahaha tez tego nawet nie sciagne. Gra nie zasluguje na miano sciagniecia a co dopiero kupna big_grinbig_grinbig_grin
    • Gość: DMG Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 IP: 212.180.146.* 31.08.09, 14:07
      Niech zgadnę - biliście rekord na jak najszybsze napisanie "newsa" i zabrakło oczywiście czasu by jego treść była zrozumiała dla czytelników, a poruszone w nim wątki jakkolwiek związane ze sobą (poza występowaniem naprzemiennie w kolejnych zdaniach)...
    • Gość: lololol Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 IP: *.pia.abpl.pl 31.08.09, 14:12
      Ta gra to będzie kosmos na Ziemi.
    • bosman_plama Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 31.08.09, 14:13
      Normalna polityka. Kiedy miało wyjść CoJ2 nie było dnia, żeby GC nie zamieścił choćby zdania o tym, jaka to cudowna gra. Prawdę mówiąc bardziej mnie to irytowało niż podobne numery z CoD:MW2
    • Gość: plum Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 14:16
      A ja na grę nie czekam, o ile w singla bym sobie pyknął, to do multi raczej się nie przekonam z tego co na filmikach widziałem, póki co wolę darmowe AA, a kasę lepiej przeznaczyć na OF2.
    • Gość: khan Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 IP: *.nba.ie 31.08.09, 14:18
      kolejna gra ze wpolczesnym polem walki. odgrzewany kotlet i nudy
    • Gość: vAHeR Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 IP: 217.96.58.* 31.08.09, 14:39
      Ja na grę czekam, po jedynce nabrałem ochoty na dwójkę, ale obawiam się, że twórcy mogą zrobić przerost formy nad treścią .W jedynce jest to świetnie wyważone, a tutaj na gameplayach, (zwłaszcza w multi) tego mi brakuje uncertain
    • griveus Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 31.08.09, 14:44
      Nie rozumiem po co ten "news", praktycznie nic z niego nie wynika i ani on ciekawy ani praktyczny.
    • Gość: tea Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 IP: *.chello.pl 31.08.09, 14:53
      Ale news jest pełen racji,już dużo wydawców gier przełożyło swoje premiery z powodu że w tym miesiącu jest premiera MW2,to jest głupie,za dużo gier z tego powodu zostało przełożonych.
    • Gość: blazkovic Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 15:13
      Do MW 2 podchodze radziecka metoda: 'pozyjemy, zobaczymy'.
      Ale to prawda ze w obliczu, doslownie - posuchy na dobre fps-y, kontynuacja 5-godzinnej zaskryptowanej do bolu strzelanki staje sie tematem nr 1 dla graczy. To tylko swiadczy o poziomie dzisiejszych gier.

Ludzie, do ciezkiej cholerci tongue_out. To jest 6 (!!!) czesc serii a oczekujecie tego jak zbawienia branzy, przelomu, szoku, na miare Unreal'a, Quake'a, Far Cry'ja czy Half-Life'a. Juz teraz spece od PR i marketingowcy z Infinity Ward i Activision biora premie od przelozonych ;D.

To bedzie po prostu ulepszony CoD 4. Spodobaly (i sprzedaly) sie realia wspolczesne? To dajemy to samo 2 raz, proste? Nosny znany tytul, machina marketingowa i ogolny zamet zrodlem sukcesu. Przeciez od lat Activision tak robi i zawsze zarobi ;D.
    • hezron Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 31.08.09, 15:20
      Paweł trochę namieszał, ale przekaz generlanie jest jasny

I zgadzam się w 100%!

Gierka fajna, ale zapewne przejście jej zajmie góra 3 wieczory a robią z tego Władcę Pierścieni wśród gier...
    • griveus Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 31.08.09, 15:22
      Tak to fakt, ale czego się spodziewacie? Ze infinity i activision nagle staną się wyrozumiali wobec swojej konkurencji i dadzą im pole do popisu? Takie są prawa rynku growego, żeby coś się przebiło to musi być albo oryginalne albo być sequelem klasyka.
    • Gość: jiko Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 IP: *.pia.abpl.pl 31.08.09, 15:28
      Nie rozumiem, czemu piszecie taki rzeczy jak:

"Gierka fajna, ale zapewne przejście jej zajmie góra 3 wieczory a robią z tego Władcę Pierścieni wśród gier..."

Przeciez to MP zrobi z niej Króla, a nie SP, który jest tylko dodatkiem.
    • Gość: Gościu Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.09, 16:20
      khan:
      ''kolejna gra ze wpolczesnym polem walki. odgrzewany kotlet i nudy''
      Moim zdaniem to druga wojna światowa to jeszcze gorsze.
      Nie dość że odgrzewany to jeszcze spalony.
    • leon691 Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 31.08.09, 17:44
      Tyle że wymiana ognia przy uzyciu broni z czasów 2WW jest o wiele fajniejsza(ciekawsza) niz w MW przy uzyciu współczesnej. Ogólne duzo fajniej grało mi sie w singla w poprzednie części COD. W MW walki były takie bezpłciowe, wchodzimy pyk, pyk wszyscy umarli, ja nawet przeładować nie musiałem. Czasem ferajna się pchała i dobiegałem jak juz było po pyk, pyk (bo boty się rozochociły). Misje zbyt oskryptowane, całość zbyt filmowa moim zdaniem. Ogólnie cieszę się z nadchodzącego MW2 ale szału nie bedzie, bardziej czekam na inne gry (risen, forza3, nawet RE 5 na PC).
    • Gość: @jiko Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 IP: *.broker.com.pl 31.08.09, 17:48
      ja multi też przeszedłem w 3 wieczory
    • Gość: sex Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 17:59
      sex
    • Gość: q800 Re: Męczący fenomen Modern Warfare 2 IP: *.chello.pl 31.08.09, 18:47
      Zgodzę się z leon691

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka