gnysek 01.09.09, 12:24 Pod względem bełkotu marketingowego do Kojimy mu nadal daleko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivy36 Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 12:26 ja napewno zagram wiecej niz raz... ciekawosc by mnie zjadla pt.Co by bylo gdyby.. najlepiej niech juz ta gra wyjdzie bo nie moge sie doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
pips3 Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 12:29 Ja piaty raz fahrenheita przechodzę właśnie, więc nie zastosuje się do jego ideologi. Odpowiedz Link Zgłoś
afwi Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 12:31 jak trofea beda wpadaly niezaleznie od wybranych sciezek to spelnie wole tego pana bo uwielbiam jego gry jezeli nie, to sorki David, ale trofeowa dziweczka ze mnie sie zrobila Odpowiedz Link Zgłoś
hidden_pl Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 12:32 Grając w RPG zawsze zapisuję grę przed przyjęciem questa,żeby nie żałować swojej dectzji,kiedy będzie już za późno.Nie uśmiecha mi się tracić 2x ponad 100h na jedną grę. Odpowiedz Link Zgłoś
jinofthelamp Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 12:33 On chyba sam nie wierzy w to co mówi, bo to jedna z największych bzdur jakie kiedykolwiek słyszałem. Jeśli on liczy na to, że wydam 200 pln żeby poznać jedną historię przeznaczoną specjalnie dla mnie, to po części ma racje bo wydam 200 zł, ale grą zamierzam się cieszyć dłużej niż przez jedno przejście. Odpowiedz Link Zgłoś
hidden_pl Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 12:33 afwi@ No to spełnisz wolę pana Cage'a. Odpowiedz Link Zgłoś
valium104 Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 12:37 Jesli zgarne platyne grajac raz, moge sie zastosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 12:43 Koleś dobrze gada. Jeśli wpadnie mi platyna podczas grania pierwszy raz to zostawię w spokoju historię i będę żył w błogiej niepewności co by było gdyby. Czyli powinni po prostu zrobić trofea przejdź dany etap i tyle. Nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 12:47 Dziwne słowa. Gra nigdy nie będzie prawdziwym życiem, a tym, co nas w grach pociąga, jest m.in. właśnie możliwość rozgrywania wielu wariantów "what if". Odpowiedz Link Zgłoś
tidus_pl Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 12:53 Całkowicie rozumiem i popieram ideę Davida, ale sam z pewnością przejdę grę więcej, niż raz, żeby poznać wszystkie możliwości ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 12:54 trofea i tak zmuszą to grania więcej niż raz Jak na raz, to chyba od razu na sprzedaż, a tego chyba nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 13:00 Ma racje oczywiście, tylko że jak zostało powiedziane płacąc tyle kasy za grę chcę się nią cieszyć dłużej. Poza tym za pierwszym razem mogę ją przejść jak jak bym zrobił w życiu za pierwszym razem, natomiast potem mogę sprawdzać warianty i to zbytnio "magii" nie zabija. Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 13:06 ja mam nadzieje, ze w grze bedzie tylko jeden pucharek - platyna za obejrzenie napisow koncowych. bo nic mnie tak nie drazni jak bźdźźźiąg! i wpadajacy pucharek w czasie gry, ktora wymaga jakiegos tam wczucia sie w atmosfere. wlasnie przez te pucharki rujnujace caly klimat jakos odechciewa mi sie grac w Dead Space. co do Heavy Rain - polecam "hands on" na Eurogamerze. szczegolnie tym, ktorzy nadal twierdza, ze HR to bedzie taki festiwal QTE. Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 13:34 Bo pewnie jest taka krótka i nie ma takich rzeczy jak extras, nie ma dużego production value. Czerpali całymi garściami z Farenheit. Faktycznie przeszłęm Farenheit raz i nawet nie chciałem grać po raz drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 13:44 Ja oprócz serii gta nie przeszedłem nic 2 razy. Lol rozumiem wbić z 50% achievementów i trofeów ale 100% to już by mi się nie chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 13:47 Ja tam przeszedłem Fahrenheita 3x, za każdym razem inaczej oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 14:06 martin1841 - co to jest "production value" w grze video? masz goraczke, bredzisz, czy zwyczajnie pierwszy dzien szkoly Ci zaszkodzil? Odpowiedz Link Zgłoś
kauczuchowski Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 14:14 martin - daj sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
pips3 Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 14:21 @glupota_mnie_drazni no ci co uważają grę za jedne wielkie QTE to nie grali w Fahrenheita. W Fahrenheicie QTE to jakieś 1/5 a reszta to rozgrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
igis92 Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 15:06 Ciekawe o by pan Cage zrobił, gdyby miał kupic grę za 60 euro, skończyć ją w 10 godzin i odsprzedać/wyrzucić/odstawić na półkę. Marketingowy bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
baribal73 Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 15:45 Jesli tylko gra wywrze na mnie naprawde mocne wrazenie i sposob jej przejscia bedzie mnie satysfakcjonowal to calkiem mozliwe, ze zrobie to tylko raz a ro reszcie poczytam czy poogladam na jutubie. Trofea czy acziwy mnie w ogole nie interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś
fakie Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 15:51 Zeby potem nie narzekał jak jego gra zrobi furore ... na rynku wtórnym Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 16:05 @Igis: On może sobie pozwolić na takie 'zachowanie' ;] Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Heavy Rain - raz i do kosza 01.09.09, 16:33 @glupota_mnie_drazni Co to jest? Musisz się sam dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś