Dodaj do ulubionych

Na szybko - Wolfik

• d_pawel Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 12:14
      mathiuss -> "Kolejny zapchajdziurowy artykul?"

O tak! My kochamy takie artykuły!
    • Gość: Xerxes Re: Na szybko - Wolfik IP: 57.66.197.* 03.09.09, 12:28
      mathiuss ->

może to będzie relacja połączona z pełną solucją?...
    • mathiuss Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 12:41
      @d_pawel "O tak! My kochamy takie artykuły!"
      Wiem, nie jestem tu od dzis.

@Xerxes
      Patrzac na lenistwo redaktorow szczerze to watpie. Nawet przetlumaczyc z innego serwisu im sie nie bedzie chcialo, bo taka solucja po angielsku ma duzo tekstu.
    • Gość: gość Re: Na szybko - Wolfik IP: 217.153.205.* 03.09.09, 12:44
      Nie rozumiem zachwytów nad tą grą, przęciętny shooter jakich wiele - Return to Castle Wolfenstein był zdecydowanie lepszy.
    • d_pawel Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 12:50
      mathiuss -> "Wiem, nie jestem tu od dzis."

Aż dziw, że jeszcze jesteś. Niemniej, to czy relacja będzie miała sens jak sądzę będziesz mógł ocenić dopiero jak się ukaże. Czy może się mylę?
    • mathiuss Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 13:43
      Tez sie zastanawiam czemu tu jeszcze jestem. Ale skoro sam redaktor mnie wywala to ide, nie bede wam tu juz wiecej krytykowac, ciao.
    • galnospoke Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 13:52
      Dopiero teraz? Powinniscie patrzec sie sie pojawia i miec to jeszcze przed premiera. Powaznie. Recenzja chyba 2 tygodnie po premierze to nieporozumienie. Nie dziwcie sie, ze spada Wam ilosc wejsc. Tak sie po prostu nie da, a szkoda bo reprezentujecie dobry poziom. To nie blog, to tylko "blog" (taka bezsensowna moda) - nie da sie byc popularnym opisujac dobre czy zle sampopczucie redakcji. Nikogo to nie interesuje. Ten sam blad popelnila na poczatku nowa Valhalla - jakies bezsensowne teksty zmeczonych graniem facetow, jak im ogladalnosc spadla na samo dno to nagle na glowje stronie w widocznym miejscu pojawilo sie to co najwazniejsze: recenzje, opisy, preview.
    • d_pawel Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 13:53
      mathiuss -> A gdzie ja cię wywalam? Tylko się dziwie i tyle. Za krytykę dzięki (chociaż trochę nieuzasadnioną, skoro relacji jeszcze nie ma).
    • d_pawel Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 13:54
      galnospoke -> O tym, że Wolf ma premierę wiedzieliśmy od dawna. Dopiero teraz gra do nas dotarła.
    • galnospoke Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 14:23
      d_pawel - wiem o tym. Po prostu nie rozumem czemu tak duzego wydawcy nie stac na wydanie w ciagu miesiaca tych 500 zl na gry ze sklepu. Przeciez nie musicie czekac, az laskawie ktos Wam te gry przysle.
      • radek.zaleski Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 14:25
        Ja też nie rozumiem.
        • radek.zaleski Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 14:26
          Aha, oglądalność nie spada. Rośnie. Przeczytaj tekstsmile.
    • milopl666 Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 14:29
      NO w kooooooooooońcu! Już zdążyłem przejśc i wywnętrznić swoje żale na forum GC, a Wy dopiero teraz zaczynacie no...a GTA 4 to zrobiliście niemal od razu
      • radek.zaleski Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 14:31
        Niestety, nie wszyscy wydawcy mają możliwość dzielenia się nowymi tytułami ze
        wszystkimi serwisami...
    • galnospoke Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 14:43
      radek.zaleski - to je kupujcie w sklepie. Do licha, macie recenzje o kilkanascie dni spoznione. Jak recenzujecie to juz nie ma sensu czytac bo wszystko przeczytane i wiadome. Juz pisalem o tych 500 zl na miesiac. Nie macie jakiegos budzetu?
      • radek.zaleski Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 14:54
        budżet? na gry? GC ma jednego redaktora na pełnym etacie i jednego autora
        wspomagającego.

wolałbym naprawdę te 500zł wydać inaczej.

poza tym - wolę recenzje nawet kilkanaście dni po premierze niż pisanie ich na
        kolanie.
    • galnospoke Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 15:09
      radek.zaleski - wybacz, ale kompletnie sie nie zgadzam. Jezeli uwazasz, ze nie da sie dobrze napisac recenzji dwa dni po pojawieniu sie produktu w sklepie, to nie jestem w stanie pojac takiej postawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka