d_pawel Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 12:14 mathiuss -> "Kolejny zapchajdziurowy artykul?" O tak! My kochamy takie artykuły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xerxes Re: Na szybko - Wolfik IP: 57.66.197.* 03.09.09, 12:28 mathiuss -> może to będzie relacja połączona z pełną solucją?... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiuss Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 12:41 @d_pawel "O tak! My kochamy takie artykuły!" Wiem, nie jestem tu od dzis. @Xerxes Patrzac na lenistwo redaktorow szczerze to watpie. Nawet przetlumaczyc z innego serwisu im sie nie bedzie chcialo, bo taka solucja po angielsku ma duzo tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Na szybko - Wolfik IP: 217.153.205.* 03.09.09, 12:44 Nie rozumiem zachwytów nad tą grą, przęciętny shooter jakich wiele - Return to Castle Wolfenstein był zdecydowanie lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 12:50 mathiuss -> "Wiem, nie jestem tu od dzis." Aż dziw, że jeszcze jesteś. Niemniej, to czy relacja będzie miała sens jak sądzę będziesz mógł ocenić dopiero jak się ukaże. Czy może się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiuss Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 13:43 Tez sie zastanawiam czemu tu jeszcze jestem. Ale skoro sam redaktor mnie wywala to ide, nie bede wam tu juz wiecej krytykowac, ciao. Odpowiedz Link Zgłoś
galnospoke Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 13:52 Dopiero teraz? Powinniscie patrzec sie sie pojawia i miec to jeszcze przed premiera. Powaznie. Recenzja chyba 2 tygodnie po premierze to nieporozumienie. Nie dziwcie sie, ze spada Wam ilosc wejsc. Tak sie po prostu nie da, a szkoda bo reprezentujecie dobry poziom. To nie blog, to tylko "blog" (taka bezsensowna moda) - nie da sie byc popularnym opisujac dobre czy zle sampopczucie redakcji. Nikogo to nie interesuje. Ten sam blad popelnila na poczatku nowa Valhalla - jakies bezsensowne teksty zmeczonych graniem facetow, jak im ogladalnosc spadla na samo dno to nagle na glowje stronie w widocznym miejscu pojawilo sie to co najwazniejsze: recenzje, opisy, preview. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 13:53 mathiuss -> A gdzie ja cię wywalam? Tylko się dziwie i tyle. Za krytykę dzięki (chociaż trochę nieuzasadnioną, skoro relacji jeszcze nie ma). Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 13:54 galnospoke -> O tym, że Wolf ma premierę wiedzieliśmy od dawna. Dopiero teraz gra do nas dotarła. Odpowiedz Link Zgłoś
galnospoke Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 14:23 d_pawel - wiem o tym. Po prostu nie rozumem czemu tak duzego wydawcy nie stac na wydanie w ciagu miesiaca tych 500 zl na gry ze sklepu. Przeciez nie musicie czekac, az laskawie ktos Wam te gry przysle. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 14:26 Aha, oglądalność nie spada. Rośnie. Przeczytaj tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
milopl666 Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 14:29 NO w kooooooooooońcu! Już zdążyłem przejśc i wywnętrznić swoje żale na forum GC, a Wy dopiero teraz zaczynacie no...a GTA 4 to zrobiliście niemal od razu Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 14:31 Niestety, nie wszyscy wydawcy mają możliwość dzielenia się nowymi tytułami ze wszystkimi serwisami... Odpowiedz Link Zgłoś
galnospoke Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 14:43 radek.zaleski - to je kupujcie w sklepie. Do licha, macie recenzje o kilkanascie dni spoznione. Jak recenzujecie to juz nie ma sensu czytac bo wszystko przeczytane i wiadome. Juz pisalem o tych 500 zl na miesiac. Nie macie jakiegos budzetu? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 14:54 budżet? na gry? GC ma jednego redaktora na pełnym etacie i jednego autora wspomagającego. wolałbym naprawdę te 500zł wydać inaczej. poza tym - wolę recenzje nawet kilkanaście dni po premierze niż pisanie ich na kolanie. Odpowiedz Link Zgłoś
galnospoke Re: Na szybko - Wolfik 03.09.09, 15:09 radek.zaleski - wybacz, ale kompletnie sie nie zgadzam. Jezeli uwazasz, ze nie da sie dobrze napisac recenzji dwa dni po pojawieniu sie produktu w sklepie, to nie jestem w stanie pojac takiej postawy. Odpowiedz Link Zgłoś