Dodaj do ulubionych

Pudełko Napoleon: Total War

IP: 78.8.78.* 03.09.09, 12:35
Matko co wy za pierdoły piszecie, ile bierzecie za to pieniędzy? I wy sie dziwicie, ze oglądalność strony spada na łeb na szyje. News tego typu i u mnie przelewa czare goryczy. Jestem tu po raz ostatni - nie mam zamiaru patrzec na newsy z dwoma obrazkami i czterema słowami.
Obserwuj wątek
    • Gość: mathiuss Pudełko Napoleon: Total War IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 12:37
      Jak zwykle szybcy jestescie. Jak zwykle super-interesujaco.
    • mathiuss Re: Pudełko Napoleon: Total War 03.09.09, 12:38
      I zgadzam sie z pierwszym komantarzem, syf tu robicie straszny i potem sie dziwicie ze ludzi ubywa. A niech ubywa, nikt nie ma czasu zeby go tracic na czytanie takich wypocin.
    • Gość: scuk Re: Pudełko Napoleon: Total War IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.09, 12:45
      A mi tego typu news'y nie przeszkadzają. Denerwuje Was to- nie czytajcie tongue_out. GC jest jedynym portalem o grach etc jaki czytam i jakoś nigdy nie przeszkadzały mi tego typu informacje.
    • Gość: sad Re: Pudełko Napoleon: Total War IP: 78.8.78.* 03.09.09, 12:48
      "Denerwuje Was to- nie czytajcie"

jak ja uwielbiam takie argumenty smile

"nigdy nie przeszkadzały mi tego typu informacje."

to nie znaczy ze jesteś sam na świecie, albo każdy ma takie ograniczone potrzeby jak Ty
    • d_pawel Re: Pudełko Napoleon: Total War 03.09.09, 12:49
      mathiuss -> Tak, jesteśmy szybcy. Bo jest 1 osoba. Naprawdę zaczynam się zastanawiać, czy ktoś tutaj nie jest ślepy i sądzi, że ilością i szybkością contentu GC może doścignąć GOL, która ma na kilkanaście stałych redaktorów i od groma współpracowników.

A już naprawdę ma się dość, jak się wrzuci cokolwiek ciekawego (a ostatnio dotyczy to głównie konsol) i się otrzymuje komentarze w stylu "ściągnięte od Polygamii.pl i Gamezilly" albo "to portal o grach na PC". Tyle, że newsów o grach na PC po prostu nie ma innych niż jakaś durna okładka czy premiera.
    • Gość: rwens Re: Pudełko Napoleon: Total War IP: 78.8.78.* 03.09.09, 12:53
      Oj Pawełku, inni sobie jakoś radzą, a Wy chcecie ciętą gadką zatuszować mierność tekstów swojego "portalu". Może pokaż tak błyskotliwą umiejętność nawijania we własnych newsach?

Bo utoniecie, do końca krzycząc, że przecież wasz kapitan i sternik nic złego nie zrobili.
    • Gość: scuk Re: Pudełko Napoleon: Total War IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.09, 12:57
      Ja po prostu wybieram to, co mnie interesuje, a resztę stuffu przeglądam na szybko.
      Mam ograniczone potrzeby, bo potrafię wybrać rzeczy, które uważam za wartościowe? Ciekawa teoria wink.
    • Gość: sad Re: Pudełko Napoleon: Total War IP: 78.8.78.* 03.09.09, 13:02
      tłumacz to sobie po swojemu smile nie uważam za swoją misję Cie uświadamiać, że dwa obrazki i 4 słowa wytarczą komuś o niskiej inteligencji, kiedy myślący człowiek mógłby wchłonąć o czymś interesującym wiele stron informacji.
    • Gość: Sex Re: Pudełko Napoleon: Total War IP: *.dint.wroc.pl 03.09.09, 13:03
      sex
    • d_pawel Re: Pudełko Napoleon: Total War 03.09.09, 13:03
      rwens -> "Oj Pawełku, inni sobie jakoś radzą"

Inni czyli kto? GOL np? Newsy z dzisiaj to między informacja o ilości kont w Combat Arms czy ozłoceniu Dead Space: Extraction?
    • han_solo_79 Re: Pudełko Napoleon: Total War 03.09.09, 13:06
      @d_pawel

No mnie sie niuws podoba - pudełko jest tak banalne jak sie da wiec warto wykpić big_grin
    • Gość: dogsoup Re: Pudełko Napoleon: Total War IP: *.tczew.net.pl 03.09.09, 13:07
      Coś mi się wydaje, że ten dzień, to będzie czarny dzień w historii GC. Co to za post "Ciekawi jesteście jak wygląda? A wygląda tak, TADAM!" i to wszystko? Nie stać was na więcej/ciekawiej?
    • Gość: Sławek Serafin Re: Pudełko Napoleon: Total War IP: 78.8.78.* 03.09.09, 13:14
      Nawet nie wiecie co ja musze wyrabiać w biurze gazety wyborczej zeby utrzymywano to ścierwo GC!!!!! Już od miesiąca usiąść na tyłku nie moge!
    • Gość: scuk Re: Pudełko Napoleon: Total War IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.09, 13:21
      @sad:
      A czy ja powiedziałem, że ten news mnie jakkolwiek wciągnął lub zainteresował? Stwierdziłem jedynie, że obecność tego typu info jest mi zupełnie obojętna wink.
      Jakby nie było żadnych informacji przez jeden dzień część odwiedzających też byłaby niezadowolona. Nigdy wszystkim nie dogodzisz wink.
    • Gość: Volt Re: Pudełko Napoleon: Total War IP: 91.150.139.* 03.09.09, 13:43
      mnie interesuje czy NTW będzie dodatkiem, standalone, co będzie odeferował, jakie jednostki, jakie frakcje, jakie bitwy historyczne, jakie zmiany w mechanice a nie bzdety w stylu okładka - tak poza tym to ten Napoleon wygląda jak angielski Wellington a nie jak Cesarz Francuzów!

Czekam jeszcze na drugi dodatek z Secesją! To będzie dopiero udane zagranie.

A tak w ogóle ci co narzekają na Empire niech zaczną grać, bo wraz z patchem 1.3.1 i nowymi jednostkami gra przestała wyskakiwać do pulpitu, AI nawet myśli agresywnie, choć dalej nie robi inwazji morskich, a sama gra to czysta przyjemność.

Na długo będę pamiętał wczorajsze przejęcie angielskiego okrętu I-klasy po 40 minutowej ciężkiej bitwie kilkunastoma okrętami p0o obu stronach....

Ta gra jest piękna!
    • siarkus Re: Pudełko Napoleon: Total War 03.09.09, 13:45
      A mnie to "TADAM" nawet rozśmieszyło big_grin Pudełko faktycznie jak pudełko ale fajnie kolorystycznie... jakby to kogoś obchodziło O.o

Komentarze przypomniały mi jednak o pewnym serwisie growym, który kiedyś codziennie odwiedzałem, o nazwie Valhalla. Zawsze było tam coś do przeczytania i ogólnie było ok.. Niestety w pewnym momencie co drugi news zaczął wyglądać tak: "2 nowe screenshoty z gry ...", "4 nowe obrazki z gry ..." itd. Daaaawno już tam nie zaglądałem i jakoś mnie od tamtej chwili do tego nie ciągnie.
    • Gość: wazzaa Re: Pudełko Napoleon: Total War IP: *.chello.pl 03.09.09, 13:47
      @@ilością i szybkością contentu GC może doścignąć GOL, która ma na kilkanaście stałych redaktorów i od groma współpracowników.

Wiesz STARY wy ponoć należycie do Agory/gazeta.pl portalu który jest chyba większy i bogatszy od GOLa więc jak czytam takie pieprzenie to niedobrze mi się robi.
    • d_pawel Re: Pudełko Napoleon: Total War 03.09.09, 13:51
      wazzaa -> I sądzisz, że możemy sobie brać zasoby ludzkie i finansowe firmy jak tylko chcemy? Fantasta.

sad -> Pomijając wątek różnicy inteligencji (zawsze mnie zastanawia to, że osoba, która pisze dane słowa, zawsze ma być tą inteligentniejszą), to przyznaję, że ostatnio zawartości jest mnie niż zwykle, a ten news nie jest najlepszy.
    • Gość: wazzaa Re: Pudełko Napoleon: Total War IP: *.chello.pl 03.09.09, 14:26
      rozśmieszaj ludzi dalej.

@a ten news nie jest najlepszy.

Jeśli to w ogóle jest news.........
    • Gość: bolo Re: Pudełko Napoleon: Total War IP: 194.156.44.* 03.09.09, 15:37
      napisalibyście lepiej ze będzie dodatek Ogniem i Mieczem do Mount&Blade'a
    • h3tman Re: Pudełko Napoleon: Total War 03.09.09, 16:27
      Grę bojkotuję jako 1szą w serii z wielu powodów , głównie po stronie podejścia CA do klientów (Empire TW).

Co do newsa i GC ogólnie to sie nie przejmujcie, na poczatku też mnie raziła banalnośc formuły wielu newsów, ale przywykłem ,a teraz nawet mi to pasuje. Czasem dobrze dostać coś szybko bez konieczności przebijania sie przez wiele stron innych artykułów żeby wyłowić coś ciekawegio. Poza tym doceniam to że przy małej ekipie ciagle sie staracie. It's ok.
    • Gość: Katia Re: Pudełko Napoleon: Total War IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 19:02
      A ja was zapraszam na

------------------------------------------------------
      www.tawernagier.pl
    • Gość: piec Re: Pudełko Napoleon: Total War IP: *.g-net.pl 03.09.09, 22:49
      ludzie zróbcie własny portal z newsami i zobaczymy czy to takie łatwe, po 2 news to news, czasem są krótkie czasem długie. Informacja o okładce jest bo jest, co o niej więcej pisać.
    • Gość: haha Re: Pudełko Napoleon: Total War IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.09, 08:13
      Kolejny kit wcisniety graczą przez CA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka