franekk7 05.09.09, 14:29 Ja tam z 3.0 nie mam problemów... ale dobrze że Sony "szybko" zadziałało ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
froniupl Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 14:35 osobiście problemów niemam ale wśród testerów sony powinny polecieć głowy za przepuszczenie takiego firmware'u... żenada Odpowiedz Link Zgłoś
doomny Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 14:41 U mnie Uncharted załapało zwiechę po 5 minutach, a wcześniej ukończyłem grę 2 razy bez żadnych zgrzytów. Coś jest na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
he-man-pl Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 15:27 Ja tez nie zauwazylem jakichs wiekszych problemow wraz z nowa aktualizacja, ale to nie zmienia faku ze problem istnieje. Froniu - byly duzo gorsze aktualizacje, ktore usmiercaly konsole, a wiec ta do tragedii sie nie zalicza Odpowiedz Link Zgłoś
pips3 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 15:37 froniu a pomyślałeś o tym że akurat tym testerom nie trafił się błąd? Taki dziwny przypadek że ich ominęło, tak jak niektórych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
szpynda Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 15:43 franekk7 - o to chodzi, że SONY jeszcze nic z tym nie zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 15:52 badanie sprawy to już jakieś działanie Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 16:08 Największym problemem aktualizacji, jest ciągłe narzekanie osób, które zrobiłyby to lepiej Mi uncharted też się zawiesił po raz pierwszy (przechodziłem go chyba 5 razy). Konsola przestała odpowiadać 2 dni przed updatem ;] Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 16:22 @ps3ciota - eeeee czy ja napisałem że mi się zepsuła? Zawiesiła, pierwszy raz ever w uncharted. NADINTERPRETACJA EPIC FAIL buehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 16:51 Szkoda że nie możecie zbanować ludzi którzy w nicku mają "ciota" ... Odpowiedz Link Zgłoś
szakalaka24 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 16:52 ps3ciota - fail Mnie też już straszyli że mam padnięty czytnik w PS3, na szczęście była padnięta płytka z grą. Przyzwyczajenia xboxowców - tam co chwila coś się psuje Odpowiedz Link Zgłoś
solokazama Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 17:30 u mnie PS3 60Gb firmware 3.0 - wszystko dziala - konta jp, usa, uk,pl, granie w sieci (tekken, blazblue) rozne zgry z roznych rejonow (crioss edge, demon soul, tekken usa/eu, golden axe itd) Odpowiedz Link Zgłoś
sormo Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 17:50 Świetnie, naprawdę, mod usunął moją odpowiedź na wypowiedź psychola, cytuję: "Żal mi ciebie, naprawdę" a jego wypowiedź w której obraża innych pozostała nienaruszona, to pokazuje na jakich komentarzach im zależy... Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 17:56 @Sormo: Na tych które wsczynają wojne ;] Odpowiedz Link Zgłoś
he-man-pl Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 17:57 solokazama - "...wszystko dziala - konta jp, usa, uk,pl..." U mnie tak samo, na wszystkich 8 moich kontach usa, jap, korea, pl, uk, irl tak jak na pozostalych 4 brata.. (w domu 1 ps3 - a jak?! trzeba nabic statsy Sonemu, zeby mial o czym robic wykresiki hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
nuno25 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 18:41 Dobrze że sony w ogole sie przyglada;D hehe Odpowiedz Link Zgłoś
bsokol75 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 18:53 "isolated issues" - odosobniony to jest chyba dzial QA od reszty firmy. Jak mozna nie przetestowac flagowych exlusivow i to robionych przez wlasne studio. Mysle, ze ten update firmware 3.0 zasluguje na wlasny dubbing do sceny z hitlerem z filmu Updadek W srode kupilem slima + uncharted i moge tylko ogladac pudelko i czytac instrukcje Piekny poczatek przygody z PS3 Odpowiedz Link Zgłoś
evelan_pl Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 19:02 ja tez nie mam problemów Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 19:06 Specjalnie odpalilem z ciekawosci Uncharted i u mnie wszystko smiga pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
bsokol75 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 19:09 @ico72 Zacznij grac od poczatku i przejdz pierwsze pare minut na lodzi. U mnie zawiesza sie przy cutscenie z helikopterem. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpeter Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 19:16 Już nie istnieje rzetelene dziennikarstwo. Wszystko oparte jest o kasę i zyski. Liczy się krew na pierwszej stronie. Niech gadają o nas. Byle jak, byle gadali. Czuć smród ducha Zaborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
bsokol75 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 19:21 @oldpeter Myslisz, ze vice prezes sony piszacy newsa na oficjalnym blogu playstation jest na usluga h "zaborczej"? Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzba-pustynna Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 23:05 @bsokol75 A może masz uszkodzoną płytkę? Bo to dziwne, że w jednym miejscu Ci się zawiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
bsokol75 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 23:13 Jest tymczasowy fix! U mnie pomoglo! boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=uncharteddf&thread.id=56139 Po prostu trzeba wylaczyc autosave'y! Jestem juz za miejscem, w ktorym mi sie zawieszalo i gram dalej Zapisalem stan gry recznie i jest OK. @dzierzba-pustynna Wiec to jednak nie plytka, zreszta ten problem jest u wielu ludzi. Na razie ciesze sie, ze moge grac dalej, chociaz brak vsynca i antialiasingu troche kluje w oczy No ale sama gra fajna Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 23:30 Dopiero się przygląda? Ah to ps3 co chwila jakiś zwiech Czyli z nowego firmware jest więcej problemu niż pożytku? @szakalaka24 Mi tam w moim x360 nic się psuje, wszystko śmiga aż miło Odpowiedz Link Zgłoś