Dodaj do ulubionych

Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0

05.09.09, 14:29
Ja tam z 3.0 nie mam problemów... ale dobrze że Sony "szybko" zadziałało ;]
Obserwuj wątek
    • froniupl Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 14:35
      osobiście problemów niemam ale wśród testerów sony powinny polecieć głowy za przepuszczenie takiego firmware'u... żenada
    • doomny Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 14:41
      U mnie Uncharted załapało zwiechę po 5 minutach, a wcześniej ukończyłem grę 2 razy bez żadnych zgrzytów. Coś jest na rzeczy.
    • he-man-pl Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 15:27
      Ja tez nie zauwazylem jakichs wiekszych problemow wraz z nowa aktualizacja, ale to nie zmienia faku ze problem istnieje. Froniu - byly duzo gorsze aktualizacje, ktore usmiercaly konsole, a wiec ta do tragedii sie nie zaliczawink
    • pips3 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 15:37
      froniu a pomyślałeś o tym że akurat tym testerom nie trafił się błąd? Taki dziwny przypadek że ich ominęło, tak jak niektórych ludzi.
    • szpynda Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 15:43
      franekk7 - o to chodzi, że SONY jeszcze nic z tym nie zrobiło.
    • lethaldoze Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 15:52
      badanie sprawy to już jakieś działanie smile
    • saqurado Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 16:08
      Największym problemem aktualizacji, jest ciągłe narzekanie osób, które zrobiłyby to lepiejtongue_out
      Mi uncharted też się zawiesił po raz pierwszy (przechodziłem go chyba 5 razy). Konsola przestała odpowiadać 2 dni przed updatem ;]
    • saqurado Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 16:22
      @ps3ciota - eeeee czy ja napisałem że mi się zepsuła? Zawiesiła, pierwszy raz ever w uncharted.
      NADINTERPRETACJA EPIC FAIL
      buehehehe
    • franekk7 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 16:51
      Szkoda że nie możecie zbanować ludzi którzy w nicku mają "ciota" ...
    • szakalaka24 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 16:52
      ps3ciota - fail smile
      Mnie też już straszyli że mam padnięty czytnik w PS3, na szczęście była padnięta płytka z grą. Przyzwyczajenia xboxowców - tam co chwila coś się psuje smile
    • solokazama Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 17:30
      u mnie PS3 60Gb firmware 3.0 - wszystko dziala - konta jp, usa, uk,pl, granie w sieci (tekken, blazblue) rozne zgry z roznych rejonow (crioss edge, demon soul, tekken usa/eu, golden axe itd)
    • sormo Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 17:50
      Świetnie, naprawdę, mod usunął moją odpowiedź na wypowiedź psychola, cytuję: "Żal mi ciebie, naprawdę" a jego wypowiedź w której obraża innych pozostała nienaruszona, to pokazuje na jakich komentarzach im zależy...
    • franekk7 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 17:56
      @Sormo: Na tych które wsczynają wojne ;]
    • he-man-pl Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 17:57
      solokazama - "...wszystko dziala - konta jp, usa, uk,pl..."
      U mnie tak samo, na wszystkich 8 moich kontach usa, jap, korea, pl, uk, irl tak jak na pozostalych 4 brata.. (w domu 1 ps3 - a jak?! trzeba nabic statsy Sonemu, zeby mial o czym robic wykresikiwink hehe)
    • nuno25 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 18:41
      Dobrze że sony w ogole sie przyglada;D hehe
    • bsokol75 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 18:53
      "isolated issues" - odosobniony to jest chyba dzial QA od reszty firmy. Jak mozna nie przetestowac flagowych exlusivow i to robionych przez wlasne studio.
      Mysle, ze ten update firmware 3.0 zasluguje na wlasny dubbing do sceny z hitlerem z filmu Updadek wink
      W srode kupilem slima + uncharted i moge tylko ogladac pudelko i czytac instrukcje wink Piekny poczatek przygody z PS3 smile
    • evelan_pl Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 19:02
      ja tez nie mam problemów
    • ico72 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 19:06
      Specjalnie odpalilem z ciekawosci Uncharted i u mnie wszystko smiga pieknie
    • bsokol75 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 19:09
      @ico72
      Zacznij grac od poczatku i przejdz pierwsze pare minut na lodzi. U mnie zawiesza sie przy cutscenie z helikopterem.
    • oldpeter Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 19:16
      Już nie istnieje rzetelene dziennikarstwo. Wszystko oparte jest o kasę i zyski. Liczy się krew na pierwszej stronie. Niech gadają o nas. Byle jak, byle gadali. Czuć smród ducha Zaborczej.
    • bsokol75 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 19:21
      @oldpeter
      Myslisz, ze vice prezes sony piszacy newsa na oficjalnym blogu playstation jest na usluga h "zaborczej"?
    • dzierzba-pustynna Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 23:05
      @bsokol75
      A może masz uszkodzoną płytkę? Bo to dziwne, że w jednym miejscu Ci się zawiesza.
    • bsokol75 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 23:13
      Jest tymczasowy fix! U mnie pomoglo!

boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=uncharteddf&thread.id=56139

Po prostu trzeba wylaczyc autosave'y! Jestem juz za miejscem, w ktorym mi sie zawieszalo i gram dalej smile Zapisalem stan gry recznie i jest OK.

@dzierzba-pustynna
      Wiec to jednak nie plytka, zreszta ten problem jest u wielu ludzi.
      Na razie ciesze sie, ze moge grac dalej, chociaz brak vsynca i antialiasingu troche kluje w oczy uncertain No ale sama gra fajna smile
    • martin1841 Re: Sony przygląda się problemom z firmwarem 3.0 05.09.09, 23:30
      Dopiero się przygląda? Ah to ps3 co chwila jakiś zwiech smile Czyli z nowego firmware jest więcej problemu niż pożytku?

@szakalaka24
      Mi tam w moim x360 nic się psuje, wszystko śmiga aż miło smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka