Dodaj do ulubionych

Batman: Arkham Asylum - poradnik

05.09.09, 20:10
Batman to trudna gra jak na dzisiejsze standardy - trudna w tym znaczeniu, że
można kilka razy umrzeć, jeśli się nie uważa, a poszczególnie bossowie mogą
być pewnym wyzwaniem.

Oto kilka podstawowych porad.

1) Walka nie jest tępą młócką

Wszystkie ruchy Batmana są ważne. Cios - to oczywiste. Zamach pelerynką,
niedoceniany, jest bardzo skuteczny na większą grupę ziomków. Jeśli czujecie
się otoczeni to właśnie ten ruch oraz uskok będzie najlepszym wyjściem. No
właśnie - trzeba bardzo często uciekać. Batman nie jest człowiekiem z
kamienia i trafione ciosy go bardzo bolą. Lepiej się wycofać niż walczyć na
oślep, szczególnie, że ciosy zadawane od tyłu są bardzo skuteczne. Jeśli
jednak już widzicie nadchodzący atak ratujcie się kontrą. Prawdopodobnie uda
się Wam wykończyć złoczyńcę na dłuższy czas, ale zajmie też to sporo czasu.
Moim zdaniem lepiej odbiec i ponownie próbować ataku.

2) Mocni wrogowie są naprawdę mocni. Do czasu

Uważajcie na kolesi z nożami. Jeśli będziecie nieuważni bardzo szybko Was
zabiją. Podobnie z panami, którzy trzymają elektryczną pałkę. Na takich
działają tylko ataki od tyłu (taaa). Pod żadnym pozorem nie próbuje kontrować
lub uderzać bezpośrednio.

Wbrew pozorom łatwiej rozprawić się z kolesiami z karabinem lub snajperką. Na
nich natrafiamy zazwyczaj w spokojniejszej lokalizacji, więc możemy się
spokojnie przygotować do ataku. Planowanie jest najważniejsze. "Rozpiszcie"
sobie w głowie poszczególne etapy ataku (kopniak z góry, zawieszenie,
uderzenie batarangiem - tyle jest wyborów!) i je zrealizujcie. Najgorsze co
można zrobić to pójść na całość. Kilka serii z karabinu i po Nietoperku.
Snajperów wystarczy podejść (włączcie tryb detekywa) i dziabnąć od tyłu. To
akurat jest za proste.

3) Zagadki poczekają do końca gry

Riddler jest perfidny. Część jego zagadek będziecie mogli rozwiązać dopiero
pod sam koniec gry posiadając odpowiedni sprzęt. Nie traccie więc czasu na
próby sięgnięcia po coś, co jest niedostępne. Poczekajcie. Aha, spora część
zagadek wymaga myślenia przestrzennego - nie chodzi tutaj o wiedzę "jak tam
wskoczyc", a raczej bardziej o kojarzenie faktów, umięjętnego "spojrzenia na
sprawy" i wczytywanie się w polecenia Riddlera. Nie chcę Wam w tym miejscu
psuć zabawy, konkretne rozwiązania znajdziecie na pewno na Youtubie, ale
uwierzcie - szkoda niszczyc sobie przyjemność!

4) Batarangi i "ściągawki"

Ja od samego początku rozwijałem umiejętności związane z batarangami.
Dlaczego? Ponieważ dobrze pasowały do mojego stylu gry, opartego bardziej na
ataku z zaskoczenia i planowaniu niż na bezlitosnej młócce. Batarang ogłusza
przeciwnika, lub kilku przeciwników i pozwala na wykonanie ciosu kończącego.
Sprawny gracz będzie usypiał wrógów jednego po drugim bez konieczności
jakiejkolwiek walki.

Równie przydatny do walki jest hak, szczególnie pod koniec, kiedy jest
rozszczepiony na 3 elementy. To najlepsze narzędzie masowej eksterminacji
ludzi Jokera. Wystarczy, że podejdą do jakiejś krawędzi, a Wy w nich traficie
i cap - złapani spadają w przepaść i giną. Bardzo to fajnie wygląda przy
użyciu kamery akcji no i jest niezwykle efektywne.

Pamiętajcie też o używaniu obydwu narzędzi w trybie szybkim podczas walki.
Dacie sobie kilka cennych na ucieczkę (batarang) lub na podprowadzenie wrogów
na grad ciosów (hak).

5) Detektyw Batman

Wstyd się przyznać, ale ja połowę gry przechodziłem w trybie detektywa. Po
prostu więcej wtedy widać. Jeśli jesteście nastawieni na znalezienie
wszystkich zagadek, taśm z wywiadami, kart bohaterów - powinniście działać tak
samo. Czyli skutecznie.

Jak Batman.
Obserwuj wątek
    • nesta93 buuuuu 05.09.09, 20:25
      W swoich poradach wymieniacie rzeczy , które widać na pierwszy rzut oka.
      "atakujcie przeciwników z elektrycznymi palkami od tylu" -przecież inaczej się
      nie da.

Nazywanie tego PORADNIKIEM to kpina.
      • radek.zaleski Re: buuuuu 05.09.09, 20:28
        zacytuję sam siebie:

Oto kilka najbardziej podstawowych porad dla zaczynających grać w najnowszego
        Batmana.

Nie każdy jest mistrzem pada/klawiatury.
        • nesta93 Re: buuuuu 05.09.09, 20:34
          Oczywiscie , ze nie kazy jest mistrzem.Chodzi o to , ze równie dobrze mogliscie
          napisać , ze X (niebieski) atakujemy.

• radek.zaleski Re: buuuuu 05.09.09, 20:36
            To jest w instrukcji. Czepiasz sięsmile
            • bunch Od siebie 05.09.09, 23:23
              To ja dopiszę jeszcze coś od siebie. Niestety grałem tylko w demo, ale nawet w nim pewne kwestie są już jasne.

Otóż, co jest bardzo ważne aby stać się "niewidzialnym"?
              Eliminować wrogów z zaskoczenia, po cichu, być perfekcjonistą?

Odpowiadam: CIERPLIWOŚĆ.

Bardzo często zdarza się nam, że chcemy rozbroić wrogów w trymiga, atakujemy jednego, biegną następni - no to batarangiem w kolejnego i tak dalej. Jesteśmy porywczy i nie skupiamy się na rzeczy, nie wyczekujemy, chcemy już w tej sekundzie wybić kolejnych oprychów. Nie w tym rzecz.
              Gdy będziemy cierpliwi, gdy będziemy wyczekiwać i nieśpiesznie obezwładniać sługusów Jokera - to przyniesie skutek (a i jaką satysfakcję!).
              • radek.zaleski Re: Od siebie 05.09.09, 23:28
                To prawda.

Spokojne obserwowanie z góry jak gamonie Jokera nas szukają to jedna z fajniejszych
                rzeczy w grze.
                • bunch Re: Od siebie 06.09.09, 02:43
                  Racja.

Również zaznajomienie się ze środowiskiem w jakim się znajdujemy i baczne śledzenie przestępców daje swoje efekty.

Przykładowo: kiedy jeden z bandziorów zaczyna schodzić po drabinie (wysokiej drabinie), wtedy możemy uderzyć go naszym batarangiem (najlepiej wtedy gdy będzie się znajdować na najwyższej wysokości). A oprych spadnie z drabiny i już jednego mniej - nie trzeba będzie się do niego pofatygować i dobić (gwiazdki nad głowa już się nie pojawią - obezwładniony na odległość).

Albo można odwracać uwagę zbrodniarzy za sprawą batarangów rzucanych obok nich.

Jak uchwycę coś równie ciekawego to tutaj napiszę.
                  Przy okazji: gdy powiesimy jednego z gagatków pod gargulcem a następnie przetniemy linę tak by spadł na swoich kumpli, to to coś daje w praktyce? Bo w demie próbowałem zrzucić go na innych, ale nigdy nie udawało mi się oszołomić reszty za sprawą wisielca.
                  Jak to jest, da się? Bo możliwe, że ze mnie niezdara.
    • Gość: Kathor Re: Batman: Arkham Asylum - poradnik IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 06.09.09, 04:02
      @bunch
      z tego co wiem w ten sposób tylko odwracasz ich uwagę...

Najważniejsza moim zdaniem rada to nauczyć się robić uniki w walce wręcz - nie
      przerywają combo... pozwalają optymalnie sobie ustawić kamerę czy też dostrzec
      całą grupę bo jak wiadomo nie można atakować nożowników bez stuna (batarangiem,
      pelerynką albo clawem) a najgorsi są ci ze stun batonem bo trzeba się za nimi
      ustawić...

Po opanowaniu uników które są znacznie bezpieczniejsze niż kontry trzeba się
      nauczyć przedłużać kombo, na początek cios unik cios unik itd. Najlepiej
      odskakiwać na zewnątrz od grupy i mieć dobry przegląd sytuacji. Biorąc pod uwagę
      wszystkie upgradesy można zacząć od takedowns w trakcie kombosów (co 5 x) nie da
      się ich zablokować i nie oberwiesz w ich trakcie. Z batarangiem trzeba uważać bo
      powalenie przeciwników może przerwać ci kombosa i tutaj się przydaje
      najtrudniejszy takedown z największym bonusem - stomp (tylko na leżących) z tym,
      że podczas tego ruchu możesz zostać trafiony. Claw jest fajny do przedłużenia
      kombosa a ten cały stun z pelerynki w zasadzie przydaje się tylko do nożowników.
      Kontry są efektowne ale łatwo nimi schrzanić combo, tutaj oprócz dobrego
      wskazania kierunku potrzebny jest również timing.

System walki wydaje się prosty w obsłudze ale do perfekcyjnego opanowania go
      trochę schodzi... W trakcie kombosa wiele rzeczy może pójść nie tak, ktoś
      podnosi przedmiot i rzuca w ciebie bądź strzela z karabinu z szafki - czasem
      ciężko przedodgować do nich bez utraty kombo - przydaje się batarang. No i
      najważniejsze połapać się w pracy kamery i do każdego ruchu odpowiednio dobrać
      kierunek, to podstawa.

Tryb detektywa i część gry z sneakiem to jest ez mode i nawet nie warto o tym
      gadać. Batman ma tak ogromny arsenał, że co najwyżej challenge modes typu:
      rozwal 3 przeciwników naraz innymi scianami, mogą sprawić trudnośći.

Z zagadkami Riddlera problem jest tylko taki, że w trakcie gry kilka razy
      napotykasz miejsce do którego nie możesz wejść z powodu braku gadżetu a potem w
      jakiś sposób dojście zostaje zablokowane. To trochę frustrujące więc trzeba
      wspomnieć że po przejściu gry wszystkie przejścia zostają odblokowane i
      spokojnie można skompletować zestaw.

Muszę powiedzieć, że AA to pierwsza gra, gdzie rozsądnie dobrano trofea... Nie
      ma takich głupich achievementów typu rozwal 100 gostków takim sposobem itp.
      • kurkey Re: Batman: Arkham Asylum - poradnik 06.09.09, 09:57
        bardzo mi się w tu podoba całe to takie skradanie pozostawanie w cieniu i
        wybijanie ziomków pojedynczo a nie grupowo. Fajny jest motyw z podwieszaniem
        gościa jak ten znajdzie się pod netoperkiem,
    • Gość: ORŁOŚ Jak przejsc misje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 14:18
      Czy moze mi ktos poweidziec co mam zrobic w tym momencie kiedy wychodze z szybu
      wentylacyjnego i zabijam tych ziomkow Jokera po cichu bo gdy mnie zobacza to odrazu do
      mnie strzelaja i mnei zabijaja i potem jest napisane zeby przytzymac X i cos zeskanowac i
      nie wiem co mam zrobic prosze o pomoc
      • Gość: korki45 Re: Jak przejsc misje IP: 79.162.181.* 10.09.09, 19:00
        musisz zeskanowac obraz ktory jest na prawej scianie w miejscu gdzie jest gostek z
        kartka dead end
        • Gość: ORŁOS Re: Jak przejsc misje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 22:26
          Aha ok wielkie dzieki pomogles mi wink
          • Gość: Łysy 82 Re: Jak przejsc misje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 12:01
            A ja mam problem bo niewiem jak przeskoczyc na druga platforme w misji gdzie
            bateringiem trzeba wlaczac wentylatory aby oczyscic powietrze i uratowac ludzi.
            ?? Pomózcie ! Siedze nad tym juz chyba 2 godz sciana
            • Gość: Łysy 82 Re: Jak przejsc misje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 12:13

I jest to dopiero 6% grysad
            • Gość: damian Re: Jak przejsc misje IP: 80.50.126.* 13.09.09, 19:54
              musisz szybowac czyli biegnij w kierunku 2 platformy trzymając cały czas spacje
              • Gość: Łysy Re: Jak przejsc misje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 22:48

No tak robie i nie da sie do leciec spada w polowie drogi to dalej leci na
                zwyklym skoku z miejsca ale tez mu brakujesciana
                • venmort SpongeBob wannabe 14.09.09, 10:32
                  https://img171.imageshack.us/img171/8364/crackkkk.jpg
                • Gość: damian Re: Jak przejsc misje IP: 80.50.126.* 14.09.09, 14:22
                  to spróbuj skoczyc na taki jakby bemben po prawej stronie ściany koło lammpy a zniego na lape albo odrazu na tą 2 platformę.
                  • radek.zaleski Re: Jak przejsc misje 16.09.09, 15:34
                    nie zrozumiałem do końcasmile
                • Gość: ipfon Re: Jak przejsc misje IP: *.strazgraniczna.pl 22.09.09, 09:01
                  Odpowiedź na twoje pytanie jest prosta jak budowa cepa - KUP ORYGINAŁ!!!!!!!!!!
                  To, że nie możesz lecieć to zabezpieczenie producenta gry przed piratami takimi
                  jak ty.

Piratom mówimy stanowcze N I E ! ! ! angry
        • Gość: BoRi Re: Jak przejsc misje IP: *.tktelekom.pl 19.09.09, 15:05
          jaki to obraz, bo ja skanuje całe ściany jedną i drugą i nic
          helpsciana
    • Gość: Łysy 82 Re: Jak przejsc misje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 10:48
      Mozna zapisywac ... a jak sie lata to niewiem. skacze z wysokosci trzymam spacje
      rozklada ten swoj plaszczyk i nic spada w dol. confused
      • Gość: damian Re: Jak przejsc misje IP: 80.50.126.* 14.09.09, 17:00
        wie ktoś jak przejśc tą 3 iluzje na 44% bo jak zeskakuje na tą winde i spadam w duł to nie moge się zaczepic linką o tą drugą co jest na górze aby się wciągnąć.crying
        • Gość: Asasello Re: Jak przejsc misje IP: *.ostnet.pl 20.09.09, 12:44
          A jak przejść tą misję na 17% (chyba), gdzie trzeba dr. Young notatki czy coś
          znaleźć ...
          • Gość: lukanos Re: Jak przejsc misje IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.09.09, 17:01
            poszukaj w arkham mansionuncertain
            • Gość: Bryan Re: Jak przejsc misje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.09, 02:12
              jak się właśnie dostać do tego Arkham Mansion w misji której trzeba ratować
              dr.Young? Drzwiami fronotowymi nie da rady bo jest pole magnetyczne w środku, na
              górze (na zewnątrz) za to jest taka platforma na której stało wcześniej 2
              snajperów. Ściągnąłem ich i trochę wyżej jest szyb wentylacyjny, wyrwałem kartkę
              ale nie mogę tam wskoczyć...posiadłość obszedłem już 3 razy i nie mogę znaleźć
              innego wejścia niż ten szyb - ale właśnie nie mogę się do niego dostać...
              Pomocybig_grin
              • Gość: Batka Re: Jak przejsc misje IP: *.atnet.vx.pl 24.09.09, 12:13
                Bryan możesz się dostać tylko przez ten szyb gdzie wyrwałeś kratkę smile
                Tylko tam nie wskakujesz a się wciągasz wciskając "F" wink
                • Gość: Bryan Re: Jak przejsc misje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.09, 13:13
                  Jeśli chodzi właśnie o ten szyb to musi być błąd w grze bo nie moge się tam
                  podciągnąć na lince. Pokazuje na tym kanale "krzyżyk" oznaczający, że nie można
                  tam się podczepić...
                  • venmort Re: Jak przejsc misje 24.09.09, 13:47
                    https://img188.imageshack.us/img188/8231/piratesbuginamoralcode.jpg
                • Gość: depesz Re: Jak przejsc misje IP: *.tvk.torun.pl 02.10.09, 14:57
                  też mam problem z tą misją na 17% wyrwałerm ten szyb wciskając "c" i potem chcę
                  wskoczyć wciskając f ale pokazuje mi krzyżyk, że nie da rady uncertain co teraz ? bo fajna
                  gierka s tego momentu nie mogę za chiny przejść uncertain
          • Gość: Batka Re: Jak przejsc misje IP: *.atnet.vx.pl 24.09.09, 12:11
            Właśnie też się z tą misją męczę uncertain Poskanowałam wszystkie półki i nic. Jak mam
            tego szukać?
    • j_uk_dev Re: Batman: Arkham Asylum 24.09.09, 03:36
      Ja bym się nie obraził za porady, jak grać Jokerem, poziom trudności poszedł w
      górę, gdy zabrakło "batmanich" zabawek, a do ręki dostajemy pistolet z jedną
      kulą ( która co najwyżej może być wabikiem na wroga ), jedną szczękę mobilną z
      ładunkiem wybuchowym oraz okulary, które pozwalają na coś podobnego jak
      detective mode, tyle że nie da się mieć tego włączonego na stałe wink
      • bunch Re: Batman: Arkham Asylum 24.09.09, 17:51
        A ja mam pytanie nieco inne. Mianowicie jak mogę pobrać te dodatkowe dodatki do gry? Gram na Offline GFWL, ale aby je pobrać muszę być zalogowany. Jednak gdy usiłuję się zalogować wyskakuje mi okienko:
        http://i35.tinypic.com/34zzogi.jpg
        Pamiętam, ze przy pierwszym razie wpisałem jakiś kod. Może się pomyliłem i to jest tego przyczyną? Jak zatem ponownie wpisać ten kod, gdzie go szukać? Czy może to czego innego wina? Pierwszy raz chce skorzystać z GFWL w celu pobrania tych darmowych dodatków. GFWL w ogóle działa z ustawioną "Polską" w opcjach? Co mam zrobić? Wytłumaczy mi ktoś jak tego dokonać? Zaznaczam, że mam oryginał.
        A żeby nie było całkiem Off-Topowo, to zamieszczam tutaj przykład na sprytne wyeliminowanie dużej ilości wrogów:
        www.dailymotion.pl/user/Bunch_Productions/video/xakv64_shippingpcbmgame-20090923-01045081_videogames
        • j_uk_dev Re: Batman: Arkham Asylum 24.09.09, 19:21
          GfWL nie działa w Polsce, więc możliwe że to jest przyczyną, ale z pewnością
          dokładniejszej informacji w przypadku tej gry udzielą inni gracze lub po prostu
          technical support.
          • Gość: Bryan Re: Jak przejść misje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.09, 22:37
            Pyt nr 2 niestety - otóż mam ten sam problem, o którym ktoś już tu wspominał.
            Misja w tym niby "innym wymiarze" - Batman wychodzi ze swojego grobu idzie,
            idzie i przy windach zaczyna się problem. Z rozbiegu próbuje wskoczyć na tą
            windę, ale ona od razu spada i nie można podczepić się pod tą drugą. Czy ktoś ma
            już to za sobą i podzieli się rozwiązaniem tego problemubig_grin?
            • bunch Re: Jak przejść misje 24.09.09, 23:55
              Musisz myśleć jak Batman! Wszędzie na forach problemy, a ja grę przeszedłem gładko i wiele z zadań wykonywałem za pierwszym razem. No ale trzeba pomagać innym, prawda? Jeśli chodzi Ci o tę misję ze Strachem to pamiętam, ze w jednej trzeba było użyć grapnel-gun'a. Ale nie wiem czy to jest akurat ta o której mówisz. Grapnel-gun to pistolet z hakami Gacka.
        • venmort Re: Batman: Arkham Asylum 25.09.09, 00:26
          @Bunch
          1. Zakładanie konta na Polskę, to nie jest najlepszy pomysł. Lepiej wybrać jakiś
          kraj z językiem, który znasz.
          2. Jeżeli nie możesz się zalogować, to spróbuj wyłączyć firewalla i ochronę
          antywirusową.
          3. Dodatek można także pobrać przez aplikację GFWL, która instaluje się z w
          systemie razem z pierwszą grą korzystająca z tej usługi - tu nie ma problemów z
          logowaniem, bo cała komunikacja odbywa się przez port 80.
          4. Dodatkowe wyzwania dostępne są w zakładce "Zawartość do pobrania".

@Bryan
          Rozwiązaniem tego problemu jest nabycie oryginalnej kopii gry.
          • Gość: Bryan Re: Batman: Arkham Asylum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.09, 13:17
            venmort - tzn. mam rozumieć, że na takim "skrakowanym piracie" tego nie można
            przejść bo istnieją jakieś niedoróbki w niektórych momentach w grze?
            • venmort Re: Batman: Arkham Asylum 25.09.09, 13:40
              Cieszę się, że wreszcie to załapałeś. A te "niedoróbki" są właśnie formą
              zabezpieczenia przeciwko piraceniu gry.
              • bunch Re: Batman: Arkham Asylum 26.09.09, 17:40
                A jak z tym durnym GFWL? Nie mogę się połączyć z siecią bo wpisałem zły kod? Jeśli tak to jak go mogę wpisać ponownie? Czy może wpisałem poprawny kod ale mimo to usługa nie działa?
                • venmort Re: Batman: Arkham Asylum 26.09.09, 18:21
                  @Bunch
                  GFWL bywa kapryśne i widziałem, już mnóstwo komunikatów o błędach. Także taki
                  jak Twój i zapewniam, że nie był spowodowany błędnym wpisaniem kodu.
                  Jeżeli możesz się połączyć z GFWL za pomocą zewnętrznej aplikacji, wtedy
                  problemy z łączeniem się z poziomu gry wynikają najpewniej z blokowaniem portów
                  przez firewall bądź router. Ten kod służył autentykacji gry a nie usługi GFWL.
                  • bunch Re: Batman: Arkham Asylum 01.10.09, 17:49
                    Ale nie mogę się zalogować przez tamtą aplikacje, tego CLIENTa. Zewnętrzna aplikacja, Games For Windows Live 3.0. Wpisuje dobre hasło i nic.
                    Gdy wysłałem prośbę o przypomnienie i wpisywałem ponownie nowe hasło (to samo), wyskoczył komunikat, że nowe hasło musi być inne od poprzedniego. Czyli tym samym, wpisywałem uprzednio cały czas DOBRE hasło. Co do...?! Ani spod gry, ani spod Windowsa nie mogę.
                    Games For Windows Live to jakaś jedna, wielka kupa!
                    • bunch Re: Batman: Arkham Asylum 12.10.09, 00:19
                      I dodam jeszcze, że zrobiłem to co pisaliście i nie działa.
                      Ani z najnowszej aplikacji GFWL z Clienta, ani w grze. Ani nic.
                      Zarejestrowałem się na to konto Xboxowe... Wpisuje te same rzeczy przy logowaniu i "nie można się zalogować". Shit!
    • Gość: krezol Re: Batman: Arkham Asylum - pomoc w misji IP: *.59.classcom.pl 28.10.09, 22:25
      kolo22% trzeba uratowac 2 gliniarzy wiszacych nad woda, gdzie leza kable z
      pradem, ratuje ich, ale nie wiem co dalej, niby trzeba wlaczyc wentylator, zeby
      wyciagnac trujacy gaz, ale nie mam pojecia jak, wchodze tam w pom obok na gore
      na kanal wentylacyjne, rozwalam szybe(sciana) i stoje nad tym pomieszczeniem z
      gazem, ale nie mam jak sie dostac do wentylatora, jak ktos wie co zrobic to
      prosze o pomoc
      • Gość: gostek Re: Batman: Arkham Asylum - pomoc w misji IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.11.09, 16:55
        trzeba walnąć batarangiem w panel(taką budke co tam jest napisane"produkt wein
        tech..."i w tedy włączą się wentylatory
        • Gość: Piter Re: Batman: Arkham Asylum - pomoc w misji!!!!!!!!! IP: *.cdma.centertel.pl 30.12.09, 11:45
          Mam 21% gry i nie wiem co zrobić.Jestem w pomieszczeniu podobnym do wielkiej
          biblioteki są tam też 4 kolesie nie wiem co dalej zrobić pomóżcie proszę
          Z GÓRY DZIĘKI ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
    • Gość: jemy22jemy22 Re: Batman: Arkham Asylum - poradnik IP: *.ds.pg.gda.pl 07.03.10, 12:31
      Hej jestem w piejscu na 18%, mam misje w ktorej mam przejchodzic niezauwazony
      kolo wielkiego typa z laserami zamiast oczu. Dochodze do momentu w ktorym mam
      dwa duze krecace sie kola i sciane przed soba, od dwuch dni nie mam pojecia jak
      to przejsc. Blagam o pomoc
      • Gość: jemy22jemy22 Pomoc w misji - 18% IP: *.ds.pg.gda.pl 07.03.10, 12:35
        Hej jestem w piejscu na 18%, mam misje w ktorej mam przejchodzic niezauwazony
        kolo wielkiego typa z laserami zamiast oczu. Dochodze do momentu w ktorym mam
        dwa duze krecace sie kola i sciane przed soba, od dwuch dni nie mam pojecia jak
        to przejsc. Blagam o pomoc !
        • Gość: BUNCH Re: Pomoc w misji - 18% IP: *.2-0.pl 07.03.10, 13:30
          Więc zapewne użyć trzeba gadżetów. OT CO!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka