Dodaj do ulubionych

PES 2010 - będzie demo

08.09.09, 10:53
Niedotykanie piłki przez zawodników było w PES zawsze... dziwna gra piłkarzy sterowanych przez komputer także a więc wątpię czy te rzeczy zostaną poprawione. A filmik BUNCHA niestety trafny, niestety gdyż jestem fanem PESa a co raz brutalniej i częściej przekonuję się że FIFA jest lepsza.
Obserwuj wątek
    • Gość: cin Re: PES 2010 - będzie demo IP: *.chello.pl 08.09.09, 11:32
      jak nie poprawia tych bledow to raczej kupie sobie fife ale zawsze to pes byl gra ktora kupowalem tym rzem moze byc inaczej.Tak jakby patrzec to fifa ma juz wszystko nawet nie musialbym kupowac zadnej pilki za rok.Ma drybling 360 i inne fajne rzeczy.Tak naprawde co moga dodac do fify 11 tylko pewnie nowe sklady.
    • dj_sasek Re: PES 2010 - będzie demo 08.09.09, 11:36
      Nie ma co gadać przed premierą. Takie dywagacje na temat PESa nie mają sensu. Zresztą jak można komentować nie ukończoną grę? W poprzednich PESach też tak było, a wersja oficjalna zawsze była ukończona, były drobne błędy ale po wydaniu patchy wszystko było w porządku. Bunch nie wie co gada, bo widocznie twierdzi, że gra już w skończony produkt.
    • villerius Re: PES 2010 - będzie demo 08.09.09, 11:44
      "What the fuck?!" rozbraja mnie xD big_grin "Lajonel Messi" big_grin
    • Gość: Ami Re: PES 2010 - będzie demo IP: *.net.igaz.net 08.09.09, 11:53
      Co do filmiku to BUNCH ma racja, mnie te wszystkie rzeczy też irytują w PES ale pomimo to i tak lepiej jest kupić PES jak Fife, jeżeli chodzi o PC.
    • han_solo_79 Re: PES 2010 - będzie demo 08.09.09, 11:56
      "przedziera sie przez obroncow... niczym... niczym rozgrzany noz przez maslo" OH LOL to bylo niezle big_grin
    • Gość: asga Re: PES 2010 - będzie demo IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.09, 12:13
      dlaczego ludzie mowia PE ESA ? Jak juz to PESA chyba...
    • Gość: kao chen Re: PES 2010 - będzie demo IP: *.zone6.bethere.co.uk 08.09.09, 12:39
      'niech wreszcie przestaną oglądać pokemony' big_grin
    • Gość: sex Re: PES 2010 - będzie demo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 13:05
      sex
    • Gość: BUNCH Re: PES 2010 - będzie demo IP: *.2-0.pl 08.09.09, 13:56
      Oooo. Cholerka :] Ale Wy mnie tutaj rozpieszczacie.
      Wezmę te słowa do siebie Pawle i na przyszłość daruję sobie te wszystkie uwagi nasycone agresją.
    • d_pawel Re: PES 2010 - będzie demo 08.09.09, 14:21
      BUNCH -> Nie zrozumiałeś uwagi - mi chodziło o tłumaczenie. Całkowicie niepotrzebne i dodatkowo dość śmiesznie wyszło smile.

A rozpieszczamy? Robisz dobre filmiki, więc wrzucamy, cała tajemnica smile.
    • wacha67 Re: PES 2010 - będzie demo 08.09.09, 15:09
      co za idiota tne filmik to typ gral na najnizszym poziomie trudnosci dlatego tak latwo bylo po drugie jeszce maja czas i to i owo moga poprawic i tak pes bedzie lepszy od fify
    • wacha67 Re: PES 2010 - będzie demo 08.09.09, 15:12
      po drugie banczu to mowi sie PES a nie PE ES i po trzecie te karty to nie sa dodatkowe umiejetnosci tylko obrazuja ruch przeciwnika ? wtf ? jak chcesz omawiac jakis tytul to na poczatku dowiedz sie co nieco o tej grze noobie
    • Gość: emte Re: PES 2010 - będzie demo IP: *.chello.pl 08.09.09, 15:46
      niestety moi znajomi też mówią "PE ES"... to chyba jakaś zaraza
    • Gość: Hehe Re: PES 2010 - będzie demo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 16:08
      Osobiscie wole sluchac syntz. Ivone niz tego goscia tongue_out
    • Gość: kajot Re: PES 2010 - będzie demo IP: *.dyn.optonline.net 08.09.09, 18:29
      pokazujecie jakis mega stary filmik i gadacie cos o demie, widac ze na biezaco jestescie

tu jest o wiele swizszy kod www.youtube.com/watch?v=JKeOcY4CrFY&feature=channel_page

czas chyba zmienic portal bo az zenada powialo od tutejszej ekipy.
    • galekanalek Re: PES 2010 - będzie demo 08.09.09, 20:22
      No świeższy build, a rozgrywka jest identyczna jak pes08/09. Mogliby sobie darować kompilowanie w kółko tego samego.
    • Gość: dsk85 Re: PES 2010 - będzie demo IP: *.lannet.pl 08.09.09, 20:58
      na ps3 fifa rzadzi i tyle...
    • Gość: BUNCH Re: PES 2010 - będzie demo IP: *.2-0.pl 08.09.09, 22:53
      Gdy byłem młodszy również zachwycałem się nadchodzącymi grami.
      "Wow! W nowej FIFIE można zrobić motylka" ,
      "WoW! W nowej FIFIE mamy siłę podania i strzału",
      I tak dalej... a gameplay leżał i kwiczał.

I teraz pytanie do Was. Czy naprawdę sądzicie, że to wszystko co widzimy zostanie ulepszone? Bo mi się nie wydaje. Jak już ktoś mądrze wspomniał - po co więc pokazują taką wersję gry? Nie widać nowych, ładniejszych animacji (wrzutka Messiego). Zawodnicy bez piłki znów zachowują się tak jakby nie potrafili obliczyć toru lotu futbolówki. I tak dalej. Bez jaj, ale takie błędy - jak wspomniałem - towarzyszą tej serii już chyba od odsłony PES 2007. I co się szykuje? Nowe karty i inne rzeczy zamiast dopracowania elementów które w największym stopniu wpływają na grywalność a zaraz po nim, na realizm.

"co za idiota tne filmik to typ gral na najnizszym poziomie trudnosci dlatego tak latwo bylo"

^ - Ty sobie żartujesz czy tak na serio?
      Poziom trudności wpływa na to, ze piłkarz nie potrafi opanować futbolówki i biegnie w niewiadomym celu w inne miejsce gdzie ona leci. A badziewne animacje to co? - tez wg Ciebie jest to wina poziomu trudności?
      Daj spokój z takimi bzdurnymi argumentami, proszę Cię.
      I skąd w ogóle wiesz na jakim poziomie mógł grać, hę?

"po drugie jeszce maja czas i to i owo moga poprawic i tak pes bedzie lepszy od fify"

^ - Mam nadzieję. Ale szczerze wątpię - już widzę co się szykuję.

"po drugie banczu to mowi sie PES a nie PE ES"

^ - Racja. Jak widać, niepotrzebnie posłuchałem uwag, gdy ktoś zarzucił mi, że źle wymawiam mówiąc "pes".

"i po trzecie te karty to nie sa dodatkowe umiejetnosci tylko obrazuja ruch przeciwnika ? wtf ? jak chcesz omawiac jakis tytul to na poczatku dowiedz sie co nieco o tej grze noobie"

^ - Obrazują zatem ruch przeciwnika bazując na jego umiejętnościach i stylu gry. To miałem na myśli. Nie wiem o co takie halo.

Noobie? - A idź Ty etnocentryczny grajku.
    • bunch Re: PES 2010 - będzie demo 08.09.09, 23:13
      "to i owo moga poprawic i tak pes bedzie lepszy od fify"

^ - widać, że fan PESa. Ale ja Was nie rozumiem.
      Co z tego, że to Twoja ulubiona gra? Ludzie, przecież Wy płacicie za to ciężkie pieniądze a mimo tego jeszcze stajecie w obronie twórców gier, widząc tak słabe materiały? Tym bardziej powinniście wymagać. A nie usprawiedliwiać gry, bo to moja ulubiona seria.

P.S.
      Grałem kiedyś w FIFE, była to moja ulubiona gra piłkarska. Od czasu PES3 przestałem grać w FIFĘ na korzyść produktu Konami właśnie. PES też jest moją ulubioną serią, ale to nie znaczy, że z racji tego, iż wolę PESa mam nie krytykować gry, skoro tego wymaga.
    • wacha67 Re: PES 2010 - będzie demo 09.09.09, 14:34
      "^ - Ty sobie żartujesz czy tak na serio?
      Poziom trudności wpływa na to, ze piłkarz nie potrafi opanować futbolówki i biegnie w niewiadomym celu w inne miejsce gdzie ona leci. A badziewne animacje to co? - tez wg Ciebie jest to wina poziomu trudności?
      Daj spokój z takimi bzdurnymi argumentami, proszę Cię.
      I skąd w ogóle wiesz na jakim poziomie mógł grać, hę"

oczywiscie ta wrzutka messiego to nie jest wina poziomu trudnosci, z reszta na youtubie widzialem ten caly filmik i gosc wybral najmniejszy poziom trudnosci
      a to ze HEnry nie dotyka pilki to wogole nie widac tylko jak sie przyjrzec na powtorkach wiec nie przeszkadza9 (we wczesniejszych pesach bylo identycznie)

przebudowali animacje strzalu i podania i sa bardziej plynne i naturalne oraz dodali nowe animacje przyjecia ( to jeszcze troche kuleje ale mam nadzieje...)

i tak na koniec to wole konami bo EA tak w ch...a przycina z pecetowcami takiego crapa to ja nie widzialem nic nie zmienione szkoda pisac ;/ w sumie nie mam konsoli to dla mnie fifa na konsolach moze byc wyjebana w kosmos w dupie to mam PES na PC rzadzi i tyle fifa niech sie chowa
    • Gość: BUNCH Re: PES 2010 - będzie demo IP: *.2-0.pl 09.09.09, 15:17
      @wacha67: A to, że bramkarz broni na stojąco bez żadnej animacji to też wina poziomu trudności? Daj spokój. Co do tego, że nie widać jak nie dotyka to fakt - nie przeszkadza. Ale poprawić to powinni. Bez jaj, kolejna edycja i nic z tym nie robią!
      Przecież mówię, że ja tez wolę PESa.
      FIFA od roku 2004 zaczęła sobie lecieć w przysłowiowego...
      Ktoś już o tym coś wspomniał bodajże na: www.antyfifa.abc.pl
    • wacha67 Re: PES 2010 - będzie demo 09.09.09, 15:33
      "A to, że bramkarz broni na stojąco bez żadnej animacji to też wina poziomu trudności"

oczywiscie ze nie, to to koniecznie musza poprawic i raczej to zrobia (mam nadzieje)a poza tym to nie wiadomo kiedy dokladnie bedzie demo PESa ? wtedy to jak sie samemu zagra to mozna oceniac

powiem tyle- widzialem filmik jak typek gral na prawie najwyzszym poziomie, i przeciwnik byl cholernie trudny, ciagly pressing i ten gosc co gral to ze 2 razy byl na 20stym metrze od bramki
    • Gość: kuba1111 Re: PES 2010 - będzie demo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 20:40
      co jest to wygląda żałośnie przybliżamy się do 2004 roku!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka