bafra 19.02.04, 09:06 Dostałam już pierwsze katalogi z kwiatami,zamawiacie też coś z katalogów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptasik Re: Katalogi! 19.02.04, 09:23 Ja do roslin katalogowych i wysylkowych mam uraz, wole widziec co kupuje... Odpowiedz Link Zgłoś
bafra Re: Katalogi! 19.02.04, 09:47 bafra napisała: > Dostałam już pierwsze katalogi z kwiatami,zamawiacie też coś z katalogów? Zgadza się miałam już przykre doświadczenia,ale są tam takie rośliny,których u siebie nie kupię dlatego nie mogę sobie odmówić zamawiania.bf Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Katalogi! 19.02.04, 09:55 Dla mnie katalogi sa niebezpieczne- w zeszlym roku samych nasionek zamowilam za 60$. maz nic nie wie do dzis. Ale jesli zamawiam, to tylko nasionka. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
bafra Re: Katalogi! 19.02.04, 10:11 A ja tylko rośliny egzotyczne ,uwielbiam roślinność śródziemnomorską i mam już sporą kolekcję ciekawych okazów,dlatego "podniecają "mnie katalogi!bf Odpowiedz Link Zgłoś
ptasik Re: Katalogi! 19.02.04, 10:49 bafra napisała: > A ja tylko rośliny egzotyczne ,uwielbiam roślinność śródziemnomorską i mam już > > sporą kolekcję ciekawych okazów,dlatego "podniecają "mnie katalogi!bf Bafra:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
amadyn Re: Katalogi! 19.02.04, 17:27 Mieszkam na Śląsku i jest tu bardzo dużo szkółek drzew i krzewów ozdobnych, które mają bardzo bogatą i różnorodną ofertę roślin.Z tego też powodu nie zamawiam roślin z katalogów,a poza tym lubię widzieć co kupuję. amadyn Odpowiedz Link Zgłoś
kwazar33 Re: Katalogi! 24.05.04, 19:08 A ja mieszkam na Dolnym Śląsku i kupuję tylko w dużym centrum ogrodniczym albo zamawiam przez internet u P.Aliny Podsiadło.Co Wy na to??? Z całym szacunkiem Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
jamyszka Re: Katalogi! 26.05.04, 09:21 bafra napisała: > Dostałam już pierwsze katalogi z kwiatami,zamawiacie też coś z katalogów? Ja zbieram katalogi, aby znać roślinki :) Rajcuje mnie "zdobywanie", a nie zamawianie:) Pozdrawiam :)) JM Odpowiedz Link Zgłoś