dar61 Załączam gorące wyrazy... 22.10.10, 11:08 ...współczucia! Oto i one: - Ach! [41457 razy] - Och! [124] - Uuuufff, ufff, uff! [1] Nie załączam "łałów", bom niezanglosasiały :-) Dar61 [5883] [+ 3624 + 193 ± xxxx/4 = ∞] *** How she does it?! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Załączam gorące wyrazy... 22.10.10, 11:11 Khem, nie wiem, czy dziękować... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dar61 Re: Załączam gorące wyrazy... 22.10.10, 11:54 {Yoma}, wątpiąc: ...Khem, nie wiem... Po rękach już nie chcą by, na 'nestorka' się obruszają, to nie wypada, bo tuczy... ...w mowie kwiatów się można niewąsko potknąć ...to jest za nahalne... ...to za wieloznaczne... ...trudno jest tak zdalnie. Może tak: Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Załączam gorące wyrazy... 22.10.10, 12:12 Bogiem a prawdą wolę tę mownokwiatową potyczkę niż nestorkę... :) Ciotką jestem od niedawna to wieloznaczne jest urocze ta tablica poglądowa jest niezła ach, Darze, jak ty mnie dobrze znasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: ()ڪے~ ~Gratuluję~ ()ڪے 23.10.10, 21:57 :)- jejku, przywaliło mnie pracą- i to nawet nie ogrodową) W ogrodzie TYLKO liscie funki wyjęłam z ziemi- podmarznięte wychodziły bez używania nożyc, liscie bluszczu pozbierałam-spadają, kosiłam trawkę- paxdziernik zimnem "łaskawy" i trawa już tak nie zapyla do góry- tylko dwa koszenia w październiku. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: ()ڪے~ ~Gratuluję~ ()ڪے 25.10.10, 11:14 Odwal się! Znaczy, niech się praca z ciebie odwali, bo cię brakowało :) Odpowiedz Link Zgłoś