cereusfoto 29.04.04, 09:38 Czy ktoś z Was słyszał o tym zagadnieniu; drzewa wytwarzają ( każde drzewo inną ) energię- o różnym działaniu na człowieka. Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinarak Re: ENERGIA DRZEW 29.04.04, 10:35 Pójdę na łatwiznę i prześlę link do strony o drzewach. Poczytaj. Pozdrawiam .Malina www.zb.eco.pl/zb/113/zdrowie.htm Odpowiedz Link Zgłoś
cereusfoto Re: ENERGIA DRZEW 29.04.04, 11:35 Bardzo dziękuję za link, to jest dokładnie to o co mi chodziło. Gdybyś miała jeszcze jakieś linki ( o innych drzewach ) to proszę podaj. Odpowiedz Link Zgłoś
malinarak Re: ENERGIA DRZEW 29.04.04, 11:57 Z przyjemnością podaję jeszcze dwa linki. Ja uwielbiam brzozę. Przy każdej okazji staram się ,,przytulić" do niej. Pozdrawiam .Malina www.republika.pl/edelvejso/magiad.html www.abwun.mov.pl/warsz5.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ptasik Re: ENERGIA DRZEW 29.04.04, 13:31 I ja dziekuje za linki:) Choc przynzam Wam sie , ze drzewa holubie od dawien dawna i jak sie do nich tak po prostu przytulam to nigdy nie mysle o szczegolach - po prostu czuje te ich dobroczynna moc i jest mi z tym cudownie:) A o to jak poczytalam to te moje najbradziej ulubione - dęby, wierzby, brzozy, lipy, buki są w sam raz:))) Moja babska intuicja znowu mnie nie zawiodła:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyjka Re: ENERGIA DRZEW 29.04.04, 13:56 witam i chwale sie !!! mam na balkonie brzoze rosnie w pojemniku a korone formuje jej na "kulke" jest super to szczera prawda dodaje sil i ma duzo duzo pozytywnej energii tez sie do niej tule zrobie zdjecie i przesle do "ogrod fotografia" pozdrawiam łucja Odpowiedz Link Zgłoś
cereusfoto Re: ENERGIA DRZEW 29.04.04, 14:43 Biedne to Twoje drzewko - żal mi go - to trochę tak jakby trzymać ptaszka w klatce... Ale cóż nie każdy przecież ma ogród. Ważne jest, że lubisz przyrodę... Linki są super - to jest to! Moje ulubione drzewo to brzoza, oraz dąb i buk. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyjka Re: ENERGIA DRZEW 29.04.04, 20:55 Masz racje, posadzilam ja 10 lat temu, jeszcze nie mialam dzialki. Moze jesienia zwroce jej wolnosc. Bedzie to tez twoja zasluga. pozdrawiam łucja Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejb5 Re: ENERGIA DRZEW 29.04.04, 23:47 Słyszałem, niewiem na ile w tym prawdy, że drzewa emanują różną energię. Zależy czy przytulimy się do niego przodem, czy plecami oraz od strony świata, ale dlaczego tak jest tego już niewiem. Odpowiedz Link Zgłoś