Dodaj do ulubionych

kosiarka spalinowa

06.05.11, 12:32
szukam dobrej jakości kosiarki spalinowej, mieszczącej się w budżecie kowalskeigo, byle nie husqvarna. najlepiej na allegro u jakiegos zaufanego sprzedawcy.
Obserwuj wątek
    • Gość: michał Re: kosiarka spalinowa IP: *.stacje.agora.pl 09.05.11, 08:26
      A myślales o Hondzie? używanej?
      • czesiazklanu kosiarka spalinowa 22.06.11, 10:58
        Hej kupiłam kosiarke spalinowa McDielen z napędem ale nie dostałam insturkji obslugi interesuje mnie jak sie ja obsluguje w takim sensie. Czy jesli ona ma naped to ja ja moge ciagnac do tylu czy musze jakos inaczej nawracac bo te kola chodza ciezko jadac do tylu nie chce zerwac tego lancucha napedowego czy cos prosze o pomoc dziekowac :D
        • jolcia54 Re: kosiarka spalinowa 25.06.11, 15:13
          Jeżeli kupiłeś kosiarkę spalinową z napędem to musisz podnieś przednie koła do góry,żeby ciągnąć ją do tyłu.Przypuszczam,że Twoja ma napęd na przednie koła tak jak większość kosiarek.Chcąc wykonać jakiś manewr najlepiej unieść przednie koła do góry
        • maciejka347 Re: kosiarka spalinowa 02.12.15, 09:52
          Polecam kosiarki lider. Mam jeden model od 3 lat i sprawuje się świetnie. I mieści się w budżecie "kowalskiego" ;)
    • Gość: dreamer Re: kosiarka spalinowa IP: 83.142.186.* 12.09.12, 11:16
      a może alko?? Moim zdaniem bardzo dobra firma, solidne wykonanie, bardzo dobrze się prowadzi. Do tego masz trzy lata gwarancji. Myślę, ze warto inwestować w sprzęt tej firmy.
    • Gość: Marek K. Re: kosiarka spalinowa IP: *.icpnet.pl 15.01.13, 11:38
      Hmmm allegro... Ja tam uważam, że to różnie bywa.. Wolę kupić w sklepie, gdzie wiem, że bez problemu mogę oddać ten sprzęt jakby nie pasował (no wiadomo, że sklepy też muszą być zaufane...). Osobiście jeśli chodzi o kosiarki spalinowe to ja polecam taki model www.sklepal-ko.pl/trawniki-koszenie/kosiarki-spalinowe-z-nap/silver-51-br-a-comfort.html To jest dobry, solidny sprzęt, i cena jest bardzo dobra. Ja używam ciut droższej ale, czasem bratu pomagam i on właśnie ma tą. Nie czuć różnicy.
    • dobrysasiadds kosiarka spalinowa 30.04.14, 15:55
      Witam. Troszkę za mało informacji na temat możliwości jakie ma macie ta kosiarka. Według twojego opisu ma być dosyć tania, dobrze kosić i nie psuć się. Polecam wybrać się do marketu ogrodniczego tam obejrzysz sobie trochę sprzętu i skorzystasz z fachowej obsługi. Zawsze możesz obejrzeć i porównać później ceny w internecie. w mojej małej mieścinie obejrzałem kosiarki w centrum z maszynami dla rolników a później zamówiłem przez www.praktiker.pl/produkty,143/ogrod.html. Wyszło mi taniej a do najbliższego ich marketu maiłem 100 km. :-S
      • makskoral Re: kosiarka spalinowa 30.06.14, 10:32
        Ja swoją kosiarkę spalinową HECHT, 553 SX, 5.5KM kupiłem w praktikerze online. Przede wszystkim chodziło mi o moc, bo mam naprawdę duży ogród. Zainteresowanych odsyłam do sklepu online http://www.praktiker.pl/produkty,143/ogrod.html
    • cebulekwiatowe Re: kosiarka spalinowa 12.03.15, 15:39
      Wszystko w porządku,tylko sprecyzuj co oznacza "budżet kowalskiego",czyli do jakiej kwoty dokładnie szukasz kosiarki spalinowej? Teraz przed sezonem spokojnie zmieścisz się w 1 tyś zł.
      • paulinaniedzielna Re: kosiarka spalinowa 13.03.15, 13:26
        Teraz zaczyna się sezon i sama szukałam czegoś dobrego i na mój budżet. Również odradzam allegro nigdy nie wiadomo jaką przesyłkę dostaniesz. Polecam zaufanego sprzedawcę. Ostatnio natknęłam się na stronę która porównuje ceny produktów i znalazłam tam kosiarki. Sam spójrz ;) www.kreocen.pl/szukaj/szukaj/Narzedzia-mechaniczne-do-ogrodu-2_376.html?s=kosiarka Może warto zajrzeć...
    • karol.wojt91 Re: kosiarka spalinowa 27.03.15, 13:27
      a może makita?
      • cebulekwiatowe Re: kosiarka spalinowa 22.04.15, 16:11
        Makita to dobra firma,aczkolwiek ich sprzęt jest po prostu droższy i tutaj autor powinien sprecyzować budżet jaki posiada na ten cel,dopiero wtedy doradzimy i pomożemy co do danej firmy.
    • jani22 Re: kosiarka spalinowa 23.11.15, 14:43
      Hej. Zastanawiam się ostatnimi czasy nad wyborem jakichś dobrych kół łańcuchowych. Czy jesteście w stanie mi doradzić w tej materii? Jakaś oferta kół łańcuchowych jest np. tutaj www.ebmia.pl/naped-lancuchowy-kola-lancuchowe-c-196_317_1344.html . Co o tym sądzicie? Warto coś tam kupić?
    • mirekwkp3 Re: kosiarka spalinowa 25.12.15, 14:09
      Hej ;) Czy jesteście w stanie polecić mi jakąś sprawdzoną wkrętarkę? Zastanawiam się czy warta uwagi jest np. ta wkrętarka wwin.pl/elektronarzedzia/132-bosch-wkretaki-przemyslowe.html. Co o tym sądzicie?
    • miker44 Re: kosiarka spalinowa 10.01.16, 14:16
      Może Honda albo Makita? Nawet jeśli nie nowa to używana. Sithl niby też ma dobry sprzęt.
    • miker44 Re: kosiarka spalinowa 21.01.16, 00:15
      jeśli na allegro to nie możesz sam wyszukać? Udało się kupić?
    • doshite Re: kosiarka spalinowa 21.01.16, 22:28
      Nie wiem jaki to budżet kowalskiego. Określ konkretną cenę
    • zeneon123 Re: kosiarka spalinowa 26.01.16, 12:26
      Ja już od 2-3 sezonów używam kosiarki spalinowej NAC LP40 kosiarki-spalinowe.sklep-outlet.pl/outlet-nac-lp40-300.html. Szału nie ma, ale za tą cenę uważam, że jest to bardzo dobry wybór.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka