adamzremba 11.10.11, 16:30 Jestem ciekaw co oprócz kompostownika robicie sami w swoich ogrodach. Tzn. można to kupić, ale wolicie sami, bo tak taniej lub przyjemniej. Chętnie coś podpatrzę i się zainspiruję ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alicja_gawrys_reda Re: Ogrodowy hand made IP: *.agora.pl 20.10.11, 09:06 Też sami produkujemy kompost ze wszelikich ogrodowych odpadów i bardzo to wszyskim polecam. Mogę przekazać patent kolegi na włsnoręcznie zrobione ścieżki. Kolega miał na działce sporo ściętych młodych sosen. Pnie pociął na talarki i wyłożył nimi ścieżkę. Oczywiście musiała być podsypka z piasku. Ścieżka służyła ładnych parę lat. Alicja Gawryś, Kwietnik Odpowiedz Link Zgłoś
adamzremba Re: Ogrodowy hand made 24.10.11, 15:32 Dobry patent, jak tylko dostanę w swoje ręce jakieś drzewo to wypróbuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
berberys22 Re: Ogrodowy hand made 25.10.11, 11:48 Ze spróchniałych pni robię ozdoby ogrodowe, czasem maluję na jakiś kolor, a czasem po prostu puszczam pnącze. Wszelkie kubki, kubeczki po jogurtach, margarynach, obcięte doły od butelek pet przeznaczam na doniczki na rozsady. Odpowiedz Link Zgłoś
salenna Re: Ogrodowy hand made 31.10.11, 16:20 i ja, i ja :) też chętnie podsłucham i podpatrzę, bo jestem młodym, nieopierzonym ogrodnikiem, a mój wymarzony ogród jest dopiero w fazie projektowej. to co jest teraz to tylko podwórko z trawą i kilkoma krzakami. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_majewska Re: Ogrodowy hand made 06.02.12, 15:55 Przygotowuję teraz doniczki na wiosnę. A raczej przerabaiam stare - maluję i oklejam. Fajna zabawa na zimowe popołudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
karyteme Re: Ogrodowy hand made 13.02.12, 13:19 Może wrzucisz jakieś fotki? Tak dla inspiracji.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marta_1961 Re: Ogrodowy hand made 14.02.12, 19:21 ja też poproszę o fotki, ciekawość mnie zżera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_majewska Re: Ogrodowy hand made 16.02.12, 13:09 jak tylko dostanę nowy, działający aparat cyfrowy w swoje ręce to coś podrzucę ;) Odpowiedz Link Zgłoś